Įkraunama...
Įkraunama...

Konstruktyvus (pozityvus)mastymas.IIIdalis

Sveikutės!
Nespėju aš paskui jus, vejuosi, vejuosi- kol perskaitau ką prirašėt/primąstėt- spėjat penkiamyliais žingsniais nušuoliuoti tolyn... (aš kaip tas kišutis iš multiko "...nepalikit ir manęs, nepalikit ir manęs...") blush2.gif blink.gif biggrin.gif

Šaunuolės!!! ax.gif ax.gif ax.gif
Matau daugelis aplinkui su jau nebloga doze pavasarinės energijos gyvena thumbup.gif
Atsakyti
as siandien pirma diena kaip ilsiuosi tongue.gif
bet veiklos visokiausios iki kaklo: ienam ta padek, kitam ana tai begu kaip vovere lotuliukas.gif

busVakare
is ryto ir man kazkas ne taip buvo doh.gif bet pakalbejau su RVB (kuriai viskas thumbup.gif ) ir pasitaisiau iskart tongue.gif uzkrete savo pozityvumu drinks_cheers.gif

pas kazka parasas maciau PMS - protingu minciu sindromas biggrin.gif

nesirk gi toks grazus oras, nors sake gripas siaucia nerealiai unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laura_k: 02 balandžio 2007 - 14:52
QUOTE(Laura_k @ 2007 04 02, 14:51)
as siandien pirma diena kaip ilsiuosi  tongue.gif

nesirk gi toks grazus oras, nors sake gripas siaucia nerealiai  unsure.gif

rimtai gripas siaucia? mano kaip tik piratas susirgo, as sau ramiai seziu , nes manau ,kad gerkle.. ." Nors jei gripas tai irgi ramiai sedeiu, bo jis ishvis niekaip nesigydo - pralaukt reikia... Kazkokia paskutiniu metu rami...
Apturejau puiku savaitgaly vidury mishko. Tikraja ta zodzio prasme. Artimiausi kaimynai uz kokio kilometro, o aplink laukai ir mishkas, prisiziurejau drugeliu, prisiklausiau pauksteliu ir vyturiuka maciau va. Nuo gryno oro apsvaigus kaip nuo gero vyno sedejau....
O vakar mano pupa pirma syky pasake mama...mamamamama smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Manta: 02 balandžio 2007 - 15:11
QUOTE(Manta @ 2007 04 02, 15:06)
Nuo gryno oro apsvaigus kaip nuo gero vyno sedejau....

Manta, kaip faina ax.gif Aš gamtoje taip pat kaifuoju tongue.gif Vakar su vyru į Karklę buvom nuvažiavę, nebuvau niekada ten buvus dar... Koks pajūris gražus, tik kad akmenų daug, bet kokie skardžiai! Nerealus jausmas, jūra - rami, rami, atrodo, kad prie Atlanto sėdim, ne prie Baltijos wub.gif

P.S.123456, kaip tu, kaip tavo naujasis darbas, kaip kolektyvas?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vijurka: 02 balandžio 2007 - 15:19
QUOTE(Vijurka @ 2007 04 02, 16:14)
Nerealus jausmas, jūra - rami, rami, atrodo, kad prie Atlanto sėdim, ne prie Baltijos wub.gif

Ojoj, kaip faina.. Net susierzinau ax.gif Jau kaip jūrą senai mačiau..
Atsakyti
Va, dabar kazkoki kabliuka pagavau, kai einasi gerai! Kad kuriu kad kuriu tapybos kursu programa su visokiais pasiplaukiojimais Neveziu.. Oi, kaip uzsinorejau!!! Tarp kitko musu draugai jau kalbina atidaryti baidariu sezona! Po velyku varysim!!

O kaip pvz. mintis MUMS kokia Ulos upe savaitgali prasiplaukt? Su savo antrom pusem, gal ir vaikiukasi? Na, kad ir balandzio 21 d. sestadieni????
Atsakyti
QUOTE(busVakare @ 2007 04 02, 16:30)

O kaip pvz. mintis MUMS kokia Ulos upe savaitgali prasiplaukt? Su savo antrom pusem, gal ir vaikiukasi? Na, kad ir balandzio 21 d. sestadieni????[/color]

Mintis tikrai įdomi. Manau, įspūdžių būtų daaaug.. Nors man ši diena netinka- egzaminas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(busVakare @ 2007 04 02, 15:30)

O kaip pvz. mintis MUMS kokia Ulos upe savaitgali prasiplaukt? Su savo antrom pusem, gal ir vaikiukasi? Na, kad ir balandzio 21 d. sestadieni????[/color]

As labai noreciau, bet tik kitais arba dar ktiais metais.
Atsakyti
QUOTE(Vijurka @ 2007 04 02, 16:14)
Manta, kaip faina ax.gif Aš gamtoje taip pat kaifuoju tongue.gif Vakar su vyru į Karklę buvom nuvažiavę, nebuvau niekada ten buvus dar... Koks pajūris gražus, tik kad akmenų daug, bet kokie skardžiai! Nerealus jausmas, jūra - rami, rami, atrodo, kad prie Atlanto sėdim, ne prie Baltijos wub.gif

P.S.123456, kaip tu, kaip tavo naujasis darbas, kaip kolektyvas?

Vijurka, is kur tu esi?
Atsakyti
Sveikos, mergycos.

Na, šiek tiek atsigavau. Dėkui Dievui, atostogos. Tikiuosi kaip nors atsigauti. Pozityvių minčių ohohohohohoho. Priedo dar susiradau gerbėją (o tiksliau-mane surado). Tai dabar kai penktadienį vyksiu į Vilnių, tai veikiausiai su juo ir susitiksiu. Bet vis dėlto baigiu prieiti prie išvadų, jog aš dar psichologiškai nepasiruošus turėti vaikiną. Bet bala nematė. O jei ir matė - tai nieko nesakys. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Dujokaukee @ 2007 04 02, 15:45)
Na, šiek tiek atsigavau. Dėkui Dievui, atostogos.

Kaip faina, kad tu vėl su mumis, Dujokaukee 4u.gif Aš vis pagalvodavau, negi visam laikui mus palikai? ax.gif Šaunuolė, kad taip puikiai šiandien jautiesi.
O dėl vaikino, sakai, nepribrendai dar jį turėti? rolleyes.gif A-cha, tu neieškojai, tave surado, bet juk tai GERAI bigsmile.gif Pavasaris, romantika...jaunystė, polėkis, faina, kai prisimeni tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Manta @ 2007 04 02, 15:40)
As labai noreciau, bet tik kitais arba dar ktiais metais.

Manta, su dviem vaikučiais turbūt nelengva kažkur ištrūkt, aš turiu galvoje, vaikučius palikus kažkam priežiūrai ax.gif
Mes tai aną vasarą su mažiuke mažai dar kur važiavome, bet štai šią (nes jau du metukai sueis),tai nusiteikę visur su mažiuke lėkt mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vijurka: 02 balandžio 2007 - 17:26