Įkraunama...
Įkraunama...

Konstruktyvus (pozityvus)mastymas.IIIdalis

QUOTE(Vijurka @ 2007 04 02, 18:57)
Kaip faina, kad tu vėl su mumis, Dujokaukee 4u.gif Aš vis pagalvodavau, negi visam laikui mus palikai? ax.gif Šaunuolė, kad taip puikiai šiandien jautiesi.
O dėl vaikino, sakai, nepribrendai dar jį turėti? rolleyes.gif A-cha, tu neieškojai, tave surado, bet juk tai GERAI bigsmile.gif Pavasaris, romantika...jaunystė, polėkis, faina, kai prisimeni tongue.gif

Nežinau, gal ir gerai blush2.gif Žiūrėsim, kaip čia dar bus mirksiukas.gif Bet užtad aš dabar užsikrėčiau knygų skaitymu thumbup.gif Dabar vieną po kitos varau user posted image
Atsakyti
QUOTE(Dujokaukee @ 2007 04 02, 17:30)
Bet užtad aš dabar užsikrėčiau knygų skaitymu thumbup.gif Dabar vieną po kitos varau user posted image

Gerai, labai gerai, knygos tai SUPER tongue.gif O knygos apie ką? Jei apie konstruktyvų mąstymą, tai mums prašom pacituot, tuoj užrašų knygutes papildysime ir sau taikysim, taikysim, savo svajones ir troškimus pulsim realizuot bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vijurka: 02 balandžio 2007 - 17:34
QUOTE(Vijurka @ 2007 04 02, 19:33)
Gerai, labai gerai, knygos tai SUPER tongue.gif O knygos apie ką? Jei apie konstruktyvų mąstymą, tai mums prašom pacituot, tuoj užrašų knygutes papildysime ir sau taikysim, taikysim, savo svajones ir troškimus pulsim realizuot bigsmile.gif

Deja deja ne blush2.gif Pastaruoju metu pataikau ant knygų, kuriuose aprašoma psichiatrinė ligoninė, joje besigydantys žmonės, jų tarpusavio santykiai ir t.t. ir pan. Bet knygos tai geros. Įdomu skaityti.

Bet vis vien pateiksiu citatą:
"Būki versmė, kuri liejasi per kraštus, o ne kūdra su amžinai tuo pačiu vandeniu"
Atsakyti
QUOTE(busVakare @ 2007 04 02, 15:41)
..o mane siandien jrecia drebulys, sedziu prisirengus, bet temperaturos neturiu g.gif , arba PMS nuotaikos arba jau nezinau.. g.gif
Papildyta:
o kuo RVB gyvena? senokai matyta...

Labukas, gyvenu persikraustymu i kita buta (kadangi kai kurie mano norai vis tik issipilde mirksiukas.gif ), siandien keliau Laurai nuotaika, kol jai viskas svyravo, kol i labai thumbup.gif isisiubavo, tvarkiausi visa diena naujam bute, nes darbu pilna (man siandien laisva diena), gal dar spesiu grozio kauke uzsimest pries griztant diedui namo. O siaip esu maloniai nusikamavus, nes matosi, kad daug nuveikiau, o tai irgi teigiamai veikia. Dabar pasedesiu su jumis. Gyvenu kol kas gerai, skrandi dar tebesigydau, bet jau geriau.

Kaip tau savijauta, jau gal geriau? unsure.gif
Atsakyti
GYVENIMAS - ISSUKIS, o ne paaiskinimas!

(vakar, CiliKinijoj, mano sausainelyje paslepta fraze)

Super Faina!!!
Atsakyti
Nieks nesake, kad gyvenimas lengves. Bet lygiai taip pat nieks nesake, kad jis dabar sunkus. - Cia sako zmogus, vakar iki vidurnakcio dares vertima tongue.gif
Atsakyti
Sveikos, mergytės!!!! 4u.gif

Smagu, kad kažkas manęs pasigedo... biggrin.gif
Aš pastaruoju metu laaaabai neturiu laiko, gi šiame darbe turiu padaryti visą finansinę atskaitomybę iki kol išeisiu...Be to, mano šefai atostogose, tad darbo tikrai iki kaklo, nieko nespeju doh.gif Ir nervas ima.. schmoll.gif
Nenoriu Jūsų savo ne kokiom nuotaikom liūdinti. Tiesiog man dabar sunkus metas.

Berods, Vijurka klausė kaip mano naujas darbas, tai aš į jį eisiu tik tada, kai čia viską susitvarkysiu, manęs ten laukia wub.gif
Pati gi sau kuo didžiausius uždavinius keliu, noriu čia kuo greičiau viską susitvarkyti, kad dar kokią vieną kitą dienelę su savo MB paatostogautumėm prieš prasidedant naujiems horizontams... tongue.gif

Bet nežinau ar spėsiu... doh.gif
Atsakyti
123456, darbuokis, baiginek sena ir visa po atostogu pradel nauja! Mes visos Tave palaikom moraliskai!! Visada kazkokie nauji dalykai kvepia issukiu, bet, ka gali zinoti, gal tai visai kitokia laimes kokybe...Svrbiausia neuzsisedeti ir nepradeti rugti...

Laura_K, itariu kokios Tavo naujienos, jei jau tokios nuotaikos...Ka cia sugalvojus?

RVB, o Tu ne uzsienyje? Kazkaip pasirode, kad Tu Vokietijoj...

Zodziu, mergaites dirbam dirbam ir karts nuo karto pasibendraujam.. Kas pakels upa, jei ne mes pacios viena kitai? As si menesi ir vel nepastojau. Kantrybe baigias, nes arteja vasaros darbai ir keliones, vyriskis dar paskutine savaite balandy noriu islekt paslidinet su manim. Tai ir galvoju, ar taikyt cia man savo pozytyvuma ("Ai, viena kart gyvenu- lekiam!"), ar neatitrukt nuo darbu ir viduj ant jo niurget "Va, slidinejimas galvoj, o ne vaikai" ..Po velyku eisiu i vaising.klinika. Apsisprendimui truksta 1%, bet eisiu. ..As cia tik siaip jums...

Manta, kava gersim po velyku..Nukeliam dar. Nes nuo rytojaus pas mane sese su savo lele atvaziuos.
Atsakyti
QUOTE(busVakare @ 2007 04 03, 09:43)
Po velyku eisiu i vaising.klinika. Apsisprendimui truksta 1%, bet eisiu. ..As cia tik siaip jums...

BusVakare, vienas mano mėgstamiausių šūkių: Tikslas pateisina priemones.
Turi tikslą, privalai išbandyti visas priemones.

Aš dažnai pasiskatau Nesulaukiančių gandro skyrelį, va ten moteriškės tokios siprios, atlaikiusios tiek smūgių, išbandymų ir vis tiek žavios ir siekiančios savo tikslo.

Gal ten tik koks nedidelis sveikatos sutrikimas. O gal ir viskas gerai wink.gif Gydytoja tave arba nuramins, arba nurodys kelią link tikslo. Laikysim kumščius.

Labas
neturiu laiko rašinėti, bet įdėmiai seku jūsų mintis lens.gif lens.gif lens.gif
Atsakyti
Labas rytas, mano brangiausios!!!!

pas mus fantastiskas rytas!!!! saule zeme ritinejasi!!!!

Man mano darbe iseigine. Tai as sau pazadejau siandien nugyventi savo svajoniu diena: jus palikus eisiu pabegiot+ truputi apsitvarkysiu namus + eisiu ieskot nete info savo busimam verslui.
Jus neisivaizduojat, kaip as noriu kuo greiciau mest savo darba ir gyventi vien tik is savo veiklos doh.gif dabar turiu neta, tai nuo siandien pradesiu daryti zingsnius savo tikslo link. Nes pries tai buvo tik daug minciu.

BusVakare, neliudek. Nors as sia tema irgi panasiai jauciuosi. Jau galvojau, kad nuo sausio intensyviai gaminsim leliu, bet tai aplinkybes ne tos, tai pati atidedu, nes vis islenda mano odos problemos. O as ant jos kremus tepu, kurie bijau, kad leliui nepakenktu, ech.... Bet as tikiu, kad greitai viskas susitvarkys ir mes jau greitai dziaugsimes rezultatais nestuke.gif.

Niu ka, begu pradeti savo svajoniu diena. Jus net neisivaizduojat, kiek kartu esu vaizduotej prasukus jos filmuka. Gaila, kad kol kas tai galiu padaryti tik laisvu nuo pagrindinio darbo metu...Ech.. Na bet ka as cia dabar mirksiukas.gif

Per pertraukele imesiu jums citatu. IKi!!!
Atsakyti
Sveikos mergaitės 4u.gif. Aš jau pradedu pastebėti, kad man jau vystosi priklausomybė nuo SM blush2.gif. Rytas prasideda nuo kavos ir SM. Kažin ar čia su tuo kovoti ar plaukti pasroviui g.gif. Bet kažkaip nuotaika pakelia ir nuteikia ryžtingiau.. Visgi faina, kad jūs esat 4u.gif
Atsakyti
Pas mane jaus senai tradicija: keliu 8 val, 8:30 su sureliu ir kava sedu prie kompo, supermamka, delfi ir kaip visuose biuruose nuo 10 val savi uzklausimai..

Laukiu iziebimo.. Arba reik, kad kazkas pasibedavotu, sukyla noras pagelbet ir pasimirsti. O dabar visoms cia gerai-pavasaris-krosas..Kam taikyt teigiamuma g.gif teoriskai.. rolleyes.gif
Atsakyti