Įkraunama...
Įkraunama...

Konstruktyvus (pozityvus)mastymas.IIIdalis

QUOTE(busVakare @ 2007 04 03, 11:09)

Laukiu iziebimo.. Arba reik, kad kazkas pasibedavotu, sukyla noras pagelbet ir pasimirsti. O dabar visoms cia gerai-pavasaris-krosas..Kam taikyt teigiamuma g.gif teoriskai.. rolleyes.gif

paguosk mane
nes darbas neateina pas mane, aš jo laukiu, bet stengiuosi nepanikuoti, šiaip labiausiai laukiu iš vienos vietos, bet aš ten aplikavau lapkritį, pasakė, jog jums rasim ką pasiūlyti, laukite, skambinau porą kartų, pasakė, turim jūsų cv, žinom, paskambinsim

o man vis neskambina, aš vis žiūrinėju L.Ryto skelbimus, internete, siunčiu vieną kitą cv, bet vis tiek labiausiai noriu, kad iš ten paskambintų. Ką daryti, kaip nukreipti savo energiją, kad iš ten paskambinti????????????

Atsakyti
QUOTE(busVakare @ 2007 04 03, 10:43)
RVB, o Tu ne uzsienyje? Kazkaip pasirode, kad Tu Vokietijoj...

Zodziu, mergaites dirbam dirbam ir karts nuo karto pasibendraujam.. Kas pakels upa, jei ne mes pacios viena kitai? As si menesi ir vel nepastojau. Kantrybe baigias, nes arteja vasaros darbai ir keliones, vyriskis dar paskutine savaite balandy noriu islekt paslidinet su manim. Tai ir galvoju, ar taikyt cia man savo pozytyvuma ("Ai, viena kart gyvenu- lekiam!"), ar neatitrukt nuo darbu ir viduj ant jo niurget "Va, slidinejimas galvoj, o ne vaikai" ..Po velyku eisiu i vaising.klinika. Apsisprendimui truksta 1%, bet eisiu. ..As cia tik siaip jums...

Manta, kava gersim po velyku..Nukeliam dar. Nes nuo rytojaus pas mane sese su savo lele atvaziuos.

Labukas visoms!
Taip, busVakare, gyvenu Vokietijoj, tau teisingai i atminti istrigo. Matyt nusistebejai, kai Laura pasake, jog vakar pasikalbejom ir jai upa vel pakeliau biggrin.gif . Cia mes kartais nuo anksciau dar per Skype susibegam, pasibedavojam arba pasidziaugiam. Todel ir i jusu susitikimus negalesiu atvaryt, bet galesit trumpai pakomentuot mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(pepilota @ 2007 04 03, 09:21)
BusVakare, neliudek. Nors as sia tema irgi panasiai jauciuosi. Jau galvojau, kad nuo sausio intensyviai gaminsim leliu, bet tai aplinkybes ne tos, tai pati atidedu, nes vis islenda mano odos problemos. O as ant jos kremus tepu, kurie bijau, kad leliui nepakenktu, ech.... Bet as tikiu, kad greitai viskas susitvarkys ir mes jau greitai dziaugsimes rezultatais nestuke.gif.

pepilota,busVakare..., ziuriu abi panasiomis nuotaikomis ir laukimais gyvenat. Neplanuokit vaikų, nesikoncentruokit ties jų "darymu" šį mėnesį, kitą...Žinau, kad sunku, turiu ne vieną draugę tai išgyvenusią. Bet juk nežinot nieko tokio baisaus, kad yra kažkokių trukdžių su jūsų sveikata, kartais pakanka nervinės įtampos, hormonai išsibalansuoja..., kartais pats laukimas yra trukdis, turit dirbt psichologiškai su savimi, būti stiprios.
"Bet visa, ką turime atlikti, glūdi čia, šiame laiko ir erdvės lange" ax.gif
pepilota, parašyk,kai laiko turėsi man į AŽ, kas ten su oda pas tave? Gal galėsiu kuo pagelbėt, bent patarimais ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Vijurka @ 2007 04 03, 11:26)
pepilota,busVakare..., ziuriu abi panasiomis nuotaikomis ir laukimais gyvenat. Neplanuokit vaikų, nesikoncentruokit ties jų "darymu" šį mėnesį, kitą...

labai sunku neplanuoti, nesusikoncentruoti, nes aš vis prisimenu posakį, jog žmogus yra savo likimo kalvis ax.gif
Atsakyti
va va, as ir taip manau, kad kalvis esu. Bet, kad nenusikala kada noriu.. tad zadu imtis pries kazkieno valia priemoniu ir ziuresim kas gausis is to...

Bajm, jei man taip rupetu tas darbas, as eiciau tiesiai pas virsininka pokalbiui, o nelaukciau kol kokia sekretore skambins. As taip savo svajoniu darba radau. Nueejau tiesiai pas "galva" ir uzsilikau 8 metams...O baimiu buvo.. kaip niekada. Bet numiriaus savyje ir nuejau, sakydama: "Per galva juk neduos!"

Vijurka, o kuo Tu gali del odos patarti??? Busi vaistininke, zolininke, burtininke, ar pati turejai problemu... As su alergiska oda gyvenu nuo gimimo. Net nesigydau, nes neranda niekas priezasciu. Tie patys mastymo metodai ryskiai pagerino ranku stovi , bet ne galutinai... dabar naktimis vis dar nusidraskau...

RVB, tada zinau Lauros_K planus ir idejas...
Atsakyti
Sveikos, mergycos cool.gif

Nusikračiau vakar tuo savo gerbėju, kadangi jis pasirodė esantis vidutinybė bei banalybių banalybė doh.gif O kam man toks reikalingas, kuris per gyvenimą nėra anei vienos knygos perskaitęs? irnesakyk.gif Skurdžios sielos bei skurdžių pomėgių žmogaus ir kalba skurdi. Ribotas žmogus. O tokių, mano manymu, - pilna. mirksiukas.gif Juolab, kad tokia interaktyvi bei šauni panelė, kaip aš, verta geresnio brunette.gif

Beje, parsitempiau iš bibliotekos knygą "Aistra gyventi". Žiūrėsma, kas joje gero...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dujokaukee: 03 balandžio 2007 - 12:00
QUOTE(busVakare @ 2007 04 03, 12:01)
Bajm, jei man taip rupetu tas darbas, as eiciau tiesiai pas virsininka pokalbiui, o nelaukciau kol kokia sekretore skambins. As taip savo svajoniu darba radau. Nueejau tiesiai pas "galva" ir uzsilikau 8 metams...O baimiu buvo.. kaip niekada. Bet numiriaus savyje ir nuejau, sakydama: "Per galva juk neduos!"

vieną kartą buvom susitikę vienam renginyje, tai užkalbinau pabaigoj
bet jis skubėjo sad.gif
paklausiau, ar yra kokių šansų
jis pasakė: manau bus ax.gif
tai ir laukiu sad.gif
Papildyta:
QUOTE(Dujokaukee @ 2007 04 03, 12:59)
Beje, parsitempiau iš bibliotekos knygą "Aistra gyventi". Žiūrėsma, kas joje gero...[/color][/font]

lauksim atsiliepimų, nes pavadinimas good.gif
Atsakyti
QUOTE(Dujokaukee @ 2007 04 03, 12:59)
[color=deeppink][font=Optima]Sveikos, mergycos cool.gif

Nusikračiau vakar tuo savo gerbėju, kadangi jis pasirodė esantis vidutinybė bei banalybių banalybė doh.gif O kam man toks reikalingas, kuris per gyvenimą nėra anei vienos knygos perskaitęs? irnesakyk.gif Skurdžios sielos bei skurdžių pomėgių žmogaus ir kalba skurdi. Ribotas žmogus. O tokių, mano manymu, - pilna. mirksiukas.gif Juolab, kad tokia interaktyvi bei šauni panelė, kaip aš, verta geresnio brunette.gif

Šaunu, kad save vertini, bet ir žmogus, kuris neperskaitęs kalno knygų gali būti geros širdies ir puikiu draugu. Aš pagal perskaitytas knygas ar pomėgius žmonių nevertinu
Atsakyti
Mergytės, kokia graži šiandien diena. lotuliukas.gif 4u.gif 4u.gif

Skaitau Jūsų pasisakymus ir ''baltai'' pavydžiu, kas turi laiko sau, va, kad ir knygai paskaityti. Aš mėgstu skaityti. O aš dabar taip darbais apsivertus, kad oij oi oi. Bet nieko, tikiu, kad viskas susitvarkys, tik truputį laiko tam reikia.

o tada užsiimsiu širdžiai mielais darbeliais. lotuliukas.gif

Vakar vakare svajojau kaip gyvensiu jau šiemet iki Kalėdų mano su MB name. Ir kaip vaikščiosiu pievute basa ryte pabudus. Kaip GERA!!!Atrodo, net jaučiau žolę ir kokia ji gaivi. Gal dar kokį gyvūnėlį įsigysim? Labai myliu šunis ir kates. Ir noriu jų daug laikyti, tik, kad gal mano norams vietos būtų mažoka blush2.gif blush2.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kresida @ 2007 04 03, 14:21)
Šaunu, kad save vertini, bet ir žmogus, kuris neperskaitęs kalno knygų gali būti geros širdies ir puikiu draugu. Aš pagal perskaitytas knygas ar pomėgius žmonių nevertinu

Aš irgi pagal tai nevertinu. Iš tiesų tai buvo geras, malonus žmogus, tačiau labai riboto mąstymo. Kad ir koks jis geras bebūtų, su juo nebūtų apie ką šnekėti, nes jį supanti erdvė yra ganėtinai uždara, siaura. Na, bet gal nesigilinkim į tai, nes man pačiai neįdomu apie tai šnekėti.

Jei kalbėt apie knygą "Aistra gyventi", tai pasakyčiau, jog ji gal ir gera, tik mane labai suerzino tai, jog viskas tenai siejama su religija, Dievu. O man, kaip netikinčiai, tatai yra neįdomu. Todėl numečiau į šalį.
Atsakyti
Mano nuomonė apie mūsų pačių sėkmę "kalant" savo likimą yra kiek kitokia. ..Aišku, veikla bent jau teiks pasitenkinimą, o mūsų galimybės atsiskleis sunkumuose ir išbandymuose. Tik surežisuoti VISKĄ, vargu ar įmanoma. Man artimesnė ta tiesa, kad kiekviena gyvenimo pamoka, įvykis (netikėtai patirtas, ar sąmoningai einant į jį), yra tik dalis grandinės, kurią mes turime nueiti. Ir visai nesinori bejėgiškai nusivilti, bandant šokti į priekį, kur dar šokti anksti. Viskam savo laikas ir eilė g.gif

Papildyta:
QUOTE(busVakare @ 2007 04 03, 11:01)

Vijurka, o kuo Tu gali del odos patarti???

Su oda pati turejau nuo mazens problemu,sirgau egzema. Vaistai,tepaliukai,kremukai-trumpalaikis ir nelabai efektyvus būdas, tik pasidžiaugdavau rezultatu ir vėl tas pats...Sureguliavau mitybą (ypač ūmiais ligos periodais), valgiau daug morkų,taisytų su aliejumi,majonezu, tai puikus betakarotino šaltinis,odai jis reikalingas,kaip oras žmogui.Kažkada suvartojau Amway firmos betakarotino kapsules, poveikis-fantastiškas.Ūmiais periodais ribojau šokoladą,aštrius padažus...Reikia save stebėti. Alergijos atveju reikia ieškot alergeno.Ar tik rankų oda jautri,ar apskritai visas kūnas?Gal tai net ne išorinis dirgiklis (skalb.priemonės, šaltis, drėgmė),gal iš tiesų viskas glūdi mityboje?busVakare, ar esi dariusi kokius jautrumo tyrimus maistui?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vijurka: 03 balandžio 2007 - 14:12
labas,

paguoskit mane verysad.gif

ryte isveze mociute i ligonine..negaliu atsistebet daktarais kurie mato, kad zmogui stoja sirdis, o sako ner vietos pas mus, ko cia jus atveze blink.gif tada parodziau savo balso galimybes... per 5 min. atsirado ir vietos ir seseles paslaugios pasidare...
mociute mano nenukvakus kokia apie viska galiu su ja kalbet thumbup.gif pradejo verkt, kad baigias gyvenimas tai ir as pradejau kartu verysad.gif verysad.gif verysad.gif

liudna, bet tvirtai tikiu, kad viskas bus gerai mirksiukas.gif
Atsakyti