Įkraunama...
Įkraunama...

Konstruktyvus (pozityvus)mastymas.IIIdalis

Sveikos, mergaitės 4u.gif. va aš irgi prie jūsų prisijungiu biggrin.gif. Bandysiu tingulį išsklaidyti. Žiūrių naujų čia nemažai po švenčių prisijungė lotuliukas.gif. Zasedanie prodolžaetsia lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kresida: 11 balandžio 2007 - 13:12
man su tais surugusiais veidais irgi buvo situacija:
grizineju is Berlyno, ten saule sviecia, muitininkai bajeriukus skaldo. Turejau rankinej "Rafaelo":
"Kaloringos jums keliones! Saugokit firgura!"
"Manot, kad reikia? Rafaelo suteikia laimes hormonu!".
"O, tai skanaus! Gero skrydzio!"
Kitas: "Ir jus norit sia grazia diena palikti Berlyna?"
"Labai gaila, bet turiu. Po metu vel atskrisiu".
"Po metu? Kiek daug praranda Berlynas!"
KUR LIETUVOJ RASI TAIP KALBANCIUS MUITININKUS????????????????????

Visa tokia issisiepus prisiartinu prie autobuso, vezancio prie lektuvo. Stovejo du salia vienas kito. Ilipau ir klaust nereikejo: "Sitas i Ryga?" Aisku, buvo is fizionomiju. Visi tokie rimti rimti. Suruge, kad sunkiai anksti kelesi.. Taip ir pasijuto, kad saviskiai.

Heideja,
Visi mes turim problemu su savo mamom, tetem, tetom, dedem. Nieko nebepakeisi. Kiekvienas eina savo keliu! Nesigadink sau nervu! Jei gyveni ne kartu- tuo labiau, nesigadink sau nervu! Nors ir trumpai cia brukstelejai, bet kazkuo pazistama Tavo nuotaika....
Atsakyti
QUOTE(Rudenėja @ 2007 04 11, 13:59)
rolleyes.gif  Bet uztat kaip pasiseke abiems didiesiems Lietuvos miestams, kad jie turi mus  bigsmile.gif

labai geras poziuris - taip pakyletai nuteikia biggrin.gif tik kazin ar didziuju miestu visuomene bent nutuokia kaip jai pasiseke, kad turi tokia kaiminyste bigsmile.gif gal reik pradet reikstis.. g.gif " mielieji, zmones! jums siandien ypatinga diena! nes AS vaziuoju su jumis tuo paciu autobusu!" lotuliukas.gif

O tesiant bus VAKARES minti, papasakosiu pavyzdi: ilipu i pilna "mikruske" su savo mazyliu, siaip ne taip atsisedu, ir paprasau priesais sedincios moteriskes perduoti vairuotojui centus.. ir .. o siaube! Ji man vos gerkles neperkando! biggrin.gif puole saukti, kad jai niekas uz tai nemoka, kad nesu invalide..kad mes "prascioku" sluoksnis, iprate vieni kitus uz rankoviu tasyt ir visko prasinet, neturim kulturos suvokimo.. ech.. islipdama as jai dar mandagiai padekojau, jog jei ne ji taip ir buciau uzaugus ir nesuzinojus tikrosios kulturos prasmes.. schmoll.gif
Tai gi, neaisku kas cia kaip ir kodel, bet net skurdus studenciokai is uzsienio yra dusiai mielesni uz didziaja dali saviskiu unsure.gif ..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo O_N_O: 11 balandžio 2007 - 13:30
4u.gif biggrin.gif lotuliukas.gif Aš ir vėl su savo balansu, neturiu Jums laiko, bet kažkada atsigriebsiu. Šaunuolės Jūs smile.gif
Atsakyti
QUOTE(busVakare @ 2007 04 11, 13:16)
...man su tais surugusiais veidais irgi buvo situacija:
Visa tokia issisiepus prisiartinu prie autobuso, vezancio prie lektuvo. Stovejo du salia vienas kito. Ilipau ir klaust nereikejo: "Sitas i Ryga?" Aisku, buvo is fizionomiju. Visi tokie rimti rimti. Suruge, kad sunkiai anksti kelesi.. Taip ir pasijuto, kad saviskiai.

...panaši situacija ir man buvo, pirmą kartą išvykus iš gimtos šalelės bigsmile.gif
Anglija...stotis...baisu...Autobusų galybė, nežinau prie kurio eiti, į kurį lipti blink.gif Prieinu prie pirmo stovėjusio, angliškai (kaip tik moku) paklausiu, kuris mano autobusas, rodau bilietą. Vairuotojas čiumpa mano bagažą, kviečiasi dar vieną pagalbininką (tas stveria mano rankoje esantį dar vieną krepšį) ir abu veda į netoliese stovintį man reikalingą autobusą. To autobuso vairuotojui smulkiai pasakojama, kur aš važiuoju, kad mažai kalbu angliškai, pamojuoja man abu ir nueina savo keliais... Reikia tą situaciją išgyvent pačiam, kad pajust tikrąją euforiją lotuliukas.gif Sėdėjau sukrėsta ir nebesupratau, ar čia man tuos vyrus bučiuot iš dėkingumo reikėjo, ar vežamas lauktuves atiduoti? Buvau laiminiga, kad viskas taip sklandžiai čia man vyksta. O vairuojantis vyras žvelgė pro veidrodėlį į mane ir šypsojosi, o aš šypsojausi jam mirksiukas.gif Taip gera ant širdies buvo, kad nuvažiavusi į svečius dar ilgai pasakojau, kokie nepalyginamai skirtingi mūsų vairuotojai ir užsieniečiai... rolleyes.gif Skirtingi žmonės apskritai.
Aišku, kiekvienas keistis turime pradėti nuo savęs wub.gif
Papildyta:
QUOTE(123456 @ 2007 04 11, 13:27)
Aš ir vėl su savo balansu, neturiu Jums laiko, bet kažkada atsigriebsiu. Šaunuolės Jūs smile.gif

Mes kantriai lauksime tavęs, kiek reikės tongue.gif Esame kartu ir tai jaučiame bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vijurka: 11 balandžio 2007 - 13:41
Norėjau dar padėkoti Vijurkai už slaptažodį, nes būčiau numirus iš nekantrumo, jau kaip norėjosi jus visas pamatyti blush2.gif. fainos tokios visos biggrin.gif.Tik savo panai vyro, o sau žento nepamačiau. Maniau gal kuri auginasi lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kresida: 11 balandžio 2007 - 13:52
QUOTE(Kresida @ 2007 04 11, 13:50)
Norėjau dar padėkoti Vijurkai už slaptažodį, nes būčiau numirus iš nekantrumo, jau kaip norėjosi jus visas pamatyti blush2.gif. fainos tokios visos biggrin.gif.Tik savo panai vyro, o sau žento nepamačiau. Maniau gal kuri auginasi lotuliukas.gif

kresida, o tau jaunesni zentai nepatinka? Pabelsk i medy... Zentu manau yr, tik vat tau jie netinka smile.gif

O man shiandien i namus darbely pasiule, as tiap norejau kazka daryt, ir va darysiu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Manta: 11 balandžio 2007 - 13:57
QUOTE(Kresida @ 2007 04 11, 13:50)

Mačiau, kad abi su 123456 labai jau nerimaujate, tai ir parašiau į AŽ. Pasitikiu aš jumis abiem ax.gif
O žento, mamyt, nesidairyk čia, gausi tokį, kokį dukra parves biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Manta @ 2007 04 11, 13:55)
O man shiandien i namus darbely pasiule, as tiap norejau kazka daryt, ir va darysiu smile.gif

O darbą prisišaukei pozityvaus mąstymo būdu, ar tiesiog, iš dangaus nukrito pasiūlymas? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vijurka: 11 balandžio 2007 - 14:00
Perskaiciau posaky " Tavo norai ir jausmai, kaip parasiutai... Jie labiau naudingi, kai |ishskleisti".

Nu net nezinau, jau labai seniai, gal tai yra pozityvumas, kazkaip nori nori kazko, ir paskui pas tave tai ateina smile.gif As visada turiu begeles noru, ir tie mano norai buna labailabai stiprus, gal tai del to... As nemoku silpnai noret, mane mama visada ramindavo, bo as kaip spirgalas, jei jau ko uzsimanau... Tarkim sedziu namiek ir uzsimaniau pas mama, o ji pa smane uz 200 km. Tai skambinu ir sakau, vaziuoju , dabar. Ji dar bando klaust ko, o as jai tepasakau - noriu.
Atsakyti
Sveikutės mergaitės 4u.gif
100 metų... ax.gif

Senokai jau nesirodžiau- vat turbūt niekas jau ir neatsimena manęs rolleyes.gif

Na nieko- aš šiaip vis su jumis bandau būti- bet va prieš velykas (beje pavėluotai-su Velykom visas!!!) buvo darbingos dienos- tai vos ne vos spedavau šį tą paskaitinėti-ką jau kalbėt apie parašymą ax.gif

Bet aš jus labai myliu ir pasiilgstu biggrin.gif

Na ir prirašėt doh.gif thumbup.gif biggrin.gif Šaunuolės lotuliukas.gif O ir naujienų pas jus nemažai- žiūriu ir fotoalbumą susikūrėt...

Ar ir mane priimsite (aš su jumis nuo 1 temos) blush2.gif blush2.gif blush2.gif

Atsakyti
kartais ir aš čia pasiskaitinėju, na ne kartais, o gan dažnai, o dabar gal ir pasisakysiu nes likau be darbo tai ir laiko atsirado ir knygas skaitau labai jau godžiai, pradėjau "pakeisk gyvenimą per 7 dienas" ir nelimpa man ji, nu neturiu aš tos vaizduotės tokios tiems pratimams daryti, kurios skaitėt ar skaitot gal pakomentuokit kaip jums sekasi tuos pratimukus daryti.
šiandien nusipirkau Kurt Tepperwein "Susikurkite tobulą gyvenimą" vakare bandysiu skaityt jei užkabins būtinai ką nors pakomentuosiu.
Atsakyti
QUOTE(elis @ 2007 04 11, 15:12)
kartais ir aš čia pasiskaitinėju, na ne kartais, o gan dažnai, o dabar gal ir pasisakysiu nes likau be darbo tai ir laiko atsirado ir knygas skaitau labai jau godžiai, pradėjau "pakeisk gyvenimą per 7 dienas" ir nelimpa man ji, nu neturiu aš tos vaizduotės tokios tiems pratimams daryti, kurios skaitėt ar skaitot gal pakomentuokit kaip jums sekasi tuos pratimukus daryti.
šiandien nusipirkau Kurt Tepperwein "Susikurkite tobulą gyvenimą" vakare bandysiu skaityt jei užkabins būtinai ką nors pakomentuosiu.

as skaitau "pakeisk gyvenima per 7 dienas" pradzioj ir man ji nelabai patiko...
bet kazkaip persilauziau matyt.. negaliu numest neperskaicius doh.gif
Atsakyti