Įkraunama...
Įkraunama...

Konstruktyvus (pozityvus)mastymas.IIIdalis

Sveikos, mergaitės 4u.gif. Na ir prirašėt thumbup.gif Laurut, ir aš tave bandysiu paguosti, nors merginos jau tiek protingų minčių išsakė, kuriom aš visiškai pritaru..
Ir aš, pragyvenusi santuokoje ilgiau nei dešimtmetį, kartais taaaip ilgiuosi tų laikų, kai viena buvau blush2.gif Ech.. Bet matyt ko nėra, to labiausia ir trūksta. Bet iš tikrųjų šis laikas nuostabus, džiaukis kiekviena akimirka.. ( žinau, kad pagalvosi: -"lengva tau sakyti" ) 4u.gif
Čia biški ne į temą, bet rašant galvoje pradėjo įkyriai suktis kažkur girdėti žodžiai: -"baisi yra vienatvė dviese".. linkiu, kad visos atrastumėt tą savo dalelę ir šių žodžių prasmės netektų suprasti..
Atsakyti
Pepilota, mes Tau nieko padet del pereinamojo laikotarpio negalim. Taip kaip negalim padet ir Luarai_K del vyro paieskos!! Nu, norim, bet va, negalim!

Pliusas jau tame, kad zinai, ko nori. O antras riebus pliusas, kad pamatei, jog negali dirbti kitiems.
Buvo cia man tokia situacija: vienas zinomas Lietuvoje psichologas-darbuotoju atrinkinetojas,"Nomedoj" patarimus dalino, mane "kadrinosi" tam tikrai situacijai.. Pamate mane vieno sustro viesbucio peronalo apmokymuose ir nusprende vyriska ego parodyt ir saskaitas suvest. Mete fraze po apmokymu visiems girdint:"Yra zmoniu, dirbanciu kitiems, yra zmoniu dirbanciu tik sau!". Oi, kaip sunervino! Negavau as tos viesbucio direktores vietos, grizau, edziau save, kad va, kokia as netikus, kitiems -matai- dirbt nemoku. Paskui tik... praregejau:ei!!! Tai privalumas! Ir ikuriau savo versla!!! Po siai diena jam dekinga, didziajam psichologui lotuliukas.gif

Tu dar truputeli islauk, pasiieskok info. Esi geram kely su savo nusistaymais ir poziuriu.!

Papildyta:
Kresida, as va, irgi, kazkaip siandien pagalvojau: oi, ka nuveikciau, jei vakare nereiktu "barsciu" virt!!! Eisu i spektakli su sese, grizus -dazniausiai taip buna, kai maniskis manes namie neranda- su vyru gersim vyna.. Bet taip saldu tas zodis "Laisve"... Ne del to, kad kazkas nenusiseke ar "vienatve dviese". Ne situ dalyku neturiu. Pats procesas ir zodis "Laisve"- geras!!! O, dar pavasaris...
Atsakyti

QUOTE(busVakare @ 2007 04 04, 11:52)
Pepilota, mes Tau nieko padet del pereinamojo laikotarpio negalim. Taip kaip negalim padet ir Luarai_K del vyro paieskos!! Nu, norim, bet va, negalim!

Pliusas jau tame, kad zinai, ko nori. O antras riebus pliusas, kad pamatei, jog negali dirbti kitiems.
Buvo cia man tokia situacija: vienas zinomas Lietuvoje psichologas-darbuotoju atrinkinetojas,"Nomedoj" patarimus dalino, mane "kadrinosi" tam tikrai situacijai.. Pamate mane vieno sustro viesbucio peronalo apmokymuose ir nusprende vyriska ego parodyt ir saskaitas suvest. Mete fraze po apmokymu visiems girdint:"Yra zmoniu, dirbanciu kitiems, yra zmoniu dirbanciu tik sau!". Oi, kaip sunervino! Negavau as tos viesbucio direktores vietos, grizau, edziau save, kad va, kokia as netikus, kitiems -matai- dirbt nemoku. Paskui tik... praregejau:ei!!! Tai privalumas! Ir ikuriau savo versla!!! Po siai diena jam dekinga, didziajam psichologui lotuliukas.gif

Tu dar truputeli islauk, pasiieskok info. Esi geram kely su savo nusistaymais ir poziuriu.!

Aciu uz palaikyma wub.gif

Atsakyti
QUOTE(busVakare @ 2007 04 04, 09:56)
Mete fraze po apmokymu visiems girdint:"Yra zmoniu, dirbanciu kitiems, yra zmoniu dirbanciu tik sau!". Oi, kaip sunervino! Negavau as tos viesbucio direktores vietos, grizau, edziau save, kad va, kokia as netikus, kitiems -matai- dirbt nemoku. Paskui tik... praregejau:ei!!! Tai privalumas! Ir ikuriau savo versla!!! Po siai diena jam dekinga, didziajam psichologui lotuliukas.gif

Sutinku su tavimi,busVakare. Šlakelis sveiko įtūžio (čia juk tik reakcija į oponento mintis) duoda stimulą ir energijos veiklai, tipo, aš galiu, aš visiems parodysiu! Ir šiandien tu esi visiškai tuo patenkinta. Žaviuosi tokiomis asmenybėmis, kaip tu bigsmile.gif
Atsakyti
o kiek musu vienu metu daug! Visas "senas" sastatas tongue.gif
Atsakyti
Taaip, mergaitės, pavasaris lotuliukas.gif. Kvailioti norisi. Mąstau, ką čia tokio negero vakare nuveikus biggrin.gif.. O kažkada maniau, kai jau 30 bus ant nosies, tai tik ant pečiaus norėsis sėdėti ir serialus žiūrėti lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kresida: 04 balandžio 2007 - 10:23
Labas rytas, as irgi jungiuosi. Neturiu siandien labai protingu minciu galvoj, kad kazka protingo brukstelt, bet manau nebutina kazka kasdiena protingo galvoj butinai tureti, kartais reikia paprasciausiai moketi buti atsipalaidavus ir nieko negalvoti... o tada ir sauna ypatingos mintys savaime biggrin.gif
Nezinau, kaip pas jus, bet cia ir vel grazi diena isausus (vakar buvo apsiniauke ir lijo)
Atsipalaiduokit ir nepanikuokit merginos, viskas ivyks savu laiku, kai musu pasamone nuspres, kad dabar, butent dabar laikas to noro issipildymui. Norekit ir laukit smile.gif
Atsakyti
RVB, o Tu kokiam vokieciu mieste?? mirksiukas.gif jei ne Tu pas mus, tai gals as pas Tave? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(busVakare @ 2007 04 04, 12:48)
RVB, o Tu kokiam vokieciu mieste?? mirksiukas.gif jei ne Tu pas mus, tai gals as pas Tave?  mirksiukas.gif

Gyvenu Nordrhein-Wetsfalen'o zemeje Emsdetten'o miestelyje, kur rydeni buvo ivykes mokykloj susisaudymas sukretes visa pasauli ax.gif
Atsakyti
Vajeee, kokia tolybe.. Nei Hannoveris nei Dortmundas ne pakeliui... As beje, Berlyne 0,5 metu mokiausi ir Dortmunde 9 men.vaikus ziurejau.. O Tu apie savo versla nesvajoji kaip cia ne kai kurie? Tau ir taip gerai, jooo??? (vezk vokeicius i LT.LV.EST!!!)
Papildyta:
Nepyk pasispaude Tavo duomenys... Niugi, as 4 dienom uz Tave vyresne, liute-drakone mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(busVakare @ 2007 04 04, 13:11)
Vajeee, kokia tolybe.. Nei Hannoveris nei Dortmundas ne pakeliui... As beje, Berlyne 0,5 metu mokiausi ir Dortmunde 9 men.vaikus ziurejau.. O Tu apie savo versla nesvajoji kaip cia ne kai kurie? Tau ir taip gerai, jooo??? (vezk vokeicius i LT.LV.EST!!!)
Papildyta:
Nepyk pasispaude Tavo duomenys... Niugi, as 4 dienom uz Tave vyresne, liute-drakone mirksiukas.gif

Svajoju ir as apie savo versla, bet pradzioj turiu svarbesnius dalykus sutvarkyt, nes viskas turetu eiti paeiliui, nenoriu savo pasamones uzversti simtais noru, kad paskui pati nesusipainiotu. Step by step. As irgi jau mazdaug zinau ko ir kaip noriu, bet dar atidedu i sona, nes, kaip sakant siuo metu turiu svarbesniu reikalu.
O kad keturiom dienom vyresne esi, nereiskia kad turiu taves klausyti tongue.gif Na, nebent uz reikala velniu atlausi, tada taip mirksiukas.gif
Atsakyti
mirksiukas.gif pasisakei, kaip tikras liutas gauruotas, bet sotus! Nieks cia nepuls Taves mokyt ir velniu atlauzinet...
Atsakyti