Įkraunama...
Įkraunama...

Smurtaujantis vyras

mano nuomone kategorishka-nesikishti... karta bandziau suzhinojusi "tokisu bajerius" klaust kitu nuomones akip pasielgt, bandyt kazhka draugei sakyt, bet... dabar puikiai zhinau ir pritariu kitu mamu nuomonei-nesikishti jokiu budu. Rashau ir mastau... Jei tai butu pati pati geriausia mano drauge, tada matyt...gal...dabar taip manau-jai pati duociau snukin, kad atsikvoshetu ir bandyciau padeti atgauti sveika prota rolleyes.gif nors... tuo labai abejoju-abejoju ar sugebeciau-finalas butu toks pat kaip visada-trecias lieka kalciausiu cry.gif
Atsakyti
QUOTE(Shirshe @ 2005 01 31, 23:11)
mano nuomone kategorishka-nesikishti... karta bandziau suzhinojusi "tokisu bajerius" klaust kitu nuomones akip pasielgt, bandyt kazhka draugei sakyt, bet... dabar puikiai zhinau ir pritariu kitu mamu nuomonei-nesikishti jokiu budu. Rashau ir mastau... Jei tai butu pati pati geriausia mano drauge, tada matyt...gal...dabar taip manau-jai pati duociau snukin, kad atsikvoshetu ir bandyciau padeti atgauti sveika prota  rolleyes.gif nors... tuo labai abejoju-abejoju ar sugebeciau-finalas butu toks pat kaip visada-trecias lieka kalciausiu  cry.gif

vat butent... sakai,sakai,kad jis neturi teises taves stumdyt,bet... gauni atgal atsakyma "juk jis budavo ir mielas",,,
Atsakyti
schmoll.gif O DIEVE.....KAI PASKAIČIAU ŠIĄ ISTORIJĄ.....NET NUPŪRTĖ.MOTERYS...NEPASIDUOKITE TIEMS''GYVŪLIAMS''. schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Shirshe @ 2005 01 31, 22:11)
mano nuomone kategorishka-nesikishti... karta bandziau suzhinojusi "tokisu bajerius" klaust kitu nuomones akip pasielgt, bandyt kazhka draugei sakyt, bet... dabar puikiai zhinau ir pritariu kitu mamu nuomonei-nesikishti jokiu budu. Rashau ir mastau... Jei tai butu pati pati geriausia mano drauge, tada matyt...gal...dabar taip manau-jai pati duociau snukin, kad atsikvoshetu ir bandyciau padeti atgauti sveika prota  rolleyes.gif nors... tuo labai abejoju-abejoju ar sugebeciau-finalas butu toks pat kaip visada-trecias lieka kalciausiu  cry.gif

Pritariu... Galima padeti, bandyt atvest i prota, bet per daug kishtis neverta, juk drauge suauges zhmogus, turi spresti pati, jei pasirinks toki gyvenima, tai jos valia... verysad.gif
Atsakyti
Na, jei mano vyras prie mane pakeltų ranką, tai sulyg dieną atsidurtų gatvėj. O čia dar prieš nėščią moterį... sad.gif Bet čia teisingai kažkuri pastebėjo, kad yra moterys - aukos, kurias kuo labiau muša, tuo labiau jos savo vyrus dievina. Mūsų giminėj buvo tokia istorija. Mano pusserė nuo savo vaikino gaudavo į kaulus taip, kad net kraujai taškydavos. Mušdavo ją ir kai ji laukėsi. Jos mama, aš ir kiti artimieji tikinom, kad jis nevertas jos meilės, bet bet kokie mūsų įtikinėjimai jos neveikė. ji vis aiškino, kad jis kartais būna labai geras, o muša ją, nes ji pati esanti niekam tikusi. Ji pagimdė sūnų, paskui turėjo būti vestuvės. Susirinko svečiai, o jaunikis taip ir nepasirodė. Ji ir šitą bajerį jam atleido. Paskui vėl pastojo. O tuo tarpu pastoviai gaudavo nuo to žvėries į galvą. Vaikščiodavo su mėlynėm paakiuose. Net policijos pareigūnai nesugebėjo jos įtikinti, kad niekas neturi teisės prieš ją pakelti rankos. Nežinia kiek tai būtų trukę, bet tas jos mylimasis išrūko į užsienius, taip ir neišvydęs savo gimusio antrojo sūnaus. Aš tai iki šiol negaliu suprasti, kaip ji šį smurtaujantį vyriškį pakentė ir kodėl taip elgėsi, nes iš pažiūros mergina simpatiška ir vaikinų dėmesiu niekada nesiskundė.
Atsakyti
As siuo klausimu labai kategoriska - NEGALIMA ATLEISTI NEI VIENO PACIO MAZIAUSIO KARTELIO!!! doh.gif Tai jog vyras musa nescia moteri, reiskia ne kad jis suklydo, ar kad buvo isvestas ir dabar gailisi, o tai, kad jis LIGONIS, MONSTRAS. Ir net jei tai is tiesu butu vienintelis jo kartas, gyventi ir laukti kada jis vel pratruks butu tikras kosmaras sad.gif
Kategoriska as ir kitu klausimu - kistis tikrai neverta! Galiu papasakoti istorija:
Dauzo girtas vyras savo zmona iki krauju, ji spiegia, rekia, saukiasi pagalbos kaimynu, saukia, kad ja uzmus. O kai kaimynas ateina ir duoda i snuki vyrui, ta puola ji ginti ir dar policija kaimynui iskviecia, kad jos vargsa vyreli uzpuole. blink.gif
Va taip, ir nieko cia nepadarysi g.gif Kai kurioms tai tiesiog gyvenimo budas ir jei jas tai "veza" as tikrai nesikisciau, nes vis tiek likciau kalta.
Atsakyti
As 1 karta butinai isikisciau, jei nepadetu, tai palikciau viska likimo valiai. Kartais reikalinga nuomone is salies tokiu momentu. Kaip uzsimerkusios buna kartais moterys. Brazile, as tokiu moteru, kurias periodiskai dauzo irgi nesmerkiu, bet ir negerbiu. O gilintis, kodel taip yra galima iki begalybes. Dazniausiai tokios moterys netiki, kad gali isgyventi savarankiskai, gali tureti ateiti be vyro. Bijo prarasti materialini pagrinda ar bijo apkalbu, bijo pacio vyro grasinimu. Zodziu, viskas kyla is nepasitikejimo savimi, savo jegomis. O nepasitikejimas savimi kaip visi zinome kyla is vaikystes (auklejimo klaidos ir panasiai). Na, kaip jau sakiau gilintis galima iki begalybes, kodel jos tokios, kokios yra. Bet as negerbiu ju ne todel, kokios jos yra ir, kad susidirba sau gyvenima, o tik del to, kad sudirba gyvenima vaikams...
Atsakyti
QUOTE(Brazile @ 2005 01 31, 15:47)
Draugai tam ir skirti, kad isklausytu. Ir tokia situacija gali matyti dar daug metu, kadangi ne nuo taves priklauso ar kas pasikeis.
Jeigu per sunku buti draugu tokiam zmogui, tai psichologiskai kenkia, tada matyt reikia nutraukti santykius.
Seimos, kuriose yra smurtiniai santykiai ir dar tesiasi ilga laika, turi dideliu psichologiniu problemu, ir jas reiketu uzjausti ir stengtis is savo puses suteikti imanoma pagalba, o ne smerkti. Smurtas sudetingas reiskinys ir ji nutraukti nei vienai pusei nera lengva. Cia kaip voratinklis is kurio issipainioti reikia labai daug jegu.
Tiek daug moteru gyvena su alkoholikais, narkomanais, losejais, smurtautojais ir t.t.

Merginos, nera taip paprasta, jai atmerkt tas akis.......kiekvienakart kalbedama ji mane itikineja, kad jam nenusileis, kad ji isvaris, kad su juo nekalbes (jis dirba komandiruotese ir gryzta tik savaitgaliai) .....ir t.t.
Bet niekas nepasikeicia.........nors verk (o kiek as del jos ir verkiau.....)
Atsakyti
Skaitau ir pati prisiminiau savo praeiti................. net siurpuliukai eina........... sad.gif
As pati buvau tokia kvaile, kai atleidau pirma antra......... karta, bet kai po desimto karto vos neuzmuse, pasakiau garsiai "STOP" !!! As likau su 9 metu dukra, abi patyrusios soka ir stresa. Bet napaluzau, jutau stipru palaikyma is draugu.......... Praejo treji metai, as sukuriau nauja gyvenima ir net neisivaizduoju kad daugiau gali kas nors isdrysti pakelti ranka pries mane!!!

Aisku - tai spresti tavo draugei, bet jau kaip daug kas rase - jei pakele viena karta ranka, tai jau labai reta isimtis, kad nepakels kita karta!!! Patarle teisinga!!!
O dar besilaukiancia doh.gif - tai vos ne zmogzudyste jis padare - slykstyne, nekenciu tokiu !!! Tegu tik "spjauna" toki vyra - bus gera pamoka ir jam paciam !!! sad.gif Netikiu kad panasus dalykai nesikartoja - nes zmogui is pasamones pastoviai vel "islenda" tokie ziaurumai !!!
Stiprybes, sekmes Jai ir Jos leliukui!!!
Tegul paskaito forumieciu pamastymus ir skaudzia patirti - nemanau kad nesusimastytu !!!
Atsakyti
Vienareikšmiškai- gyventi su tokiu žmogumi tolygu lėtai žudyti save. Ne tik fiziškai, bet ir morališkai.
Tegul pagaili savo jaunystės ir neeikvoja veltui laiko gyvenimui su tokiu žvėrimi. Ir tegul negalvoja, kad nėra gerų vyrų. Tikrai yra, tik reikia nesitaikstyti su dabartine padėtimi ir ryžtingai apsispręsti.
Atsakyti
sveikos mamytes!
dziugu kad atsiliepet i sia tema thumbup.gif
vakar buvau pas savo drauge ligonineje ir ji pasake mano manymu gera naujiena:JI PALIEKA TA MONSTRA!!!!!!! thumbup.gif i diena jis pas ja i ligonine ateina po5-6 kartus.atgailauja,verkia pasikukciodamas,zada pasikeisti,iseiti is buto(neva gyvens pas tevus)! o ji sAUnuole,laikosi tvirtai savo nuomones.DIDZIUOJUOSI ja clap.gif
dabar jos laukia naujas gyvenimo etapas:ji isvaziuoja gyventi i kita miesta,pradeda viska nuo nulio,o tai jai bus itin sunku nes dar turi 10-mete mergaite is pirmos santuokos.bet ji tvirta ir jai viaskas bus gerai-turi buti!!!!!! clap_1.gif
Atsakyti
Tikekimes jos nuomone nepasikeis.
Atsakyti