Įkraunama...
Įkraunama...

Smurtaujantis vyras

Sugadintos vestuves.......primusta nescia, jo vaikeli nesiojanti zmona........merginos, tik nesakykit, kad tai nepasikartos, nesamone, NETIKIU cry.gif cry.gif cry.gif

Mano geriausia drauge irgi buvo sumusta vyro nescia, as tai suzinojau, tik po 2,5 metu.............takart kai ji pateko i ligonine....beje atveze vyras.....gydytojam ir aplinkiniam ir man sake, kad griuvo, uzsigavo ir t.t.
Visa tai suzinojau, po vienos eilines jos vyro egzekucijos, kai ji pratruko.....
Ir nieks nuo to laiko nepasikeite, nors kiek kartu klausiau, kam jis tau toks reikalingas......ir neturiu vilties, kad pasikeis.

Aisku reikia palaikyt drauge, bet labai daznai pagalvoju, ar as galiu, sau leist turet kvaila drauge??? (jei ji vis dar su juo, tai gal jai taip patinka..............ironiska , bet per pusmeti, kai as visa tai suzinojau pavargau) blush2.gif
Atsakyti
Na, jei tai butu mano drauge, tai as padaryciau viska, kad tik ji nuo tokio vyro atsitrauktu (arba ji paliktu vyra, arba, kad jis iseitu). Bandyciau kalbetis, atmerkti akis, padeti visaip, galu gale ir materialiai, nes man per daug brangios mano drauges, kad viena diena (o su tokiu vyru visai gali taip buti) nebutu taip, kad ju netekciau. O jei ji gyventu toliau ir pakestu daugkartinius vyro sumusimus, tai, pritariu pries tai issakytai nuomonei - suabejociau ar man reikalinga tokia drauge. Negerbiu moteru, kurios gyvena taikstydamosis su smurtu - maza to, kad gadina gyvenima sau, bet dar ir savo vaikams taip pat. O tai jau neatleistina.
Atsakyti
QUOTE(daine @ 2005 01 31, 14:23)
Mano geriausia drauge irgi buvo sumusta vyro nescia, as tai suzinojau, tik po 2,5 metu.............takart kai ji pateko i ligonine....beje atveze vyras.....gydytojam ir aplinkiniam ir man sake, kad griuvo, uzsigavo ir t.t. 
Visa tai suzinojau, po vienos eilines jos vyro egzekucijos, kai ji pratruko.....
Ir nieks nuo to laiko nepasikeite, nors kiek kartu klausiau, kam jis tau toks reikalingas......ir neturiu vilties, kad pasikeis.
Aisku reikia palaikyt drauge, bet labai daznai pagalvoju, ar as galiu, sau leist turet kvaila drauge??? (jei ji vis dar su juo, tai gal jai taip patinka..............ironiska , bet per pusmeti, kai as visa tai suzinojau pavargau) blush2.gif

Draugai tam ir skirti, kad isklausytu. Ir tokia situacija gali matyti dar daug metu, kadangi ne nuo taves priklauso ar kas pasikeis.
Jeigu per sunku buti draugu tokiam zmogui, tai psichologiskai kenkia, tada matyt reikia nutraukti santykius.
Seimos, kuriose yra smurtiniai santykiai ir dar tesiasi ilga laika, turi dideliu psichologiniu problemu, ir jas reiketu uzjausti ir stengtis is savo puses suteikti imanoma pagalba, o ne smerkti. Smurtas sudetingas reiskinys ir ji nutraukti nei vienai pusei nera lengva. Cia kaip voratinklis is kurio issipainioti reikia labai daug jegu.
Tiek daug moteru gyvena su alkoholikais, narkomanais, losejais, smurtautojais ir t.t.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Brazile: 31 sausio 2005 - 15:47
Na, sia tema galeciau gincytis labai daug. Bet nera tikslo - manau kiekvienas pasiliksim prie savo nuomones. Tik kiekvienas sau atsakykim i toki klausima: ar as noreciau tokioj seimoj isaugti? Ar moterys supranta kam jos pasmerkia savo vaikus is per dideles meiles vyrui arba is neryztingumo? Ar jums teko matyti vaiku (jau suaugusiu) kurie del tokios iskreiptos "seimos" nekente nei tevo, nei motinos, nei saves ir turejo didziuliu psichologiniu problemu? Mano nuomone siuo klausimu labai kategoriska - niekada nesutiksiu, kad galima taikytis su smurtu, ji toleruoti, suprasti ir panasiai.
Atsakyti

siaubo filmai.... ka ce ir bepridursi verysad.gif
Atsakyti
mano viena pazistama irgi ne pacia graziausia forma su vyru bendravo, tai per atvirumo valandele, bet labai seniai ji man papasakojo: karta jai belyginant vyras pardejo kabinetis, net nejausdama lygintuva atreme jam i krutiine, taip ir palikdama antspauda, nebeprisimenu kuom jai baigesi tas fintas, bet jie jau simtas metu kartu nebegyvena... verysad.gif smile.gif

Atsakyti
QUOTE(roof @ 2005 01 31, 15:53)
Na, sia tema galeciau gincytis labai daug. Bet nera tikslo - manau kiekvienas pasiliksim prie savo nuomones. Tik kiekvienas sau atsakykim i toki klausima: ar as noreciau tokioj seimoj isaugti?  Mano nuomone siuo klausimu labai kategoriska - niekada nesutiksiu, kad galima taikytis su smurtu, ji toleruoti, suprasti ir panasiai.

Tai kad mano nuomone tokia pati - apie smurta kaip reiskini, bet va apie moteris, kurios ji kencia - ne. Ir tai yra esminis skirtumas, nes tokio dalyko kaip reiskinio toleruoti neimanoma, o uzjausti priklausomas nuo tokiu santykiu moteris imanoma, kad ir kiek tai priestarautu mano supratimui apie teisinga gyvenima.
Nuo bet kokios priklausomybes issivaduoti reikia laiko, taip kad pasmerkti tipo durne idiote, kuria dauzo, o ji vis tiek asarotom akim vyrui atleidzia, labai lengva. O man idomiau pasigilinti kodel taip yra.
Atsakyti
Klijuoti tokiu santykiu, kokie cia aprasyti tikrai neverta, nes gali buti taip ,kad viena grazia diena jis ja pribaigs. Tiketi kad tai daugiau nebepasikartos, yra didziausias naivumas. Tas vyras tikrai nepasikeis. Atleisti tam vyrui butu tikra kvailyste, bet labai galimas dalykas, kad ji taip ir pasielgs is dideles "meiles".
Atsakyti
tokioms moterims akiu neatmerksi!!! deja,bet tai yra tiesa...jis ja ir toliau mus ir nieko cia nepakeisi... turiu drauge,kuri gaudavo nuo savo vaikino! jie net negyveno kartu,bet jinai kentejo,kol jisai jos nepaliko! o pana isvaizdi,simpatiska,grazi...jis ja itikindavo,kad del visko kalta tik ji,kad per daug nervinga ir taip isprovokuoja ji... beje,ranka pakeldavo ir blaivas! ir del smulkmenu! taigi,tokios moterys yra aukos ir, kartais man atrodo,kad joms tai patinka savotiskai. tiesiog kazkokia priklausomybe...
Atsakyti
na as del smurto pries moteri ar vaika, tai esu labai kategoriska. nu gali dar kazka galvoti del melo ar del neistikimybes, jeigu jau noris, nu bet kai vyras pakelia ranka pries moteri tai cia jau as tokius gun_bandana.gif gun_bandana.gif gun_bandana.gif ir dar bash.gif bash.gif bash.gif . kazkas minejo , kad negalima smerkti, reikia gilintis ieskoti priezsciu. jo pritariu, bet tik ne kito zmogaus sveikatos saskaita. o tokie smurtautojai dzaniausiai istiesu ir nepripazysta , kad jie elgiasi blogai, o kaltina visus kitus (zmona, vaikus aplinka ir pan.)bet tik ne save pati. ir dar nestuke.gif , as ji tikrai gun_bandana.gif gun_bandana.gif gun_bandana.gif
Atsakyti
Tokius kaip jis tai gun_bandana.gif ir be teises pasiaiskinti aggressive.gif
Kokios gali buti priezastys sumusti nescia moteri, savo busimo kudikio motyna - o gi jokiu schmoll.gif Tai protu nesuvokiama.
Su beizbolenke per sonus nuvanoti ji reiketu ir tada dar pasakyti kad jis pats kaltas, nes labai sunervino.
Atsakyti
Siaubas fear.gif fear.gif fear.gif
Mane brazile vel isvadins kategoriska visazine, bet tikrai negalima taikstytis su tokiu elgesiu. schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif taip atsitikus vienakart (sudauze kaip obuoli, paverke priklaupes, ji atleido), pabaiga gali buti siaubinga sad.gif
Tokio elgesio analize tegul uzsiima psichiatrai, o moteris, kuriai taip atsitiko, turetu teisiniu keliu pabaigti santykius. Slykstyne neturi isvengti atsakomybes uz padaryta!!!!
Atsakyti