QUOTE(Vaiva_1983 @ 2010 04 14, 10:51)

Uoj, mergaites.....cia jus visos raginat nekenteti, palikti...isejau...bet nuo to laimingesne tikrai nesijauciu...skaiciau viena komentara, kad vyras taip pat smurtavo, bet po to pasikeite..tik del dideles Meiles! Kaip noreciau tiketi, kad mano draugas taip pat susivoks...ir supras, kad reikia kazka keisti gyvenime...
Trumpa priesitore yra tokia..jis dar vis neissiskyres, turi 6m. vaika..nesiskiria dar vis del dideliu finansiniu isipareigojimu jai..visa tai eda man nervus ir del to mes labai daznai pykomes ir pykstames..po metu draugystes, as pradejau lauktis jo vaikelio..nestumas buvo labai sunkus, dazni apsilankymai ligoninese, nes buvo ant gimdos kaklelio polipas, kuris nuo kiekvienu musu barniu imdavo kraujuoti..galu gale, as pradejau nebekreipti i viska demesio ir mes pradejom graziai sutarti..bet...deja deja...viena ryta as prabudau slapia..nutekejo vaikelio vandenukas..man buvo 5men dar tik...gulejau ligoninej, jis mane visaip guode, palaike, ramino..bet...vaikelio nebera...galvojau, kad mirsiu kartu su savo mazuciu...Po to, musu santykius istiko didziule krize..as ji viena karta apkaltinau, kad tai per jo visus nesugebejimus issiskirti, as nervindavausi ir del to ivyko ta ddziule nelaime..mes vel grizom i pradine santykiu padeti...kad man nebutu skaudu matyti jo su exes vaiku, as grizineju velai namo..vel pykstames, kad jis su ja per daug bendrauja...itampa augo, jis vis bande glaistyti situacija zodziais, bet elgesys nepakito...ir kai viena vakara grizinejom namo po baliuko(abu pavartoje alko), pradejom apsizodziuoti, augo itampa, as stengiausi nekreipti demesio, kad nebutu blogumu..viskas butu pasibaige ramiu nakties miegu, bet as leptelejau bjauria fraze, jo exes adresu...t
ada jis mane pagavo ir pradejo lupti per veida..tai buvo suzverejimo akimirka, as po to jam taip pat "pagrazinau" naguciais veida...
Absoliuciai idijotiska situacija...dabar esu isejusi, jau kelios dienos mes visai nebendraujam..visi musu draugai pastebi, kad mus sieja didziule meile...ka daryti??? Gal ir nuskambes kvailai, bet noriu taikytis....Myliu ji labai labai...Zinau, kad jis mane labai myli...Zinau, kad neturejo ivykti tai, kas ivyko...Noreciau pasikalbeti su juo, ieskoti sprendimu kartu, bet jis yra labai uzdaras zmogus ir nera linkes kalbeti atvirai...Ka daryti??? Negi tas ivikis tikrai jau turi padeti taska??? Negi as tikrai esu kvaila, noredama susitaikyti ir issikalbeti bei isspresti kartu su juo musu problemas, kad jos daugiau nebeislistu smurto pavidalu??? Kazkodel jauciu, kad tai kas ivyko, tai buvo susikaupusiu nuoskaudu pasekme... Ka daryti???
Jei jums reikalinga mano nuomone, tai galiu pasakyti, kad nei vienas zmogus neturi jokios teises, absoliuciai jokios teises, kad ir kokioje situacijoje naudoti fizine prievarta!
Pradedant skaityti istorija, pagalvojau, kad skriaus jus greiciausiai tada, kai busite bent vienas is jusu isgeres. Mano spejimas buvo patvirtintas. Tai viena is dazniausiu smurto priezasciu. Mano akimis zmogus turi daug pykcio, agresijos ir nesugebejo saves valdyti. jei nesugebejo karta yra tikimybe, kad nesugebes ir antra. smurtas turi tokia bloga savybe kartotis.
be to, kiek supratau, jis jums ne karta sudave per veida, smugiai buvo stiprus ir vyras buvo inirses. nekaltas smurtas, jei ji galima taip pavadinti, kai suduoda per veida karta, na gali buti kai ispiria ir pan. bet toks ziaurus vargu ar gali buti netycia.