Įkraunama...
Įkraunama...

Smurtaujantis vyras

MAno manymu, jei moteris nusileidžia iki tokio lygio, kad jai bet kada susinervinęs diedas gali "užvožti" - tai jau yra pačios savęs negerbimas, apie diedą jau nekalbu...
Moterys, na nesileiskime būti skriaudžiamos 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(Forget-me-not 25 @ 2009 05 10, 09:56)
MAno manymu, jei moteris nusileidžia iki tokio lygio, kad jai bet kada susinervinęs diedas gali "užvožti"  - tai jau yra pačios savęs negerbimas, apie diedą jau nekalbu...
Moterys, na nesileiskime būti skriaudžiamos 4u.gif  4u.gif  4u.gif

Patikekite, moterims, kurioms vyrai uzvozia ''bet kada susinervine'', savigarba nei nerupi. Pirmiausia joms skauda. Tiek matomas zaizdas, tiek nematomas.
Atsakyti
Jūs teisi. apie savigarbą mums, iš šalies žiūrinčioms, tikriausiai yra lengviausia postringauti...
Atsakyti
QUOTE(Kristule2895 @ 2009 05 11, 19:28)
Patikekite, moterims, kurioms vyrai uzvozia ''bet kada susinervine'', savigarba nei nerupi. Pirmiausia joms skauda. Tiek matomas zaizdas, tiek nematomas.

Nerupi, todel ir talzomos lyg bokso kriauses. Nu aisku, kad skauda, bet gal dar ir patinka. Kaip ten sakoma, MYLI, todel ir musa. hihihi.gif
Velniop tokius diedus. gun_rifle.gif
Atsakyti
QUOTE(Forget-me-not 25 @ 2009 05 10, 09:56)
MAno manymu, jei moteris nusileidžia iki tokio lygio, kad jai bet kada susinervinęs diedas gali "užvožti"  - tai jau yra pačios savęs negerbimas, apie diedą jau nekalbu...
Moterys, na nesileiskime būti skriaudžiamos 4u.gif  4u.gif  4u.gif

Aš irgi iš patirties žinau ,kad jei pakėlė rankč tai ir kels,o jei dar pamatė ,kad jo bijai ,tai kilos kai tik užsimanys,o išsiskirti yra sunku,nes gėda ,bijai kažko,ir tam reikalui reikia subręsti,ir dar labai reikia palaikimo iš šalies,kad kas patvirtintų jog taip darydama neklysti g.gif
Atsakyti
verysad.gif verysad.gif verysad.gif Uoj, mergaites.....cia jus visos raginat nekenteti, palikti...isejau...bet nuo to laimingesne tikrai nesijauciu...skaiciau viena komentara, kad vyras taip pat smurtavo, bet po to pasikeite..tik del dideles Meiles! Kaip noreciau tiketi, kad mano draugas taip pat susivoks...ir supras, kad reikia kazka keisti gyvenime...
Trumpa priesitore yra tokia..jis dar vis neissiskyres, turi 6m. vaika..nesiskiria dar vis del dideliu finansiniu isipareigojimu jai..visa tai eda man nervus ir del to mes labai daznai pykomes ir pykstames..po metu draugystes, as pradejau lauktis jo vaikelio..nestumas buvo labai sunkus, dazni apsilankymai ligoninese, nes buvo ant gimdos kaklelio polipas, kuris nuo kiekvienu musu barniu imdavo kraujuoti..galu gale, as pradejau nebekreipti i viska demesio ir mes pradejom graziai sutarti..bet...deja deja...viena ryta as prabudau slapia..nutekejo vaikelio vandenukas..man buvo 5men dar tik...gulejau ligoninej, jis mane visaip guode, palaike, ramino..bet...vaikelio nebera...galvojau, kad mirsiu kartu su savo mazuciu...Po to, musu santykius istiko didziule krize..as ji viena karta apkaltinau, kad tai per jo visus nesugebejimus issiskirti, as nervindavausi ir del to ivyko ta ddziule nelaime..mes vel grizom i pradine santykiu padeti...kad man nebutu skaudu matyti jo su exes vaiku, as grizineju velai namo..vel pykstames, kad jis su ja per daug bendrauja...itampa augo, jis vis bande glaistyti situacija zodziais, bet elgesys nepakito...ir kai viena vakara grizinejom namo po baliuko(abu pavartoje alko), pradejom apsizodziuoti, augo itampa, as stengiausi nekreipti demesio, kad nebutu blogumu..viskas butu pasibaige ramiu nakties miegu, bet as leptelejau bjauria fraze, jo exes adresu...tada jis mane pagavo ir pradejo lupti per veida..tai buvo suzverejimo akimirka, as po to jam taip pat "pagrazinau" naguciais veida...
Absoliuciai idijotiska situacija...dabar esu isejusi, jau kelios dienos mes visai nebendraujam..visi musu draugai pastebi, kad mus sieja didziule meile...ka daryti??? Gal ir nuskambes kvailai, bet noriu taikytis....Myliu ji labai labai...Zinau, kad jis mane labai myli...Zinau, kad neturejo ivykti tai, kas ivyko...Noreciau pasikalbeti su juo, ieskoti sprendimu kartu, bet jis yra labai uzdaras zmogus ir nera linkes kalbeti atvirai...Ka daryti??? Negi tas ivikis tikrai jau turi padeti taska??? Negi as tikrai esu kvaila, noredama susitaikyti ir issikalbeti bei isspresti kartu su juo musu problemas, kad jos daugiau nebeislistu smurto pavidalu??? Kazkodel jauciu, kad tai kas ivyko, tai buvo susikaupusiu nuoskaudu pasekme... Ka daryti???
Atsakyti
nei vienas gerbiantis SAVE ir savo moteri (o tuo labiau kaip jus teigiate-mylima moteri) vyras nepakels rankos..
man nesuprantamas jusu noras tai kazkaip pateisinti
Atsakyti
QUOTE(wit @ 2010 04 14, 15:14)
nei vienas gerbiantis SAVE ir savo moteri (o tuo labiau kaip jus teigiate-mylima moteri) vyras nepakels rankos..
man nesuprantamas jusu noras tai kazkaip pateisinti

Butent... mylintis ir gerbiantis vyras taip nedarytu.. Na o jeigu jau viena karta sugebejo ranka pakelti, turbut tai ne paskutinis.. Sunku ka ir patarti.. Dabar as begciau nuo tokio, bet pries kokiu 10 metu turbut kitaip buciau pasielgusi..
Atsakyti
Kristule2895, sutinku su tavimi. kai vyksta tokie dalykai tarp vyro ir moters, saves negerbimas yra nieko dėtas. cia kitos ir nemazos rimtos problemos. Istikruju man atrodo, kad tos kurios neatsiduria tokioje situacijoje, kai vyras naudoja prievarta, jos neisgyvena to, todel ir supratimas yra kitoks. Be to, tai priklauso nuo zmogaus, situacijos, aplinkos ir t.t. Patyrusi smurta moteris ji mato kitomis akimis ir tikriausiai nesupranta tikros padeties rimtumo.
Atsakyti
QUOTE(Vaiva_1983 @ 2010 04 14, 12:51)
verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif  Uoj, mergaites.....cia jus visos raginat nekenteti, palikti...isejau...bet nuo to laimingesne tikrai nesijauciu...skaiciau viena komentara, kad vyras taip pat smurtavo, bet po to pasikeite..tik del dideles Meiles! Kaip noreciau tiketi, kad mano draugas taip pat susivoks...ir supras, kad reikia kazka keisti gyvenime...

O sakykit, talžė jus per veidą irgi iš didelės meilės? g.gif tikėti galima viskuo ir fėjomis ir princais ant balto žirgo, deja deja, nuo to mūsų tikėjimo jų neatsiranda. Bėkit kuo greičiau!! Nes būsit iš tų moterų kuri šitą istoriją pasakos ne pirmą, o kokį 75ą kartą. Ir vėl tikėsit, kad jis iš didelės meilės pasikeis, ir vėl jus sumuš...
Papildyta:
QUOTE(megasun @ 2010 04 14, 15:38)
Kristule2895, sutinku su tavimi. kai vyksta tokie dalykai tarp vyro ir moters, saves negerbimas yra nieko dėtas. cia kitos ir nemazos rimtos problemos. Istikruju man atrodo, kad tos kurios neatsiduria tokioje situacijoje, kai vyras naudoja prievarta, jos neisgyvena to, todel ir supratimas yra kitoks. Be to, tai priklauso nuo zmogaus, situacijos, aplinkos ir t.t. Patyrusi smurta moteris ji mato kitomis akimis ir tikriausiai nesupranta tikros padeties rimtumo.

Arba kitas variantas, smurtautojai pasirenka auką ir ja naudojasi. tiesiog kitose moteryse iš karto matosi, kad prieš ją nepasmurtausi. Ir tokių smurtautojai vyrai nesirenka.
Atsakyti
QUOTE(Vaiva_1983 @ 2010 04 14, 10:51)
verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif  Uoj, mergaites.....cia jus visos raginat nekenteti, palikti...isejau...bet nuo to laimingesne tikrai nesijauciu...skaiciau viena komentara, kad vyras taip pat smurtavo, bet po to pasikeite..tik del dideles Meiles! Kaip noreciau tiketi, kad mano draugas taip pat susivoks...ir supras, kad reikia kazka keisti gyvenime...
Trumpa priesitore yra tokia..jis dar vis neissiskyres, turi 6m. vaika..nesiskiria dar vis del dideliu finansiniu isipareigojimu jai..visa tai eda man nervus ir del to mes labai daznai pykomes ir pykstames..po metu draugystes, as pradejau lauktis jo vaikelio..nestumas buvo labai sunkus, dazni apsilankymai ligoninese, nes buvo ant gimdos kaklelio polipas, kuris nuo kiekvienu musu barniu imdavo kraujuoti..galu gale, as pradejau nebekreipti i viska demesio ir mes pradejom graziai sutarti..bet...deja deja...viena ryta as prabudau slapia..nutekejo vaikelio vandenukas..man buvo 5men dar tik...gulejau ligoninej, jis mane visaip guode, palaike, ramino..bet...vaikelio nebera...galvojau, kad mirsiu kartu su savo mazuciu...Po to, musu santykius istiko didziule krize..as ji viena karta apkaltinau, kad tai per jo visus nesugebejimus issiskirti, as nervindavausi ir del to ivyko ta ddziule nelaime..mes vel grizom i pradine santykiu padeti...kad man nebutu skaudu matyti jo su exes vaiku, as grizineju velai namo..vel pykstames, kad jis su ja per daug bendrauja...itampa augo, jis vis bande glaistyti situacija zodziais, bet elgesys nepakito...ir kai viena vakara grizinejom namo po baliuko(abu pavartoje alko), pradejom apsizodziuoti, augo itampa, as stengiausi nekreipti demesio, kad nebutu blogumu..viskas butu pasibaige ramiu nakties miegu, bet as leptelejau bjauria fraze, jo exes adresu...tada jis mane pagavo ir pradejo lupti per veida..tai buvo suzverejimo akimirka, as po to jam taip pat "pagrazinau" naguciais veida...
Absoliuciai idijotiska situacija...dabar esu isejusi, jau kelios dienos mes visai nebendraujam..visi musu draugai pastebi, kad mus sieja didziule meile...ka daryti??? Gal ir nuskambes kvailai, bet noriu taikytis....Myliu ji labai labai...Zinau, kad jis mane labai myli...Zinau, kad neturejo ivykti tai, kas ivyko...Noreciau pasikalbeti su juo, ieskoti sprendimu kartu, bet jis yra labai uzdaras zmogus ir nera linkes kalbeti atvirai...Ka daryti??? Negi tas ivikis tikrai jau turi padeti taska??? Negi as tikrai esu kvaila, noredama susitaikyti ir issikalbeti bei isspresti kartu su juo musu problemas, kad jos daugiau nebeislistu smurto pavidalu??? Kazkodel jauciu, kad tai kas ivyko, tai buvo susikaupusiu nuoskaudu pasekme... Ka daryti???

Jei jums reikalinga mano nuomone, tai galiu pasakyti, kad nei vienas zmogus neturi jokios teises, absoliuciai jokios teises, kad ir kokioje situacijoje naudoti fizine prievarta!
Pradedant skaityti istorija, pagalvojau, kad skriaus jus greiciausiai tada, kai busite bent vienas is jusu isgeres. Mano spejimas buvo patvirtintas. Tai viena is dazniausiu smurto priezasciu. Mano akimis zmogus turi daug pykcio, agresijos ir nesugebejo saves valdyti. jei nesugebejo karta yra tikimybe, kad nesugebes ir antra. smurtas turi tokia bloga savybe kartotis.
be to, kiek supratau, jis jums ne karta sudave per veida, smugiai buvo stiprus ir vyras buvo inirses. nekaltas smurtas, jei ji galima taip pavadinti, kai suduoda per veida karta, na gali buti kai ispiria ir pan. bet toks ziaurus vargu ar gali buti netycia.
Atsakyti
manau tai smurtas jei pakrato , lieka melynes viena karta lupa truko nors i veida nesmoge nzn kokiu budu . kartais atrodo pati gal isprovokuoju , kad prasidetu stumdymas , kartais visai nekaltai,isiucio pagautas. nzn ka daryt mano situacija sunkoka ta akimirka galiu iseit is namu, bet neturiu kur eit. gyvenu kitoje salyje ir jokiu draugu neturiu . paskui audros aprimsta ir vel iki sekancio ziauraus susipykimo , kaip savyje prisikaupt jegu viska trenkt ir palikt?
Atsakyti