Na as manau ,kad kartais ir reikia svetimiems isikisti,jei smurtas seimoj,nes tas zmogus nesikeis,o dukryte matydama toki seimos modeli manys jog taip ir turi buti seimoj,jokiu budu negyventi su tokiu "issigimeliu" .Visiskai netoleruotina.Ta moteris psichologiskai zlugdoma.Manau tos moters seserys ar broliai ,mama ir tetis turetu suzinoti,turetu palaikyt ja..padeti isitvirtint.Nemanau ,kad pas juos yra meile,nes meilei salygu nera...
Neaisku kaip ten su dukryte butu,gal ir ja must prades...
O del pinigus... bukim mamomis dek vaiku,o ne del pinigu iseitis visada yra...
Papildyta:
QUOTE(Rasselė @ 2010 06 04, 16:05)
Sveikutės radau šią temą ir atėjau pasipasakoti...gaila,bet tokia jau realybė yra,mano vyras taip pat laikas nuo laiko smurtauja.Ne kartą esu gavus per veidą

jau ašarų išliejau jūras.Jo pavydas nesveikas.Susitikau buvusį kaimyną su kurio užaugau nuo mažų dienų,jis man į tėvus tinkamas,nes su jo dukra buvome geriausios darugės.Vyras žinojo apie tą kaimyną,nes ir tėvai pasakodavo kad jis čia gyveno ir tt(nesileisiu į smulkmenas) na ir ka senai matėmės netyčiom susitikom ir jis pasisveikindamas pakštelėjo i skruostą.Bet kas čia tokio pasisveikinant pabučiuoti?

na ir ka vyras iškart ''susisuko'' o kas po to darėsi

visokiais žodžiais išdirbo,trenkė i veidą ir tt.Buvo baisu.Ir šiaip aš turiu visada patylėti,nekelti balso nes galiu gauti atgal,visada man pasakoma arba ''nuimu gazą''arba tuoj gausiu.Taip suprantu iš šalies žiūrint lengva sakyti kad palikčiau jį ir tt,koks jis niekšas...bet yra šeima yra vaikai ir dar yra jausmai.Nesakau kad mes kasdien taip ėdamės.Čia būna koks kartas į pusmetį.Bet buvo visokių atvejų...skaudu prisimi ti ir gėda čia rašyti kad mane vyras taip žemina.Bijau ir pagalvoti ka jis padarytų jei į palikčiau.Buvo kalbėt a..N... kartų apie jo elgesį,bet visada aš lieku kalta.visi pykčiai anot jo per mane jis niekada nekaltas.
Del vaiku tu issiskirtum, gyveni del jo,kad jis butu laimingas...ir pasijustu galingas vyras
Jei turi sunu tai jis dauzys zavo zmona,o jei dukra ,tai dukra taipat leisis dauzoma,nes mama pavizdi parode...
Zinau ,kas sunku skirtis ,mano vyras ne karto nemuse,ir gal 3 kart per visa pazinti bloga zodi pasakes,nes buvo reakcija i toki elgesi...na bet seip ir daznai kila minciu skirtis,bunam susipyke gyvenam atskitai ir vel susitaikom...
Nemanau ,kad tokiom sakygom gali but meile,mano nuomene tik pripratimas,paprasciausiai sunku buti ne su tuom zmogum seimoj,kartu...
Papildyta:
Na manu reiketu koki klubeli suresti,kurios nori pabegti nuo tokiu ....
As mielai paremciau,manau ir daugiau atsirastu...ir pinigeliais ir daigciuikais buiciai

ir seip paguosti,patarti...