Įkraunama...
Įkraunama...

Smurtaujantis vyras

QUOTE(Vaiva_1983 @ 2010 04 14, 11:51)
.Ka daryti??? Negi tas ivikis tikrai jau turi padeti taska??? Negi as tikrai esu kvaila, noredama susitaikyti ir issikalbeti bei isspresti kartu su juo musu problemas, kad jos daugiau nebeislistu smurto pavidalu??? Kazkodel jauciu, kad tai kas ivyko, tai buvo susikaupusiu nuoskaudu pasekme... Ka daryti???

Lengviausia pasakyti, kad turi ji palikti doh.gif Nesi kvaila, kad nori issiaiskinti ir issikalbeti, bet niekas ir neduoda garantiju, kad viskas bigsis laimingai ir tai bus paskutinis kartas, kai jis pakele ranka...
Atsakyti
QUOTE(mocha @ 2009 05 09, 00:47)
Kiek pastebėjau, daug kas labai šaltai reaguoja į faktą, kad vyras skriaudžia moterį. Esu patyrusi pati smurtą, vieną kartą net matant jo geriausiems draugams, nė vienas manęs negynė, nė vienas nesudrausmino ar nepasakė, kad elgiasi blogai ar dar kažką darė. Išvis - liko nesureagavę! Akis nuleidę tylėjo. Toks aplinkinių abejingumas išmušė iš vėžių. Padejuot visi pirmi, bet padėt (visokeriopa pagalba) nelabai kas skubinasi. Tokiai moteriai labiausiai ir reikalingas ne puolimas, kad kvaila esi,kad būni ir kenti, o palaikymas,padrąsinimas, geras patarimas. Sprendimo priėmimui.

Matyt visi mate, kad pati labai praset.
Atsakyti
QUOTE(zhilius @ 2010 04 17, 11:33)
Matyt visi mate, kad pati labai praset.

Zhiliau,jus vis dar smurtaujate? nail.gif
Atsakyti
as galvodavau kad taip turi buti kai smurtaudavo... niekas nepalaike, nepadrasino... tai ir gyveni ir kenti... lengva sneket
Atsakyti
QUOTE(aladammit @ 2010 04 22, 14:57)
as galvodavau kad taip turi buti kai smurtaudavo... niekas nepalaike, nepadrasino... tai ir gyveni ir kenti... lengva sneket

Tai gaunas, kad kaltas ne vyras, kuris smurtavo, o aplinkiniai kurie nepalaikė? g.gif už kur reikėjo laikyt kojos ar rankos?
Atsakyti
QUOTE(Forget @ 2010 04 22, 16:07)
Tai gaunas, kad kaltas ne vyras, kuris smurtavo, o aplinkiniai kurie nepalaikė? g.gif už kur reikėjo laikyt kojos ar rankos?

kai paciai taip atsitiktu kazi ar taip mandriai besneketum. jei nieko nesupranti tai neapsimoka ir aiskint
Atsakyti
Pažiūrėkit, jei dar neskaitėt čia: Skaityti

Norintieji išsituokti ateityje gali būti privalomai konsultuojami doh.gif fool.gif mega_shok.gif
Atsakyti
Mielos Moterys ir Merginos ,

Jei skaitėte dar knygynuose esančią
R.Norwood knygą "Moterys, kurios myli per stipriai" ir bent keliose vietose atpažinote save, arba jei teko vartyti
S.Forward knygą "Vyrai, kurie nekenčia moterų, ir moterys, kurios juos myli" ir ten atpažinote save arba savo tėvų šeimos užkulisius - JŪS, ko gero, IRGI MYLITE PER STIPRIAI...

Mielosios, jei Jūs:
* mylite ir nesate laimingos, o kenčiate;
* bijote būti paliktos ir nereikalingos;
* manote, kad be jo neišgyvensite;
* manote, kad jūs jį galite ir turite išgelbėti;
* manote, kad meilę reikia užsitarnauti;
* darote viską, kad tik santykiai nenutrūktų atiduodamos visą save;
* jus įžeidinėja ir skaudina, o jūs vis tiek mylite ir tikitės, kad tai vieną kart pasibaigs;
* jus paliko, o jūs vis dar svajojate, kad jis sugrįžtų;
* ....
* ir dar daug, daug visokių gal...
tai greičiausiai jūs MYLITE PER STIPRIAI...

Jums ir tik jums Vilniuje organizuojama Moterų pagalbos grupė "Moterys, kurios myli per stipriai", kurios tikslas - išmokti mylėti teisingai ir būti mylimai, t.y. mylėti ir meilėje džiaugtis, o ne kentėti!

Grupės dydis - tik 8-10 moterų, susitikimai vyks privačioje teritorijoje, grupė mokama (10 užsiėmimų), planuojama pradžia - birželio 28d. (pabaiga - rugpjūčio 30d.), visi susitikimai vyks pirmadieniais 18val. trukmė - 1,5-2val.
Dėl išankstinės registracijos ir papildomos informacijos prašau kreipkitės el.p.: mokausimyleti@gmail.com
Atsakyti
Na as manau ,kad kartais ir reikia svetimiems isikisti,jei smurtas seimoj,nes tas zmogus nesikeis,o dukryte matydama toki seimos modeli manys jog taip ir turi buti seimoj,jokiu budu negyventi su tokiu "issigimeliu" .Visiskai netoleruotina.Ta moteris psichologiskai zlugdoma.Manau tos moters seserys ar broliai ,mama ir tetis turetu suzinoti,turetu palaikyt ja..padeti isitvirtint.Nemanau ,kad pas juos yra meile,nes meilei salygu nera...
Neaisku kaip ten su dukryte butu,gal ir ja must prades...
O del pinigus... bukim mamomis dek vaiku,o ne del pinigu iseitis visada yra...
Papildyta:
QUOTE(Rasselė @ 2010 06 04, 16:05)
Sveikutės radau šią temą ir atėjau pasipasakoti...gaila,bet tokia jau realybė yra,mano vyras taip pat laikas nuo laiko smurtauja.Ne kartą esu gavus per veidą verysad.gif jau ašarų išliejau jūras.Jo pavydas nesveikas.Susitikau buvusį kaimyną su kurio užaugau nuo mažų dienų,jis man į tėvus tinkamas,nes su jo dukra buvome geriausios darugės.Vyras žinojo apie tą kaimyną,nes ir tėvai pasakodavo kad jis čia gyveno ir tt(nesileisiu į smulkmenas) na ir ka senai matėmės netyčiom susitikom ir jis pasisveikindamas pakštelėjo i skruostą.Bet kas čia tokio pasisveikinant pabučiuoti?  g.gif na ir ka vyras iškart ''susisuko'' o kas po to darėsi doh.gif  verysad.gif visokiais žodžiais išdirbo,trenkė i veidą ir tt.Buvo baisu.Ir šiaip aš turiu visada patylėti,nekelti balso nes galiu gauti atgal,visada man pasakoma arba ''nuimu gazą''arba tuoj gausiu.Taip suprantu iš šalies žiūrint lengva sakyti kad palikčiau jį ir tt,koks jis niekšas...bet yra šeima yra vaikai ir dar yra jausmai.Nesakau kad mes kasdien taip ėdamės.Čia būna koks kartas į pusmetį.Bet buvo visokių atvejų...skaudu prisimi ti ir gėda čia rašyti kad mane vyras taip žemina.Bijau ir pagalvoti ka jis padarytų jei į palikčiau.Buvo kalbėt a..N... kartų apie jo elgesį,bet visada aš lieku kalta.visi pykčiai anot jo per mane jis niekada nekaltas.

Del vaiku tu issiskirtum, gyveni del jo,kad jis butu laimingas...ir pasijustu galingas vyras
Jei turi sunu tai jis dauzys zavo zmona,o jei dukra ,tai dukra taipat leisis dauzoma,nes mama pavizdi parode...
Zinau ,kas sunku skirtis ,mano vyras ne karto nemuse,ir gal 3 kart per visa pazinti bloga zodi pasakes,nes buvo reakcija i toki elgesi...na bet seip ir daznai kila minciu skirtis,bunam susipyke gyvenam atskitai ir vel susitaikom...
Nemanau ,kad tokiom sakygom gali but meile,mano nuomene tik pripratimas,paprasciausiai sunku buti ne su tuom zmogum seimoj,kartu...
Papildyta:
Na manu reiketu koki klubeli suresti,kurios nori pabegti nuo tokiu ....
As mielai paremciau,manau ir daugiau atsirastu...ir pinigeliais ir daigciuikais buiciai smile.gif ir seip paguosti,patarti...
Atsakyti
Klaiku skaityt jusu moterys istorijas... Nedurninsiu jusu ir nemoralizuosiu, bet patikekit, klaiku. Zinau kaip sunku zengti toki zingsni, kaip skyrybos, bet kartais tai yra butina del saves ir del savo vaiku. O ta knyga is tiesu nebloga, atverianti akis, dabar kaip tik skaitineju.
Atsakyti
Ziliau, labai patiko Jusu pasisakymas 4u.gif
Jei nesunku galite paaiskinti kada "prisipraso", kad jau galima vozti? g.gif
Cia kai intelektas neisnesa argumentuoti zodziais, ar stipriasniam baisoka trenkti, o cia ta kuri neduos atgal kaip as jai? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo xxkamane: 17 birželio 2010 - 14:29
QUOTE(Shirshe @ 2003 11 28, 15:24)
situacija gana paprasta:
suzinojau, kad drauges vyras gana daznai kelia ranka pries savo zmona. negana to, nevengia atlikti savo "egzekucijos" matant ir mazai ju mergytei (jai tik metukai). ka patartumet man, kaip draugei daryti? ka patartumet daryti jai, jei kartais paaisketu, kad jai reikia pagalbos ir jinai ja priimtu...

Na smurtavimas šeimoje man lygus santykių pabaigai. Aišku, skeptikai sakys, lengva kalbėti, bet su vyru šitaip žeminančiu moterį jokių prošvaisčių nenusimato... taip, kad geriausia būtų krautis daiktus, imti vaikutį ir sprukti kuo toliau nuo tokio ligonio... Jau geriau be vyro, negu šitoks šalia schmoll.gif
Atsakyti