Įkraunama...
Įkraunama...

Kas naudoja AVENT produkciją?

Mes naudojam Avent buteliukus (ir didelius, ir mažus) - irgi pastebėjom, kad labai lengvai praleidžia per užsukimus.
Bet įtariu, kad virinant, šildant ar sterilizuojant nevienodai išsiplečia pats buteliukas ir ta plastmaskė, todėl ir sandarumas kenčia.

Joo, pikta, kai vaikas jau mieguistas, o sušlampa. doh.gif

Tiesa, mums jau 4 mėn, bet dar vieno lašo soskes naudojam - jos prasivirino ir skylutė padidėjo ar ką, kitų neima - springsta.
Aš gana sėkmingai derinu natūralų maitinimą ir Avent butelečkus.
Atsakyti
Reiskia nemokat uzsukt, rolleyes.gif
reikia pirma y priesinga puse, kol yvaziuoja y begelius o poto y geraja puse, nezinau ar normaliai paaiskinau bet pabandykit tikrai nebegs, ne viena taip yrodziau rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo astreja: 03 vasario 2006 - 21:51
Bėga tik tada, kai nesudarau vakumo. t.y. normaliai neuždengiu su dangteliu prieš plakant.
O šiaip Avent buterliukai yra super thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(astreja @ 2006 02 03, 22:51)
Reiskia nemokat uzsukt,  rolleyes.gif
reikia pirma y priesinga puse, kol yvaziuoja y begelius o poto y geraja puse, nezinau ar  normaliai paaiskinau bet pabandykit tikrai nebegs, ne viena taip yrodziau  rolleyes.gif

bigsmile.gif aš irgi pirmiau į priešingą pusę pasuku, o po to į "gerąją". Man kažkaip atrodo, kad to buteliuko kitaip ir neįmanoma užsukti... O prabėgdavo mums tai tik iš didesnių buteliukų, iš mažųjų kažkaip nepasitaikė. Pastebiu, kad kažkas ne taip jau plakdama mišinuką - pradeda taškytis. Tada atsuku ir vėl iš naujo užsuku, ir viskas būna thumbup.gif .
Atsakyti
Na,turim ir mes 2 mazus ir 1 dideli.na,nepasitaike taip,kad prabegtu.
Visada-pirma,atgal,o po to i prieki,kad isitaikytu i griovelius... thumbup.gif thumbup.gif buteliukai!
Atsakyti
Turiu 10 skirtingo dydzio buteliuku Avent. Vienas kazkuris teka pro sona, vis reikia kelis kartus is naujo prisukt. visi kiti visai nieko. Vat.
Atsakyti
As ir savo mazyli pasiruosiau sutikti suAVENT zindukais ciulptukais buteliukais smile.gif Atsiliepimai,matau tikrai geriTik va,tie buteliukai..Gal tikrai ju pralaidumas priklauso nuo to ar sterilizuoji ar virini vandenyje?Kaip tik galvoju,ar man pirkti ta AVENTsterilizatoriu,ar virint vandeny..Nors instrukcijose leidziama virint ax.gif Bet jei nuo to virinimo kencia buteliuku ir zinduku kokybe,tai gal apsimoka tas sterilizatorius?Aisku,jau nekalbant apie jo patoguma,nereikia terstis su vandenim blush2.gif Parasykit,mielosios,kaip ten is tikro smile.gif
Atsakyti
turim pora buteliuku, mazesni ir didesni, nusivilti neteko mirksiukas.gif pasirinkau Aventa del soskiu, kad neatprastu nuo kruties kai maitinau wink.gif
Atsakyti
Sveikutes,paaiskinkit man apie tas skylutes,nu 1 skylute tai suprantu naujagimiems skirta pienui,o 2 skylutes ir nuo keliu men.skirta vaikui?3taip pat nuo keliu ? g.gif
Atsakyti
Avent produkcija labai patvari - vis laukiu kol vaikas suciulps galutinai ciulptuka, bet jau koks pusmetis negaliu sulaukti smile.gif.

Turiu naudota Avent garini sterilizatoriu, jei kam idomu klauskit, siaip tai buvo didelis pagalbininkas, tikrai nesigailiu, kad naudojau.
Atsakyti
Mes irgi uz Avent thumbup.gif

Nescia naudojau losjona nuo striju, mergaitei gimus skysta Avent talka uzpakaliukui, kremas irgi Avent, dabar naudojam Avent sampuna. Turiu pientrauki Avent, bet naudojau tik kelis kartus, o is buteliuko gere gal kokius du kartus, bet ne del to kad blogi butu, o paprasciausiai geria piena is kruties, o dabar pratinam is puodelio. Taip pat kai tik mokinomes gerti is puodelio nusipirkom Avent Magic Cup. Labai gerai nei issilaisto, nei per greit bega. O ciulptukai kolk kas irgi tik Avent, bet jau gal neilgai reikes blush2.gif
Atsakyti
Net nesusimasciau kokius buteliukus naudosiu vaikui.Tik AVENT.Man patinka, kad ciulptukai permatomi, silikoniniai, o ir dizainas ju thumbup.gif pamaciau parduotuveje tokius fainius buteliukus )lenku firmos).Galvoju reikia nusipikrt, tik vat beda, kad soskes nesimato, ji ten gudriai buvo paslepta.Brt vienas buvo kazkaip atsuktas.Tai o dieve...soskes tos tarybines, kaip as is tokiu turbut gerdavau schmoll.gif unsure.gif o patys buteliukai tai super dizaino, spalvoti, grazus, su rankenom.O soskes...
AVENT ir sampunas, ir losjonas, viskas AVENT thumbup.gif
Sildytuva taip pat AVENT naudoju, tai liuks.Nemainyciau i nieka kita.Teisingai ASTREJA pasake, kad nemokat uzsukti buteliuku.Man ir ispradziu bego, bet kai ismokau uzsukti, tai thumbup.gif
Atsakyti