QUOTE(spaNguoliuke @ 2005 05 18, 14:05)
O ką daryt kai abu užsispyrę kaip ožiai, ir vaikas ir draugas

? Visą dieną gali sau gražiausiai žaisti, o vakare būtinai turi mama pasaką pasakyti, kojytę paglostyti ir pan., draugo net iš tolo neprisileidžia ...
Susipažinau su draugu, kai vaikui buvo beveik 2m. jau 2 metus bendraujam intensyviai, beveik metus laiko gyvenam kartu, bet nenusileidžia vienas kitam nors tu ką

. Aš įsivaizduoju, kaip mano draugui sunku- žaidžia kartu, į kavine važiuoja, bet vakare reikia mamos (o mama vakare turi pasimokyti, diplominį parašyti) o ji neprisileidžia draugo, verkia ir sako, kad jai reikia tik mamos o "Petro" nereikia. Tokiais atvejais aš jaučiuosi blogiausiai, ramindama abudu: vieną mažą, kitą didelį vaiką

. Myli jis mano vaiką, pasiilgsta jos kai ilgiau nemato ir ji būna pasiilgus, bet jei kada paklausiu jos ar myli "Petrą", sako kad ne

. Kodėl taip yra?? Jis jos tikrai neskriaudžia, aš dažniau ją baru ir per šikną pliaukšteliu, bet jo vis tiek nemyli ...

pavargstu jau po biški ... Ką man daryti?...
Myli myli nepergyvenk

O mamos vaikui ir prie tikro tėčio reikia. Beje, manau, kad draugas turėtų pasistengti tave suprasti, kaip tau sunku laviruoti tarp jų abiejų. Nors mokytis bendrauti turite visi trys - natūralu, kad anksčiau tokios patirties neturėjote ir nežinote, kaip tą padaryti. Mes 2,5 metų gyvenome su mano draugu, ir šitos problemos taip ir neišsprendėm. Dabar jau žinoma turiu patirties kaip tą bendravimą nuo pat pradžių 'organizuoti', o tuomet jos visai neturėjau

Išsiskyrėm, o vaikas tik po kokių 2-3 mėn. pradėjo rodyti tikras emocijas to 'buvusio netikro tėčio' atžvilgiu. Pasirodo, ta meilė buvo, ir labai didelė. Jau praėjo apie 10 mėn. nuo skyrybų ir kokie 6-7 nuo paskutinio matymosi, bet ji nuolat klausinėja, kada jis ją aplankys... Taip kad net neabejoju, kad myli, bet vien tavo pastangų gal ir neužteks - reiks ir jam pasistengti, kad tos emocijos neprasiveržtų tik po laiko... Pakalbėkite labai atvirai. Išanalizuok savo klaidas ir pasakyk jas draugui, kad jis nepriimtų jūsų pokalbio kaip kaltinimo. Sėkmės