Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikas miega kitame kambaryje

QUOTE(Rasmuze @ 2007 09 19, 13:00)
as tai visom keturiom uz tai kad mazyliai miegotu atskiram kambaryje.Mano mazoji pradejo ramiai  ismiegoti per visa nakti be pabudimo tik tada kai mes ja iskraustem i jos kambari.Toks jausmas susidare,kad mes jai trukdydavom miegoti biggrin.gif

Mano supratimu, vaikas max. iki 1 - erių metuku turėtu miegoti tam pačiam kambarį su tėveliais, tam kad susiformuotų pas vaiką stiprus saugumo jaumas. Be to, jeigu aš dabar perkelčiau savo mažąjį miegoti į kitą kambarį, aš pati prastai išsimiegočiau, man ramu kai girdžiu savo kūdikėlio kvėpavimą.
Savo dukryte iškėlėm tik 4 metukų (neturėjom kito pasirinkimo), tai ir laksto pas mus į lovą, sunku jai vienai apsiprasti, tai ir miegam 5 vienam kambarį: aš, vyras, sūnelis, dukrytė ir dar katė g.gif
Atsakyti
O man ramu kai jie miega atskiram kambary,patys uzmiega,mes tik paguldom ir isjungiam sviesa ir paliekam,todel jie neturi problemu nakti,jei prabunda,patys moka vel uzmigt,be tevu.O ryta susikrausto pas mus,bet mes visi issimiegoje!!!
Atsakyti
As manau, kad lok dar maziukai, tai turi buti salia mamos.
Atsakyti
As tai tikrai savo vaiko napalikciau miegoti vieno kiteme kambaryja.nes baisu butu.IR TIKRAI NEGALECIAU AS VISAI UZMIGTI IR GERAI ISIMIEGOTI.... doh.gif
Atsakyti
Aš negalėčiau savo mažiuką guldyti kitam kambary schmoll.gif Dar palūkėt reikėtų kokius 3-4 metus ax.gif
Atsakyti
Migdyčiau tik atskiram kambary. Naktį valgyti jau seniai neprašo, neprabudinėja, nebent pameta soskę ir labai jau jos prisireikia, tada užverkia. O šiaip tai man pačiai miegoti trukdo jos vartymasis, malimasis lovoj, kažkodėl jautriai miegu blush2.gif Nors ir žinau,kad jai viskas gerai, nereikia man net keltis iš lovos beveik niekada, va todėl ir norėtųsi ramiai išsimiegot. Be to ryte atsikėlus dar kokią valandžikę kuo ramiausiai gali pažaisti viena,bet aš irgi jau atsikeliu,nes tiesiog negaliu miegoti, kai ji čiauška, kalbasi.
Papildyta:
QUOTE(daividija @ 2007 09 19, 13:29)
O man ramu kai jie miega atskiram kambary,patys uzmiega,mes tik paguldom ir isjungiam sviesa ir paliekam,todel jie neturi problemu nakti,jei prabunda,patys moka vel uzmigt,be tevu.O ryta susikrausto pas mus,bet mes visi issimiegoje!!!

Visiškai pritariu drinks_cheers.gif Nuo pat gimimo stengiaus nepratint migdyti ant rankų, nesupti, todėl visada užmiega pati, nebent būna pervargus.
Atsakyti
mano panee miega su mumis tam paciam kambaryje, taciau jau noreciau pabandyt migdyt atskirai, tik va nera galimybiu verysad.gif tiesa pabandymui jau pora menesiu miega daug toliau nuo musu lovos. anksciau lovyte buvo prie pat lovos, tai tik ranka istiest uztekdavo jei pavyzdziui uzklot reikedavo, ryte pabudus visada matydavo mus. Dabar pastatem lovyte uz kokiu 3metru nuo lovos, nes kambarys didelis, o kai lovytes uzuolaidele uztraukta tai musu jau nebemato. sutapimas, ar ne, bet miega daug geriau, buna net naktu kai visai neatsibunda iki ryto.
Atsakyti
Aš manu, kad atsiradus vaikeliui nereikia pamiršti savęs ir atsisakyti poilsio, dėmesio sau ir vyrui....Jei vaikelis nereikalauja daug dėmesio, naktimis gan ramiai miega, tai galima jį migdyt atskiram kambarį, bet jei per naktį reikia dešimt kartų eiti jo raminti, valgydinti ir pan. tai toks vaikščiojimas dar labaiu nuvargins. g.gif Todėl kiekviena sprendžia pagal savo sit, bet pamiršti save 3-4 mėn. yra visiška nesąmonė
Atsakyti
QUOTE(vetra72 @ 2007 10 01, 09:37)
mano panee miega su mumis tam paciam kambaryje, taciau jau noreciau pabandyt migdyt atskirai, tik va nera galimybiu verysad.gif  tiesa pabandymui jau pora menesiu miega daug toliau nuo musu lovos. anksciau lovyte buvo prie pat lovos, tai tik ranka istiest uztekdavo jei pavyzdziui uzklot reikedavo, ryte pabudus visada matydavo mus. Dabar pastatem lovyte uz kokiu 3metru nuo lovos, nes kambarys didelis, o kai lovytes uzuolaidele uztraukta tai musu jau nebemato. sutapimas, ar ne, bet miega daug geriau, buna net naktu kai visai neatsibunda iki ryto.

Reiks ir mums bandyti su pastatymu toliau ir užuolaidėle, nes paskutinį mėnesį labai vartosi, soskę pametus jos reikalauja, anksčiau ramiau miegodavo g.gif

QUOTE(lodore @ 2007 10 01, 10:39)
Aš manu, kad atsiradus vaikeliui nereikia pamiršti savęs ir atsisakyti poilsio, dėmesio sau ir vyrui....Jei vaikelis nereikalauja daug dėmesio, naktimis gan ramiai miega, tai galima jį migdyt atskiram kambarį, bet jei per naktį reikia dešimt kartų eiti jo raminti, valgydinti ir pan. tai toks vaikščiojimas dar labaiu nuvargins.  g.gif Todėl kiekviena sprendžia pagal savo sit, bet pamiršti save  3-4 mėn. yra visiška nesąmonė

3-4mėn? blink.gif Čia yra juokas, kai kurios mamos save pamiršta porai metų... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke @ 2007 10 01, 21:58)
Reiks ir mums bandyti su pastatymu toliau ir užuolaidėle, nes paskutinį mėnesį labai vartosi, soskę pametus jos reikalauja, anksčiau ramiau miegodavo  g.gif
3-4mėn?  blink.gif  Čia yra juokas, kai kurios mamos save pamiršta porai metų...  doh.gif

Mano mazyle ir neramiai paskutiniu laikumiego,elgiaisi kaip tavo maziukas verysad.gif
Betnegaleciau savo maziuko i kita kamb isnesti miegoti,bent jau iki kokiu 2m
Atsakyti
QUOTE(Mamytedk @ 2007 10 04, 17:03)
Mano mazyle ir neramiai paskutiniu laikumiego,elgiaisi kaip tavo maziukas verysad.gif
Betnegaleciau savo maziuko i kita kamb isnesti miegoti,bent jau iki kokiu 2m

Kodel?
Atsakyti
Mes savo maziu iskraustem per jo 7 men gimmtadieni. As kaip tik nustojau maitinti krutimi, tad didelio skirtumo nera, vis tiek rekia keltis taisyti misinuka. Neziurint to, kad reikia eiti i kita kambari nakti ( oa kai kalasi dantys tai ir gana daznai), pailsim visi daug geriau. Vaikas ramiai sau miega savo kambary, mes galime paskaityti lovoje knygas, ir ne tik... blush2.gif Man asmeniskai labai keista kaip kiti vaikai vos ne iki mokyklos miega tevu lovoje... o kaip taisykle kuo veliau noresi iskraustyti, tuo bus sunkiau. Mmanau tevai neturetu atsisakyti savo gyvenimo, jei jau seimoj atsirado vaikas. Ir be abejo tai nereiskia, kad mes savo kleckiukus maziau mylime.. wub.gif
Atsakyti