Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikas miega kitame kambaryje

Mes Rimantuką į savo kambarį perkėlėm kai jam suėjo 5 mėn. ir visai nesigailiu. nors ir keliasi naktį 2-3 kartus atsigerti mamos pienelio, bet tai manes nevargina. aišku, geriau kai naktį valgo tik 1 kartą, bet tai yra retenybė. o dėl poilsio tai man taip geriau, nereikia šokinėti prie mažiuko dėl kiekvieno kripštelėjimo. kai teko kartu su mažiuku miegoti tai nepailsėjau nei aš nei mažius. tai aš tik "už" kad vaikas miegotų atskirai, o jei yra galimybė ir savame kambaryje bigsmile.gif
Atsakyti
kol mano mazoji gyveno mano pilvelyje ir as visiems sakiau adk miegos savo loveleje ir nera ko cia pratinti miegoti su mama. gyme mergaite savaite stengiausi ja pamaitinusi guldyti i lovele kuri stovejo salia musu lovos ir galiausiai supratau kad as is tu mamu kurios sokineja nuo kievieno vaiko judesio ir garselio. o kur dar ziurejimas ar kvepuoja nes visos gi zynom apie staigu mirties sindroma. galiausiai mergina isitaise salia manes miegoti per visa nakti taip ir miegam tryse vienoje lovoje nes ir as jau pamiegu nors mazoji gerai apspardo mamos pilva bet man ramiau nes zinau adk tada viskas gerai blush2.gif
aisku mums dar tik menuo su trupuciu ir galvou akd nuo kokiu 3 ar 4 men tikrai reieks grazinti ja i lovele bet dabar man paciai gera kai ji salia manes ir mazajai reikia silumos nes jau prisirysusi prie mamos rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(ragnez @ 2007 09 10, 22:21)
manau, kad tai kiekvienos sheimos reikalas.
ash., pvz., absoliuchiai neishsimiegochiau, jei guldychiau kudiki atskirai

teisybe, tikrai kiekvienos seimos reikalas. As skirtingai nuo ragnez absoliuciai neisimiegu, jei tenka su mazium vienam kambary miegot. Miega nuo parvaziavimo is GN kitam kambary. Del tos pat priezasties kaip tema uzvedusios mamos. Ir visai nesijaudinu del to kad gali 'uzspringt, uzdust' - pirmiausiai tai superreti atvejai, tik del ju prisigasdinta labai; antra - juk ir tam paciam kambary vaikui miegant suauge uzmiega...
Atsakyti
As manau, kad iki metu tai turetu kartu, tam paciam kambari. Po pirmojo jau i savo kambariuka turetu keliaut
Atsakyti
Labai norėčiau kad mažoji miegotų atskirai savo kambaryje,bet kol maitinu,nemanau kad tai įmanoma.Jei ji išmiegotų visą naktį,tikrai migdyčiau atskirai. biggrin.gif
Atsakyti
Mano nuomone labai pozityvi. As pati turejau minciu nuo pat gimimo atskiram kambari apgyvendint. Taip ir padariau. Tik kad pati maitinu, tai is tingejimo keltis ir drozt i dukters kambari, pas ja pati ir issikrausciau. Kita vakara atsikrauste ir tetis lotuliukas.gif Idomu, kodel, nes jam maitint nereikia. Ir jei as buciau jo vietoj, tikrai naudociausi proga ramiai issimiegot viena blink.gif Kol maitinsiu pati, tol gyvensim dukters kambaryje lotuliukas.gif lotuliukas.gif O veliau ne vaika iskraustysim, bet patys issikraustysim. Gal ir mergaitei taip bus lengviau - nereikes prie naujos aplinkos pratintis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jbs: 12 rugsėjo 2007 - 11:22
Kiekviena mama geriausiai zino kas geriau jos vaikiukui. As savo dukryte emiau su savim i lova gal pora pirmu men, o paskui pratinom miegoti lovytej tam paciam kambary, o nuo mazdaug 6 men iskraustem i gretima kambari. Nuo to laiko kai iprato miegoti viena savo loveleje ji pradejo reciau keltis naktimis, kol pradejo ismiegoti visa nakti, tai ir as galu gale galiu normaliau pailseti thumbup.gif
Atsakyti
as ir savo pupa migdau tik jos lovytei ....ir nuo kokiu 9men isikraustem i kita kambari tai panele miega sau viena ...aisku kelesi nakti pavakgit ar atsigert..
Atsakyti
Vat paskaičiau ir iškilo man toks klausimas: o be tos priežasties, kad tėveliams būtų patogiau (t.y. ramiai išsimiegotų) ar yra dar kokių nors? Nes, atsiprašau jei ką įžeisiu, iš perskaitytų postų susidaro įspūdis, kad mamytės nori pailsėt, išsimiegot, dėl to ir kelia g.gif Kitų kažkokių argumentų neįžvelgiau smile.gif
Kitos nuomonės atstovės pasisakė aiškiau - nuskambėjo ir užspringimo baimė, staigios mirties (na ir kas kad retai įvyksta, bet kas gali būt tikras, jog įvyks ne jo kūdikiui g.gif ), galų gale dėl psichologinio komforto ir t.t.
Taigi klausimas būtų toks:
Ar VAIKUI (ne tėvams) GERIAU miegot atskiram kambary, ar su tėvais? Ir kodėl? Prašyčiau argumentų ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amadina: 12 rugsėjo 2007 - 21:02
Aš manau kad, vaikas turi miegoti su tėvais vienam kambary, nes vaikutis manau saugiau jaučiasi ir ramiau miega, kai jaučia šalia tėvus. pas mus bent jau taip. Aš asmeniškai niekada mažo vaiko nepalikčiau miegoti kitam kambary, aš negana to net vaiko lovytę arčiau mūsų lovos prisislenku, kad jausčiau vaiką šalia. 2.gif
Atsakyti
QUOTE(Gitka @ 2007 09 12, 20:21)
Aš manau kad, vaikas turi miegoti su tėvais vienam kambary, nes  vaikutis manau saugiau jaučiasi ir ramiau miega, kai jaučia šalia tėvus. pas mus bent jau taip. Aš asmeniškai niekada mažo vaiko nepalikčiau miegoti kitam kambary, aš negana to net vaiko lovytę arčiau mūsų lovos prisislenku, kad jausčiau vaiką šalia. 2.gif

drinks_cheers.gif as manau kad vaikutis turi radet miegot atskirai ne anksciau 1,5 metu. kuomet jau yra pakankamai didelis ir savarankiskas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Žanetyte @ 2007 09 12, 22:24)
drinks_cheers.gif as manau kad vaikutis turi radet miegot atskirai ne anksciau 1,5 metu. kuomet jau yra pakankamai didelis ir  savarankiskas  mirksiukas.gif

Aš irgi manau kad savo vaikučio neguldysiu atskirai tol kol jam bus 1,5 ar 2 metukai mirksiukas.gif
Atsakyti