Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikas miega kitame kambaryje

Na aš iškart įrengiau mergytei kambarį ir pradžioj kartu ten miegojau. Gal 2 mėn palikau kelias naktis vieną - bet nusiklodavo, kelis kart sušąlo sad.gif . O ir pačiai pabosdavo lakstyt maitint. Taigi atsikraustė kol kas pas mus - su savo lovyte, žinoma smile.gif .

Beje, dėl to kartu pas ją miegojimo, jaučiu, kad padariau klaidą - vyras įprato, kad visada pati susitvarkau ir nepadeda visai g.gif. O aš tiesiog nenorėjau jo trukdyt, nes į darbą keldavosi labai anksti smile.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Arnika: 06 gegužės 2005 - 22:22
mano sūnelis nuo pat gimimo miega savo kambaryje. Aš su juo miegojau iki jam sukako 3,5 mėn. Dabar jis miega vienas ir išmiega visą naktį. Kai kartais nakvojam pas mamą, jis miega su manimi kartu ir per naktį gali 3 kartus atsibusti (matyt jaučia pienelį).
Atsakyti
Vyresneli iskrausciau i vaiku kmbari tik kartu su mazute pries savaite. Berniukui greitai 3 metai, o mazajai 7 men. Iki to sunus visa nakti migruodavo is savo kambario i musu lova, nei mes pailsedavom, nei jis ramiai pamiegodavo. O dabar jokiu bedu, miega su sese vienam kambary ir niekur naktimis keliauti nesinori. O mazoji taip pat ismiega beveik visa nakti, tik paryciais prabunda dar karta uzvalgyti. Tiesa musu miegamasis greta ir per nakti duris laikau praviras.
Atsakyti
Miegas mūsų šeimoje kol kas neišspręsta problema schmoll.gif Turime du vaikučius: Eglutei 4 metai ir Arnui 4 mėn. Abu miega labai neramiai. Eglė savo kambaryje pradėjo miegoti prieš pusmetį, bet kasnakt vis dar šaukiasi tėvelį, kad ateitų pas ją miegoti. Nenurimsta, kol šis nenueina schmoll.gif O Arnas miega miegamajame, nes naktį maitinu kas valandą doh.gif Tad jeigu perkelčiau ir Arną į vaikų kambarį, tai liktume nemiegoję nei mes, nei vaikai g.gif
O taip laukiu to momento, kada galės abu vaikučiai visą naktį ramiai miegoti savo kambaryje.
Atsakyti
maniškė miega nuo 3 sav atskirame kambaryje. man buvo vargas miegot vienam kambary, nes aš stengdavaus kuo tyliau, kad vyro neprikelt, o jis aišku atsibusdavo ir eidavo į darbą neišsimiegojęs. Net kelis kartus buvo išėjęs į kitą kambarį miegot blush2.gif O kai išnešėm lovytę į vaikų kambarį, tai ir dukriukas geriau miegot pradėjo (matyt oras gaivesnis) ir vyrui gerai ir man thumbup.gif Aš pasikloju kitam kambary lovą, tai kol maitinau pati, išsikeldavau ten mažę. O jei jau būdavo arti rytas, tai su ja ir nusnūsdavom kartu.
Atsakyti
Sunui 3m. ir jis dar miega musu miegamajame ax.gif apie miegojima 1 lovoje nera ne kalbos, cia grieztas NE, o kadangi jis to nera dares, tai ir nesiverzia pas mus. Jam smagiausia savo lovytej, apsikabinus zaisliuka. Kartais pries uzmiegant nori kad palaikyciau uz rankytes, o ir man patogiau kai jis salia jei serga.
Ismiegam visi kuo puikiausiai, man net keista - kitos mamos raso, kad kudikeliai atsibunda nuo garso, kai kitas verciasi lovoje ir t.t Nereikia pratinti prie absoliucios tylos. O man vaikas taip pat netrukdo, niekada nesokinejau ziuret ar kvepuoja tongue.gif Jei miegam, tai miegam visi ramiai ir kietai. O jei serga, tai per miegus girdziu- kaip jis jaucias- ar nosis kemsasi ar gerklyte skauda. Galiu iskarto suteikt pagalba.
Iskraustyti miegot i savo kambari zadu tada, kai vaikas tam "pribres". gal sia vasara, o gal kita?
Atsakyti
mano sunelis miega savo kambaryje nuo 2-3sav ir labai tuo dziaugiuosi nes jis eina miegot apie 20val tai as uzdarius jo kambario duris galiu laisvai tvarkytis , ziuret tv, ar skaityt knyga , be to kol miegojom vienam kambary MB niekaip neissimiegodavo , kad ir nesikeldavo bet viska girdedavo o ir as visa nakty klausydavau ar pasusuko ar suburbejo o dabar girdziu kai pradeda verkt ar atsikeles ryte mus sauktis (kosejimu arba garsiai burbedamas bigsmile.gif )
Atsakyti
sunus savo kambaryje gyvena gal nuo kokiu 5 metuku,dabar jam 11.na o dukrytes be 3 metuku nezadu perkelti i atskira kambari tongue.gif man ramaiu kada ji miega musu kambaryje.visada galiu priziureti.o kas del vyru kurie eina i darba neissimiegoje,juk mes neissimiegame labiau .ir be to jie juk teciai .nereiketu visko uzsikrauti ant savo peciu. ax.gif

--------------------------------
user posted imageuser posted image
Atsakyti
Musu dukrytei 10mėn ir iki šiol ji miega su mumis kambaryje nors ir savo lovyteje. Ji priprato, kad kai atsibunda mus matytu, kitaip pradeda verkti.

O nuo kada galima vaikus migdyti atskirame kambaryje nuo tėvų? Kiek girdėjau kuo vyresnis vaikas tuo paskui sunkiau pripratinti miegoti kitame kambaryje, bet atrodo ir toks mažiukas dar nori saugumo jausmo.
Pasidalinkit savo patirtim kaip jus daret, kad vaikui trauma nebūtu
Atsakyti
Mes sūnų paguldėm į atskirą kambarį kai jam buvo 3m.Jam tai buvo didelė trauma.Miegodavo tik su šviesa,naktį atsibusdavo kelis kartus ir verkdavo.Kol priprato buvo sunku ir mūms ir jam.Buvo labai gaila vaiko.Manau,kad nuo kokių 1m ar 1.5m vaikučiai turėtų miegoti atskirai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo berniukai: 01 balandžio 2007 - 14:16
Nuo kokių 2 mėn. mūsų dukra miega savo kambaryje viena. Niekada dėl to nekilo jokių problemų. Kartais, ligos atveju ar šiaip naktį pradėjus verkti, parsinešdavom ją į savo lovą. Bet šiaip ji miega viena.
Atsakyti
mūsų nuo 2 savaitės miega.... gerą vyrą turiu, nes atnešdavo pamitint.. man reikėdavo nuneš...
kartą susiklostė aplinkybės kad reikėjo miedot visiems vienam kambary.. ištvėrėm tris naktis.. nes nemiegojom nei mes nei vaikas doh.gif
Atsakyti