QUOTE(berniukai @ 2007 04 01, 16:16)
Mes sūnų paguldėm į atskirą kambarį kai jam buvo 3m.Jam tai buvo didelė trauma.Miegodavo tik su šviesa,naktį atsibusdavo kelis kartus ir verkdavo.Kol priprato buvo sunku ir mūms ir jam.Buvo labai gaila vaiko.Manau,kad nuo kokių 1m ar 1.5m vaikučiai turėtų miegoti atskirai.
mano panelytei greitai 5m. Man net baisu rašyti, kad ji su manim lovoje miega
nuo gimimo ji labai atpilinėjo. aš negalėjau ramiai miegoti ir mėnesį budėjau prie lovytės

labai pavargau, neišsimiegodavau, pasidariau pikčiurna, bet kai laukiausi buvau griežtai nusprendusi jokių vaiko miegojimų tėvų lovoje
bet galiausiai paklausiau mamytės ir pasiguldžiau pas save. kaip mes abi gerai išsimiegojom

Kai jau sumastėm vėl grįžti į lovytę jai buvo pusmetis. tai vieną naktį pasikankinom, kitą išmiegojom...tada porą naktų vėl verkė, kitą vėl gerai...nežinau, bet vargom mes su tuo miegojimu atskirai
7mėn mano pana atsistojo. pabundu naktį, o kažkas man plaukus pešioja

Žiūriu - mano vaikas stovi išsišiepęs

Aš ją paguldžiau, daviau arbatytės ir užmigo. po valandos vėl stovėjo palei galvą

Tada pasiėmiau į lovą
neužilgo ji išmoko ir perlipti į mūsų lovą. niu niekaip vaiko išvaryt negalėjau, gaila man

Taip vakarais užmigdavom lovytėje, o pabusdavom pas mamą (naktimis keliaujant)
MB pasiūlė lovytę išrinkti, kad vietos daugiau būtų, nes gyvenome viename kambaryje. taip ir padarėm. Kai panelei suėjo 2m. sumanėm surinkti lovytę ir ta proga vėl bandyti guldyti atskirai. mažoji ją priėmė kaip naują ir labai apsidžiaugė, bet naktį pabudo ir apsiverkė, kad pas mus nori

Pietų ramiai miegodavo lovytėje, o naktimis vis pas mus į lovą prašėsi...
dabar ji turi savo kambarį, kurį pati dekoravo, rinko sienų spalvas, šviestuvus, išsirinko lovą , kad miegoti antrame aukšte ir t.t. Ilgai prieš šsikuriant kalbėjom kaip ji miegos savo kambaryje...Deja pamiegojo savaitėlę ar dvi ir vėl naktimis pabudusi net kukčioja nuo ašarų

Aš ją užmigdau, pabūnu kol užmiega, bet vaikas naktimis pabunda, gal nusispardo, gal susapnuoja ką, bet neišmiega ramiai, kaip su manim
dabar planuojam antrą vaikelį ir didžiausias klausimas kaip vyresnėlę be kančių ir traumų iš savo lovos iškrapštyti

Ji lepunėlė pas mus

Ir šiaip sunkiai priims naują šeimos narį, bet dabar pati labai prašo net nesuvokdama kaip bus. Sako, kad tilpsim tryse: aš , ji ir brolis, o tėtis į kitą kambarį gali eiti miegoti