Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikas miega kitame kambaryje

QUOTE(vaida L @ 2007 04 02, 05:16)
taip anksti jau miega kitam kambaryje. mano dar naktimis dažnai kelias, gerti prašo, soskė iškrenta ar pan.
Negi jūsų ramiai išmiegodavo?

Išmiegodavo ramiai visą naktį nuo 3 mėnesių. Maždaug tuo metu ir persikraustė į savo kambarį 4u.gif O ekstra situacijoj, kai soskė iškrisdavo, dantys dygo ar koja tarp virbų įstrigdavo - pasikviesdavo. Bet tokių naktų buvo labai mažai thumbup.gif

Šiaip po perkraustymo pirmą savaitę man pačiai buvo baisios "lomkės", kaip gi taip, toks mažas vaikas, o ne šalia manęs. O vaikui tuo tarpu visai vienodai buvo lotuliukas.gif Netgi dar geriau pradėjo miegoti 4u.gif
Atsakyti
Mes tai net iki 4 m visi kartu miegojom- nebuvo galimybiu kitaip...o pries gera pusmeti issikraustem i nauja buta, tai mazius nuo pat pirmos dienos miega tik savo lovoj kitam kambary, i savo net neisiprasom, nebent ryte mirksiukas.gif gal taip yra todel, kad lova issirinko pats biggrin.gif issirinko dviaukste, tai net as kartais ilipu pas ji i virsu- nu tikrai ten labai faina thumbup.gif
Atsakyti
Nu pirmą kartą girdžiu, kad mamos leliukus atskitai migdo...
Gavau šoką. Mano vaikas miegodavo tikrai ramiai, bet aisku buvo visko. Ir bloga nakti pasidarydavo, ir apsisapnuodavo.
Mano manymu, vaiką kelti į kitą kambarį labai patogu tada, kai yra kažkokie pasikeitimai namuose- būsto keitimas, remontas ar pan. (žinoma, jei tam iš vis yra sąlygos).
Mano dukrai jau 5,5 metų. Mes dar miegame viename kambaryje. Mūsų butas nemažas, bet kadangi gyvenom ne vieni, net neieškojau galimybės iškelti dukrą. Dabar atsilaisvino vienas kambarys ir mes ją perkelsim. Manau, nebus sunku, nes ji jau didelė ir labai džiaugiasi galimybe turėti savo kambarį. Gal prieš du ar tris metus ją iškelti būtų buvę sunku, bet dabar tikrai ne.

Ar man nuo to buvo blogiau? Negaliu pasakyti. Gal ramiau, nes gerai žinau, kad jei ji būtų miegojusi kitame kambary, būčiau laksčius kiaurą naktį ir takus pramynus... Nes kiekvienas jos krustelėjimas mane pakeldavo. Reaguodavau į viską, nors nuo pat gimimo ji miegodavo "kaip užmušta". Tad, manau, tas vaiko iškėlimas gerai toms, kurių nervai ramūs. Aš mažo vaikiuko taip iškelt negalėčiau.
Įdomumo dėlei galiu pasakyti, kad mano lovoj ji niekada nemiegojo. Buvau kartą įsikėlus pas save, gal kokių 5 mėnesių, tai po kelių valandų perkėliau atgal, bijodama, kad neužgulčiau. Net pakviesta nevisada ateina pas mus patysot. Sako, kad jai ir jos lovytėje minkšta.
Atsakyti
O aš kažkaip tikiuosi kad perkėlus nešokinėsiu nuo jos kiekvieno krustelėjimo ax.gif
Atsakyti
As abi dukras nuo puses metuku i kita kambari perkeliau. Pirma dukra, nes taip knygose prisiskaiciau biggrin.gif , o antra sakiau, kai miegos naktim ilgiau, bet ji labai jautriai miega. Budavo reikia eiti miegoti, tai slenkam su vyru kaip kokie partizanai, kad tik kas nesugirgzdetu, nesusnaretu... Nors rodos nepratinom mes jos prie tylos. Tai natimis net sukosejus, ji pabusdavo ir verkdavo. Tai nuo puses metuku ir ji buvo perkelta i savo kambari. Aisku, nera taip, kad griunu miegoti i savo lova, puciu net stogas kilojasi, o kas aplinkui vyksta man dzin. Iki metuku su abiem visokiu naktu budavo:ir geru, ir neramiu... Bet man kazkaip geriau be vaiko miegasi. Ir isvis man ir be vyro dar geriau miegotusi biggrin.gif , ale jis nenori. Manau, cia tikrai nuo vaiko priklauso. Visiems reikia mamos artumo, bet kai kuriems daug daugiau, tai galir sunkiau perkelti i kita kambari.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sitara: 04 balandžio 2007 - 22:05
Mano maziui metukai ir 7men. Gyvenam nuosavam name, bet su uosviais. Vaikas miega su mumis kartu tik savo lovyteje. Nors yra kitas kambarys, kuris galetu buti vaiko, bet nera kaip jo ten iskraustyti... visu pirma - jis nuo pat gimimo labai neramus, ir dabar nakti keliasi apie 2-3 kartus. Tai soske iskrenta tai susala nusispardes - reik uzklot ar galu gale reik tik jam suverkus sokt ir tyliai pasakyti: miegok, miegok... nes kitaip isiverkia ir tada sakes! tai galvoju taip ir lakstyciau, kaip sake kazkuri: takus minciau i kita kambari naktimis... be to, kadangi uosviai 2am aukste gyvena, o mes pirmam, tai anksti besikeldamas uosvis, kuris keliasi savo katyciu isleisti i lauka ar anytos isleisti i darba (mat jis pensininkas ir sedi namie nuolat) prizadintu suneli ir man dar dazniau tektu begioti pas ji ir raminti dar ir nuo 5.30h rytais... (tada keliasi uosvis ir vaiksto pirmyn atgal laiptais su savo katytem - nervuoja mane doh.gif ) tai taip ir pilna tu priezasciu - kad nera kaip iskraustyti Neduko i kita kambari... o taip norisi miegoti tik dviese su vyru... ir galu gale kada suplanuoti antra??? jei nuo kiekvieno garselio Nedukas pabunda??? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Raimonda20 @ 2007 04 05, 00:40)
ir galu gale kada suplanuoti antra??? jei nuo kiekvieno garselio Nedukas pabunda???  doh.gif

Tai tam kitam kambary planuokit mirksiukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Mano maziui pusantru, o vasara kraustysimes i nama, tai ten jau ruosiam jam kambari, o kol kas miega su mumis kambary, tik savo lovelej, Nors kartais nakti ateina pas mus, pamiega, tada as ji perkeliu atgal. Nezinau kaip bus, tikiuosi nereiks lakstyt pass ji i kambari naktim, dabar tai tik paraminu kai krebzda, kad miegotu ir miega, na bet kad reikia vaika iskelti tai tikrai, nes irgi antra galvojam tureti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(berniukai @ 2007 04 01, 16:16)
Mes sūnų paguldėm į atskirą kambarį kai jam buvo 3m.Jam tai buvo didelė trauma.Miegodavo tik su šviesa,naktį atsibusdavo kelis kartus ir verkdavo.Kol priprato buvo sunku ir mūms ir jam.Buvo labai gaila vaiko.Manau,kad nuo kokių 1m ar 1.5m vaikučiai turėtų miegoti atskirai.

mano panelytei greitai 5m. Man net baisu rašyti, kad ji su manim lovoje miega unsure.gif

nuo gimimo ji labai atpilinėjo. aš negalėjau ramiai miegoti ir mėnesį budėjau prie lovytės verysad.gif labai pavargau, neišsimiegodavau, pasidariau pikčiurna, bet kai laukiausi buvau griežtai nusprendusi jokių vaiko miegojimų tėvų lovoje tongue.gif
bet galiausiai paklausiau mamytės ir pasiguldžiau pas save. kaip mes abi gerai išsimiegojom thumbup.gif Kai jau sumastėm vėl grįžti į lovytę jai buvo pusmetis. tai vieną naktį pasikankinom, kitą išmiegojom...tada porą naktų vėl verkė, kitą vėl gerai...nežinau, bet vargom mes su tuo miegojimu atskirai verysad.gif
7mėn mano pana atsistojo. pabundu naktį, o kažkas man plaukus pešioja blink.gif Žiūriu - mano vaikas stovi išsišiepęs thumbup.gif Aš ją paguldžiau, daviau arbatytės ir užmigo. po valandos vėl stovėjo palei galvą doh.gif Tada pasiėmiau į lovą unsure.gif

neužilgo ji išmoko ir perlipti į mūsų lovą. niu niekaip vaiko išvaryt negalėjau, gaila man wub.gif Taip vakarais užmigdavom lovytėje, o pabusdavom pas mamą (naktimis keliaujant) lotuliukas.gif
MB pasiūlė lovytę išrinkti, kad vietos daugiau būtų, nes gyvenome viename kambaryje. taip ir padarėm. Kai panelei suėjo 2m. sumanėm surinkti lovytę ir ta proga vėl bandyti guldyti atskirai. mažoji ją priėmė kaip naują ir labai apsidžiaugė, bet naktį pabudo ir apsiverkė, kad pas mus nori doh.gif doh.gif doh.gif Pietų ramiai miegodavo lovytėje, o naktimis vis pas mus į lovą prašėsi...
dabar ji turi savo kambarį, kurį pati dekoravo, rinko sienų spalvas, šviestuvus, išsirinko lovą , kad miegoti antrame aukšte ir t.t. Ilgai prieš šsikuriant kalbėjom kaip ji miegos savo kambaryje...Deja pamiegojo savaitėlę ar dvi ir vėl naktimis pabudusi net kukčioja nuo ašarų verysad.gif Aš ją užmigdau, pabūnu kol užmiega, bet vaikas naktimis pabunda, gal nusispardo, gal susapnuoja ką, bet neišmiega ramiai, kaip su manim g.gif
dabar planuojam antrą vaikelį ir didžiausias klausimas kaip vyresnėlę be kančių ir traumų iš savo lovos iškrapštyti g.gif Ji lepunėlė pas mus ax.gif Ir šiaip sunkiai priims naują šeimos narį, bet dabar pati labai prašo net nesuvokdama kaip bus. Sako, kad tilpsim tryse: aš , ji ir brolis, o tėtis į kitą kambarį gali eiti miegoti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Raimonda20 @ 2007 04 04, 21:40)
visu pirma - jis nuo pat gimimo labai neramus, ir dabar nakti keliasi apie 2-3 kartus. Tai soske iskrenta tai susala nusispardes - reik uzklot

O dėl šito aš iki šiol migdau su vilnonėm kojinytėm, nes nusispardo vos valandą pamiegojęs doh.gif tik užkloji, o jis vėl žiūrėk iš po antklodės į kitą lovos kraštą numigravęs. O su kojinytėm miegodamas nesušąla ir neprabunda ax.gif

Tiesa, būna naktų, kai tenka kartu pamiegoti (aki serga, pvz.), bet ne mūsų lovoj, o pas vaiką. Kadangi vaikiškos lovelės tuoj prireiks kitam 2.gif , vaikas jau persikraustė į normalią lovą, kurios pirmas aukštas paplatintas ir šalia laisvai gali miegoti ir suaugęs thumbup.gif O mūsų lovoj vaikis miegojo tik pirmus kelis mėnesius tarpuose tarp naktinių maitinimų, todėl kol kas nelabai ir žino, kad taip galima lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kasiopeja: 05 balandžio 2007 - 09:38
perskaičius jole tavo pasakojima taip skaniai pasijokiai kad mergyte tavo nusprende su tavim ir broliuku miegoti viename kambary o teti iškamandiruoti i kita lotuliukas.gif musu irgi tas pats baguldai i savo lova užmiegam po valandos verke prie lovos galo sako bijo labai dreba visas doh.gif jau keturi metai bet niekaip kiekviena nakti kovojam kad nors savo lovoje miegotu o apie kita kambari net nekalbu bet reiks kažka daryti g.gif
Atsakyti
QUOTE(kasiopeja @ 2007 04 05, 11:33)
O dėl šito aš iki šiol migdau su vilnonėm kojinytėm, nes nusispardo vos valandą pamiegojęs  doh.gif  tik užkloji, o jis vėl žiūrėk iš po antklodės į kitą lovos kraštą numigravęs. O su kojinytėm miegodamas nesušąla ir neprabunda  ax.gif

maniškei nepadeda schmoll.gif paguldai su kojinytėm, o randi be jų lotuliukas.gif
ji ir pižamą kartais naktį nusirengia doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolė @ 2007 04 05, 09:40)
mano panelytei greitai 5m. Man net baisu rašyti, kad ji su manim lovoje miega  unsure.gif

nuo gimimo ji labai atpilinėjo. aš negalėjau ramiai miegoti ir mėnesį budėjau prie lovytės  verysad.gif labai pavargau, neišsimiegodavau, pasidariau pikčiurna, bet kai laukiausi buvau griežtai nusprendusi jokių vaiko miegojimų tėvų lovoje  tongue.gif
bet galiausiai paklausiau mamytės ir pasiguldžiau pas save. kaip mes abi gerai išsimiegojom  thumbup.gif Kai jau sumastėm vėl grįžti į lovytę jai buvo pusmetis. tai vieną naktį pasikankinom, kitą išmiegojom...tada porą naktų vėl verkė, kitą vėl gerai...nežinau, bet vargom mes su tuo miegojimu atskirai verysad.gif
7mėn mano pana atsistojo. pabundu naktį, o kažkas man plaukus pešioja  blink.gif Žiūriu - mano vaikas stovi išsišiepęs  thumbup.gif Aš ją paguldžiau, daviau arbatytės ir užmigo. po valandos vėl stovėjo palei galvą  doh.gif Tada pasiėmiau į lovą  unsure.gif

neužilgo ji išmoko ir perlipti į mūsų lovą. niu niekaip vaiko išvaryt negalėjau, gaila man  wub.gif Taip vakarais užmigdavom lovytėje, o pabusdavom pas mamą (naktimis keliaujant)  lotuliukas.gif

MB pasiūlė lovytę išrinkti, kad vietos daugiau būtų, nes gyvenome viename kambaryje. taip ir padarėm. Kai panelei suėjo 2m. sumanėm surinkti lovytę ir ta proga vėl bandyti guldyti atskirai. mažoji ją priėmė kaip naują ir labai apsidžiaugė, bet naktį pabudo ir apsiverkė, kad pas mus nori  doh.gif  doh.gif  doh.gif Pietų ramiai miegodavo lovytėje, o naktimis vis pas mus į lovą prašėsi...
dabar ji turi savo kambarį, kurį pati dekoravo, rinko sienų spalvas, šviestuvus, išsirinko lovą , kad miegoti antrame aukšte ir t.t. Ilgai prieš šsikuriant kalbėjom kaip ji miegos savo kambaryje...Deja pamiegojo savaitėlę ar dvi ir vėl naktimis pabudusi net kukčioja nuo ašarų  verysad.gif Aš ją užmigdau, pabūnu kol užmiega, bet vaikas naktimis pabunda, gal nusispardo, gal susapnuoja ką, bet neišmiega ramiai, kaip su manim 

Nereik traumuot vaiko,kad jau pripratinot taip ilgai miegot kartu,tai dabar ir miegokit smile.gif gal jau po pusmecio jinai pati norės miegot savo kambary mirksiukas.gif Pas mus irgi ilgą laiką vaiko kambarys buvo tik žaidimų kambarys,o miegoti ateidavo pas mus Dabar turim brolį,tai neįsivaizduoju jo miegancio atskirai.Niekada nepaguldyčiau kelių menesių kūdikio atskirai
Atsakyti