Įkraunama...
Įkraunama...

KT "Belara"

QUOTE(agai @ 2009 04 24, 08:01)
o as netekau kantrybes su jom. Geriu jau 7 men, bet menesines kaip nenormalios, taip nenormalios. Pagerus 2 savaites pradeda tepliot, beveik kraujuot, tai uztrunka kol pabaigi tabletes, o po poros dienu, kai jau turetu but menesines, tai vel pateplioja. Zodziu normaliu menesiniu taip ir nebuna, bet vis po biski pateplioja. buvo per visa ta laika kokie 2-3 ciklai normalus. Uzkniso jau, mesiu gert sita pakuote baigus. Nors oda po kokiu 3 pakuociu pagrazejo, buvo pradeje spuogai visokie vargint, tai praejo.

Vadinasi, per silpnos jūsų organizmui.
Atsakyti
Sveikos, turiu klausimeli. KT geriu pirma karta ir baigiu pirmaji lapeli, t.y jau baigiau veikliasias tableteles (21) ir jau isgeriau 4 neveikliasias, taciau menesines dar neprasidejo g.gif tai ka daryt, jei taip ir neprasides? Toliau gerti kita pakuote bet kokiu atveju?
Atsakyti
QUOTE(melutia @ 2010 01 03, 13:56)
Sveikos, turiu klausimeli. KT geriu pirma karta ir baigiu pirmaji lapeli, t.y jau baigiau veikliasias tableteles (21) ir jau isgeriau 4 neveikliasias, taciau menesines dar neprasidejo g.gif tai ka daryt, jei taip ir neprasides? Toliau gerti kita pakuote bet kokiu atveju?

Kai sugėrei 21,tada reikia daryti 7 dienų pertrauką,ir po 7 dienų pradėti antrą pakuotę. Tų dienų laikotarpy kai nebegeri jų turėtų prasidėt mėnesinės 2-3 diena 4u.gif
Atsakyti
suprantu, kad turi prasidet isgerus tas 21, bet jau pries 4 dienas as jas isgeriau ir dar neprasidejo...tai jei per 7 dienas neprasides, tai vistiek kita pakuote pradeti gerti? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(melutia @ 2010 01 03, 14:42)
suprantu, kad turi prasidet isgerus tas 21, bet jau pries 4 dienas as jas isgeriau ir dar neprasidejo...tai jei per 7 dienas neprasides, tai vistiek kita pakuote pradeti gerti? unsure.gif

Taip pradėt reikia,man irgi taip buvo pirmą mėn,bet man kokias dvisav ir tepliojo,ir lyg ir mėn buvo lyg ir ne,per tas 7dienas nesusirgau ir toliau gėriau kaip priklauso,paskui viskas susireguliavo normaliai 4u.gif
Atsakyti
na dabar jau viskas aisku, dekui uz atsakyma mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(melutia @ 2010 01 03, 15:04)
na dabar jau viskas aisku, dekui uz atsakyma mirksiukas.gif  4u.gif

Nėra už ką 4u.gif
Atsakyti
Na ir as jungiuosi prie Jusu burio 4u.gif
Po gimdymo vis nenusprendziau ar gryzti prie senuju KT ar pasirinkti naujas blush2.gif , bet pasiskaitinejusi nusprendziau pasirinkti naujas "Belara", pries tai geriau Femina 35.
Dabar geriu jas jau antra savaite, nusiskundimu jokiu mirksiukas.gif
Na tik gal kiek pirmas dienas pykino, bet cia niekis palyginus su pykinimu nestuke.gif metu lotuliukas.gif
Isgerus pirma tablete mmm isnyko, tiksliau truputi tepliojo (kokias 4 dienas) smile.gif
smileysex.gif kaip tik labai padidejov ax.gif thumbup.gif
Taigi jokiu nusiskundimu jomis kolkas neturiu mirksiukas.gif
Atsakyti
smileysex.gif smileysex.gif smileysex.gif DEL sito reikalo tai man BELARA oj kaip padidino.. tiesa pasakius, tikejaus, kad maziau noresis... kur ten.. ne velnio smile.gif)) Dvigubai daugiau.

Tik stai siewk tiek paberia, idomu, ar pareis tas berimas, kol susinormalizuos? Dar tik katik pakuote pirma baigiau. Tepliojo beveik visa menesi. bet siaip normaliai.
Atsakyti
sveikos esamos ir busimos mamayte 4u.gif 4u.gif norejau paklausti gal kuri nors yra is uk ar zino, ar uk yra "belara" ar jos vadinasi kazkaip kitaip? smile.gif smile.gif
Atsakyti
Pasiskaitinejus apie kitas KT pagalvojau, negi as viena, kuriai nuo KT padidejo noras smileysex.gif , pasirodo tiesa, kad nuo maniskes BELAROS tikrai noras tik padideja ir ne man vienai thumbup.gif .Puiku! Salutiniai pozymiai buvo tik pirmas dienas, kai buvau pradejusi gert, galvos skausmas bet jis greitai dingo.
Atsakyti
Sveikos, pradėjau ir aš gerti Belara. 4u.gif
Turiu klausimą, jei paskutinę tabletę išgėriau antradienį, tai pirma iš septynių dienų skaitosi trečiadienis, tai kt nauja pakuotę pradedu gerti kt trečiadienį? blush2.gif blush2.gif doh.gif
Atsakyti