Įkraunama...
Įkraunama...

KT "Belara"

QUOTE(Gintarėja @ 2009 05 28, 14:29)
O kokiu būdu galima jį stebėti?  blush2.gif

As turejau galvoj tabletes sudeti, ziurek ant pakuotes mirksiukas.gif

Atsakyti
Geriu Belara nuo rugsejo , pacioj pradzioj sutrikes ciklas buvo,bet po poros men viskas susitvarke ir menesines budavo savo laiku 4u.gif tik skausmai sioki toki vistiek budavo.. o dabar kazko sudurniavo menesines ir pasirode likus gerti dar 9 tabletes g.gif guodziuosi kad nieko rimto, o del streso. .visgi sesija ir t.t. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kaprizinga @ 2009 06 05, 10:14)
Geriu Belara nuo rugsejo , pacioj pradzioj sutrikes ciklas buvo,bet po poros men viskas susitvarke ir menesines budavo savo laiku  4u.gif  tik skausmai sioki toki vistiek budavo.. o dabar kazko sudurniavo menesines ir pasirode likus gerti dar 9 tabletes  g.gif  guodziuosi kad nieko rimto, o del streso. .visgi sesija ir t.t.  g.gif

Nu ir man žinok tas pats,bet man tai jokio streso nebuvo unsure.gif Ir jau antrą kartą taip doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Gintarėja @ 2009 06 05, 09:25)
Nu ir man žinok tas pats,bet man tai jokio streso nebuvo  unsure.gif  Ir jau antrą kartą taip  doh.gif

o kiek laiko jau geri ?
Atsakyti
QUOTE(Kaprizinga @ 2009 06 05, 10:30)
o kiek laiko jau geri ?

Nuo spalio pradėjau rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(V*i*k*a @ 2009 05 27, 17:22)
Vakar ir aš pradėjau Belara gerti. Gėriau Mercilon, bet netiko (po pirmo mėnesio mečiau) Žiūrėsiu kaip šitos  mirksiukas.gif

Jau baiginėju gerti pirma pakuotę, kolkas viskas puiku. Tik vienas blogis - labai skauda krutinę. Ar buvo kam nors nuo šių tablečių? Sakyčiau ir padidėjo jos kažkiek g.gif
Atsakyti
sveikos ir as jau antras menuo naudoju sias kt,pries tai yasminele geriau,bet galiu pasakyti,kolkas tai nieko gero,krutine padidejo ziauriai doh.gif ir jauciu svorio priaugau doh.gif niu dar ziuresiu kaip toliau bus
Atsakyti
QUOTE(V*i*k*a @ 2009 06 09, 15:58)
Jau baiginėju gerti pirma pakuotę, kolkas viskas puiku. Tik vienas blogis - labai skauda krutinę. Ar buvo kam nors nuo šių tablečių? Sakyčiau ir padidėjo jos kažkiek  g.gif

Man irgi skaudėjo labai pirmą mėn,bet paskui sukūdau labai tai ir krūtinė kartu,vat net dabar susimasčiau,o kažin,man nuo jų negalėjo svoris nukristi? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Gintarėja @ 2009 06 21, 23:34)
Man irgi skaudėjo labai pirmą mėn,bet paskui sukūdau labai tai ir krūtinė kartu,vat net dabar susimasčiau,o kažin,man nuo jų negalėjo svoris nukristi?  g.gif

Jeigu man sumažėtų svoris tai būtų super thumbup.gif Jau pradėjau antrą pakuotę gerti, žiūrėsiu kaip bus g.gif
Atsakyti
QUOTE(V*i*k*a @ 2009 06 23, 11:34)
Jeigu man sumažėtų svoris tai būtų super  thumbup.gif Jau pradėjau antrą pakuotę gerti, žiūrėsiu kaip bus  g.gif

Geriu antrą pakuotę ir krutinę vėl skauda doh.gif Per 7 dienų tarpą viskas buvo puiku. Nežinau, manau teks keisti.
Atsakyti
QUOTE(V*i*k*a @ 2009 06 25, 17:17)
Geriu antrą pakuotę ir krutinę vėl skauda  doh.gif Per 7 dienų tarpą viskas buvo puiku. Nežinau, manau teks keisti.

Gal būt jos netinka tau,juk ne visi organizmai vienodi rolleyes.gif Bet kokiu atveju turi pabaigti šią,o paskui pradėt kitas,mažu dar viskas susireguliuos,ko ir linkiu 4u.gif
Atsakyti
Man daktarė išrašė Belara. Po pirmos savaitės gėrimo pradėjau kraujuoti. Dabar liko savaitę gerti - vis dar kraujuoju...užkniso...nei pas draugą nulėkti nei ką.
Tikiuosi, kad viskas susitvarkys ir organizmas adaptuosis. Nes kraujuoti visą mėnesį labai nemalonu. Vistik KT reikia dėl saugaus sx, o ne dėl jokio sx.
Kam kraujavo smarkiai ? Kada praėjo ? Gal verta mesti ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tokata: 30 liepos 2009 - 11:36