Įkraunama...
Įkraunama...

KT "Belara"

Mano asmeninė nuomonė apie Belara:

1. Po savaitės vartojimo prasidėjo mėnesinės. blink.gif
2. Priaugau apie 2 kg. blink.gif
3. Mylėtis iš viso nebenorėjau. doh.gif
4. Krūtų tempimas visa laikotarpį kol geriau šias tabletes. doh.gif
5. Didelė nuotaikų kaita. blink.gif

Išvados: visiškai netiko man šios tabletės. schmoll.gif Dabar pradėsiu vartoti Gracial, tikiuosi viskas stabilizuosis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gintarėja @ 2009 06 21, 23:34)
Man irgi skaudėjo labai pirmą mėn,bet paskui sukūdau labai tai ir krūtinė kartu,vat net dabar susimasčiau,o kažin,man nuo jų negalėjo svoris nukristi?  g.gif

As jau geriu ketvirtas menuo sias KT.pirmus menesius tikrai buvau svorio priaugusi,pykino,krutine buvo padidejusi,bet dabar kazkaip svoris krist pradejo,jauciuosi puikiai,turbut organizmas adaptavosi,niu ziuresiu kaip bus veliau g.gif
Atsakyti
tiesa, man nuo belara irgi negerai buvo. tepliojo ilgai. paskui greitai nutraukiau jas is viso. blink.gif
Atsakyti
As Belara geriu jau 4 menesiai, visa pirma menesi silpnai kraujavau, taip kaip paskutine menstruaciju diena, jei toliau butu nesilioves kraujavimas buciau metus jas salin, bet pradejus antra pakuote viskas susitvarke ir dabar negaliu pasakyt jokio minuso apie sias KT ax.gif
Atsakyti
Sveikos
Belara geriu trecias menuo. Pirma menesi tepliojo, dabar jau nebe. Pagrindinius nepatogumus jauciu tik pradejus gert nauja pakuote. Uzeina pykcio priepuoliai, galvos skausmas, atrodo kad sirdis greiciau plaka, dabar ir pykint pradejo po valgio doh.gif ... ir vis galvoju ateis kt menuo, pakeisiu i kitas... bet, ipusejus pakuote, viskas susitvarko... tai jau nebezinau ar keist jas i kitas ar ne... g.gif .. Svorio nepriaugau, oda nepasikeite g.gif .. tik potraukis truputi sumazejo... verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aupo: 22 rugpjūčio 2009 - 14:44
QUOTE(Holly- @ 2009 08 18, 10:37)
As Belara geriu jau 4 menesiai, visa pirma menesi silpnai kraujavau, taip kaip paskutine menstruaciju diena, jei toliau butu nesilioves kraujavimas buciau metus jas salin, bet pradejus antra pakuote viskas susitvarke ir dabar negaliu pasakyt jokio minuso apie sias KT  ax.gif

Aš jau metus daugiau geriu,pirmą mėn tepliojimas irgi vargino doh.gif Bet viskas viskas tvarkoje buvo.
QUOTE(Aupo @ 2009 08 22, 15:44)
Sveikos
Belara geriu  trecias menuo. Pirma menesi tepliojo, dabar jau nebe. Pagrindinius nepatogumus jauciu tik pradejus gert nauja pakuote. Uzeina pykcio priepuoliai, galvos skausmas, atrodo kad sirdis greiciau plaka, dabar ir pykint pradejo po valgio doh.gif ... ir vis galvoju ateis kt menuo, pakeisiu i kitas... bet, ipusejus pakuote, viskas susitvarko... tai jau nebezinau ar keist jas i kitas ar ne... g.gif .. Svorio nepriaugau, oda nepasikeite  g.gif .. tik potraukis truputi sumazejo... verysad.gif

O aš jomis labai patenkinta,oda pagražėjus,jokių šalutinių,na gal nuotaika per pms kaitaliojasi šimtą kartų doh.gif O potraukis tai išviso sumažėjęs doh.gif MB net klausė,kam išviso jas geriu blush2.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Gintarėja @ 2009 09 22, 21:02)
Aš jau metus daugiau geriu,pirmą mėn tepliojimas irgi vargino  doh.gif  Bet viskas viskas tvarkoje buvo.

O aš jomis labai patenkinta,oda pagražėjus,jokių šalutinių,na gal nuotaika per pms kaitaliojasi šimtą kartų  doh.gif  O potraukis tai išviso sumažėjęs  doh.gif  MB net klausė,kam išviso jas geriu  blush2.gif  lotuliukas.gif
man irgi taspats viskas puiku tik potraukio nera... net nezinau ka daryt keist bijau ... nes pries belara geriau dar 2 rusiu ir baisiai netiko....
Atsakyti
sveikos merginos 4u.gif o belara su receptu parduoda ar be? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(_agnuciukas @ 2009 10 03, 16:26)
sveikos merginos 4u.gif  o belara su receptu parduoda ar be? ax.gif

Visoms kontracepkėm reikia recepto,nebent labai gera vaistininkė duos kokį kartą ir be jo.
Atsakyti
Sveikutes,

aš taip pat vartoju BELARA kontraceptines tabletes jau gerus metus. Kažkokių ypatingų požymių nepastebėjau, atrodo viskas su manimi gerai smile.gif Na gal mylejimuisi potraukis stipriai sumazejo ( tik nezinau ar nuo tableciu ), bet nei tepliojo nei kazkas pan. Reklama, kad pagražes veido oda geriant tabletes nepasiteisino...kokia buvo normali tokia ir yra..svoris kaip visada..saltu sezonu padideja, siltu apmazeja ...tokia jau as.. 4u.gif Beje Belara tai trečiosios tabletės, kurias man teko vartoti. Pirmasias pries pirmus lytinius santykius man pasiulė ginekologe, tai buvo GRACIAL ( dar atsimenu istrauke is stalciaus ir pirma pakuote pardave su didziule nuolaida doh.gif , gal del to ir pasiule )..ir oj oj oj..gal tik mano organizmui netiko, bet ir tepliojo, ir galva baisiai svaigdavo, ir pykindavo, ir svorio buvau priaugusi...o kai issiskyriau su vaikinu ir meciau jas gerti, tai beveik savaite negalejau pasikelti is lovos, nes baisiai skaudejo sonus..apsilankiau vel pas ta pacia ginekologe, tai argumentavo tuo kad kieta ir maza mano gimda verysad.gif liepe gert nakvisu alieju..bet negeriau, nes zveriskas alkis mane nuo jo ima.. blush2.gif na zodziu praejo viskas savaime po keliu savaiciu, kai meciau gerti GRACIAL, bet daugiau niekada nebandyciau ir niekam nesiulyciau ju gerti. Sekancios tabletes, kurias teko vartoti tai REGULONAS. Geriau jas kelis metus ( apie 3m. ), kol pati sugalvojau pakeisti i BELARA. Nes uzejo toks laikotarpis, kai, nezinau net kaip issireiksti, jauciausi tokia vandeninga..sunki,,, gal butu uzteke tik detoksikacijos, bet pagalvojau kad senai jau labai geriu , gal reiktu pasikeisti...na susisviete man taip protelis.. blush2.gif Nors siaip apie REGULONA nieko bloga negaliu pasakyti...jas pasiule man grupioke, labai gyre..ir tikrai viskas jas geriant buvo labai normalu..tik gal juokingai nuskambes, bet krutine pradejo augti..na as tai labai apsidziaugiau , nes visai jos neturejau...o dabar man ne viena drauge jos pavydi... 4u.gif buvau girdejus apie REGULONA tokius gandus, bet ..netikejau,,,juokinga kad nuo kazkokiu tableciu gali augti krutine...na bet man taip kazkokie matyt hormonai jose esantys suveike 4u.gif
Atsakyti
Krutine nuo siu kontraceptiniu labai padideja, bet grizta i savo vezes per 7 dienu pertrauka, paskui vel issipucia doh.gif
Atsakyti
gėriau belara apie metus, paskui buvau pakeitusi į kitas nes negaudavau nusipirkti, dabar vėl geriu jau trečias mėnuo- jokių šalutinių poveikių schmoll.gif oda ir anksčiau geriant gražesnė buvo, dabar irgi pastebimai taisosi bigsmile.gif
Atsakyti