Na kad man ir metų ne 25
o gerti kontraceptikus pradėjau nuo 18. Nu bet čia jug neištisai juos vartojau kiekvieną dieną.Buvo pertraukos,nes planavom,gimdem vaikus.Turiu du vaikus abu sveiki.Tiesa prieš planuojant padarydavom 3 mėn.pertrauką,pastoti nebuvo jokių problemų. O be to aš juos geriu ir pradėjau gerti ne vien dėl apsaugos tiesiog mano organizme nuo pat paauglystės yra sveikatos sutrikimų, kuriems bent apgydyti reikalingi hormonai.

gal zinot kur gaut belaros?
arba idomu kokiu KT sudetis tokia pat ar labai panasi?

pasikartosiu su klausimu, gal kas zinote kur dar galima gauti belaros? laabai reikia
Pas mus Belara jau seniai nebeprekiauja. Kiek žinau tai dėl to kad nėra didmenininko, kuris užsiimtų jų įvežimu į LT. Gal yra galimybė Belaros gauti Latvijoje
Vis arčiau nei Turkija
Ten Belara ir pigesnė, ir recepto jai nereikia
Žinau kad Prancūzijoj yra Belaros, tik kaina ten kosminė, berods 30 eur

aš pakeičiau belara regulon, ir viskas tinka

Naudoju Belara tabletes beveik 3 men, ir manau tikrai geri kontraceptikai. Pirma menesi tepliojo, 3 dienas pykino, bet veliau visi salutiniai poveikiai praejo ir nuo to laiko nieko nejauciau. Toks jausmas lyg nevartociau isvis tu kontraceptiku. 
Papildyta:
Tik noreciau paklaust. ar galima pertrauka pratesti ne 7 dienoms, o 9 ? o veliau gerti tabletes kaip reikia. tiesiog noreciau pakeisti diena, nes visada iseina kad paskutine tablete isgeriu ketvirtadieni, tai nieko gero..
ar neissiderintu ciklas?

Papildyta:
Tik noreciau paklaust. ar galima pertrauka pratesti ne 7 dienoms, o 9 ? o veliau gerti tabletes kaip reikia. tiesiog noreciau pakeisti diena, nes visada iseina kad paskutine tablete isgeriu ketvirtadieni, tai nieko gero..

jei norite pakeisti gerimo laika tai neisgerkite keliu tableciu menesio gale, bet pertraukos ilgesnes nei 7 dienas negalima daryti arba reikia papildomai saugotis

QUOTE(Vai2lka @ 2012 08 13, 17:44)
jei norite pakeisti gerimo laika tai neisgerkite keliu tableciu menesio gale, bet pertraukos ilgesnes nei 7 dienas negalima daryti arba reikia papildomai saugotis 

Ir prie to pacio, po 7 dienu pertraukos isgerus pirmaja tablete galima nesisaugoti? Man visad truputi baugu ir pora dienu dar saugausi papildomai..
Papildyta:
QUOTE(Vai2lka @ 2012 08 13, 17:44)

Ir prie to pacio, po 7 dienu pertraukos isgerus pirmaja tablete galima nesisaugoti? Man visad truputi baugu ir saugausi papildomai..
QUOTE(iceee @ 2012 08 15, 10:01)
Ir prie to pacio, po 7 dienu pertraukos isgerus pirmaja tablete galima nesisaugoti? Man visad truputi baugu ir pora dienu dar saugausi papildomai..
Papildyta:
Ir prie to pacio, po 7 dienu pertraukos isgerus pirmaja tablete galima nesisaugoti? Man visad truputi baugu ir saugausi papildomai..
Papildyta:
manau kad galima nesisaugoti, bent jau as tai tikrai nesisaugau ir viskas gerai
Sveikos paneles
norejau paklaust, ar Belara skaitosi is silpnesniu ar stipresniu kontrc.tableciu?