Įkraunama...
Įkraunama...

KT "Belara"

Labas 4u.gif
As pradejau gerti "Belara" vartoju tik 2 savaites , vienas salutinis poveikis, pradejo skaudeti krutine, gal sekanti menesi neskaudes?
ar kam taip buvo ax.gif ar reiketu kreiptis pas savo ginekologe g.gif
dar 1 klausymas blush2.gif 7 dienos pertrauka(taip)?! tai 1 tablete reikia gerti 8 dienai ? ar 7 diena ?
tai taip 21 diena vartoju +7 pertrauka = 28 dienos smile.gif
pavizdys: pradejau vartoti penktadieni 09m-21diena, 1 tablete ,tai praeina 21 diena bus 10m-11 diena paskutine 21 tablete ,7 dienas pertrauka ,,,,,
tai man pradeti vel 1 tablete 18 diena vakare ar 19 diena??

Pirkau Euro vaistine uz 38 lt, jai neklystu smile.gif

Aciu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo VI-VA-VI: 02 spalio 2012 - 12:03
Sveikos, norėčiau paklausti vartojančių Belara, ar dažnai pasireiškia šalutiniai reiškiniai. Man gydytoja Diane liepė pakeisti į Belara, mat ten mažiau hormonų. Prie Diane esu įpratusi, kažin kaip bus su šiomis?
Atsakyti
Sveiki. Man 23 metai. Neseniai tik pirmą kartą nuėjau pas ginekologą. Ir net dėl to kad turiu problemų biggrin.gif Tiesiog, galvojau, gal jau metas smile.gif Gydytoja man išrašė KT Belara. Kaip ji sakė čia "seksui ir grožiui", nes mat mano veidas nuolatos išbertas, tad sako, kad šios KT padės viskam susitvarkyti smile.gif Kiek tai tiesa, aš nežinau, bet sakė rezultatų tikėtis ne mažiau kaip po trijų mėnesių. Geriu aš tabletes nuo pirmos mėnesinių dienos, kaip parašyta. Tiesa, pasirinkau gerti vakare, apie 20 val. Nežinau ar tai gerai ar ne, bet man patogu smile.gif Kol kas nepamiršau nė sykio, bet svyruoju išgerti tam tarpe nuo 19 iki 20 valandos. Gal taip nėra labai blogai.
Na ir ką svarbiausia aš čia norėjau parašyti biggrin.gif ogi kad nejaučiu jokio šalutinio poveikio. Lyg jų negerčiau apskritai. Tad net nežinau jos veikia ar ne biggrin.gif Neįvyko nieko, kas nurodyta lapelyje apie šalutinius poveikius. Tiesa, mėnesinės truko trumpiau nei įprastai smile.gif ir dar neaišku, kaip ten jos atsiras, nes dar liko puse pakuotės išgerti. smile.gif Žiūrėsiu, kaip bus toliau, bet tiesiog visko prisiskaičius tikėjaus bent kažkokio pykinimo ar ką biggrin.gif Tai va, ne visiem vis gi yra tas šalutinis poveikis smile.gif Lucky me thumbup.gif
Tiesa,kažkaip neramu dėl jų veikimo... Taip jau išėjo, kad dar nesimylėjau po to kai pradėjau gerti. Tad veiksmingumas dar nepatikrintas iš mano pusės biggrin.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ponichka @ 2012 11 01, 00:30)
Sveiki. Man 23 metai. Neseniai tik pirmą kartą nuėjau pas ginekologą. Ir net dėl to kad turiu problemų biggrin.gif  Tiesiog, galvojau, gal jau metas  smile.gif  Gydytoja man išrašė KT Belara. Kaip ji sakė čia "seksui ir grožiui", nes mat mano veidas nuolatos išbertas, tad sako, kad šios KT padės viskam susitvarkyti smile.gif Kiek tai tiesa, aš nežinau, bet sakė rezultatų tikėtis ne mažiau kaip po trijų mėnesių. Geriu aš tabletes nuo pirmos mėnesinių dienos, kaip parašyta. Tiesa, pasirinkau gerti vakare, apie 20 val. Nežinau ar tai gerai ar ne, bet man patogu smile.gif Kol kas nepamiršau nė sykio, bet svyruoju išgerti tam tarpe nuo 19 iki 20 valandos. Gal taip nėra labai blogai.
Na ir ką svarbiausia aš čia norėjau parašyti biggrin.gif ogi kad nejaučiu jokio šalutinio poveikio. Lyg jų negerčiau apskritai. Tad net nežinau jos veikia ar ne biggrin.gif Neįvyko nieko, kas nurodyta lapelyje apie šalutinius poveikius. Tiesa, mėnesinės truko trumpiau nei įprastai smile.gif ir dar neaišku, kaip ten jos atsiras, nes dar liko puse pakuotės išgerti. smile.gif Žiūrėsiu, kaip bus toliau, bet tiesiog visko prisiskaičius tikėjaus bent kažkokio pykinimo ar ką biggrin.gif Tai va, ne visiem vis gi yra tas šalutinis poveikis smile.gif Lucky me  thumbup.gif
Tiesa,kažkaip neramu dėl jų veikimo... Taip jau išėjo, kad dar nesimylėjau po to kai pradėjau gerti. Tad veiksmingumas dar nepatikrintas iš mano pusės biggrin.gif lotuliukas.gif

Džiugu,kad KT tiko; aš ir jau į pabaigą einu pirmą pakuotę, tai šalutinių kaip ir nepastebėjau. Turbūt ir man tinka thumbup.gif
Atsakyti
o as jau geriu 2 meno ,krutines skausmas nepraeina verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo VI-VA-VI: 04 lapkričio 2012 - 13:19
Sveikutės wink.gif Suvartojau aš jų tris pakuotes tada nusprendžiau, kad geriau nenuodysiu savęs ... g.gif Jokių šalutinių poveikių nebuvo, nors čia buvau prisiskaičius visko, tai taip su baime pirkau..
Atsakyti
Aišku, ne vitaminai čia tikrai, bet aš kol kas bandysiu toliau, kadangi kol kas gerai viskas sekasi smile.gif Tiesa, kažkaip problemos su įsigyjimu atsirado. Ėjau į keturias vaistines, o sako, kad neturi. Tik vienoj Gintarinėj vaistinėj patarė užsisakyti, kad atvežtų iš sandėlio,mat vietoje taip pat nėra. Gal kuri kaunietė esate ir galit patarti iš kur pirkti, kad būtų vietoje ? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ponichka @ 2012 11 01, 00:30)
Neįvyko nieko, kas nurodyta lapelyje apie šalutinius poveikius. Tiesa, mėnesinės truko trumpiau nei įprastai smile.gif i

Tiksliau ko gero reiktų sakyti menamos mėnesinės, nes geriant hormoninius kontreceptikus nevyksta ovuliacija, taigi nevyksta ir tai, kas vyksta per mėnesines - subrendusios neapvaisintos kiaušialąstės pasišalinimas. Atsisluoksniuoja gleivinė ir tek, bet pilnai nevyksta tai, kas vadinama tikromis mmm. Trumpiau - net jei ir "nieko nejaučiate" tai yra dirbtinai iškraipyta sveiko organizmo veikla. Ar galima prievartaut organizmą veikti ne taip kaip veiktų sveikas ir nesusilaukt pasekmių?... Kam be tas šalutinis poveikis (gėlytės čia), jei pagrindinis jau nepastebimai, bet visai nedviprasmiškai iškreipia jo veiklą? Pamąstymui... ;]
http://gyvenimas.del...u.d?id=34910031
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo hi :): 05 lapkričio 2012 - 13:38
Prisijiungiu ir aš į geriančiųjų Belara gretas blush2.gif
Atsakyti
Sveikos paneles. Man taip pat israse siuos KT. Man nebuvo menesiniu 3 men. tai nuejus pas ginekologe tai ji israse Duphaston, kad prasidetu menesines ir israse Belara. Kai prasidejo menesines pradejau gerti KT. Bet vat man pasireiske salutinis poveikis galvos skausmas ir menesines nusitesi iki sios dienos (14 dienu). Sian einu pas gydytoja, nes jauciu, kad jos man netinka. Kiekviena ryta atsikelus toks jausmas, kaip pirma diena menesiniu (skauda pilva). Po gydytojos parasysiu ka sake. Gal kuriai ir panasiai bus, tai zinos ka daryti smile.gif
Atsakyti
Tai va ka pasake gydytoja: menesiniu nebuvo 3 men. tai gimda turi issivalyti, kad nustotu kraujuoti liepe pora dienu pagerti KT Belara po 2 tabletes ir tik po poros menesiu ziureti ar salutinis poveikis praeis ar ne.
Atsakyti
Sveikos smile.gif

gavau ir aš receptuką Belarai, keisti jomis bandysiu ankstesnias dayllete.

Noriu paklausti KUR KAUNE verta jas pirkti? gal kurioj nors vaistinėj pigiau?smile.gif

ačiū už patarimus iš anksto smile.gif
Atsakyti