Sveiki. Man 23 metai. Neseniai tik pirmą kartą nuėjau pas ginekologą. Ir net dėl to kad turiu problemų

Tiesiog, galvojau, gal jau metas

Gydytoja man išrašė KT Belara. Kaip ji sakė čia "seksui ir grožiui", nes mat mano veidas nuolatos išbertas, tad sako, kad šios KT padės viskam susitvarkyti

Kiek tai tiesa, aš nežinau, bet sakė rezultatų tikėtis ne mažiau kaip po trijų mėnesių. Geriu aš tabletes nuo pirmos mėnesinių dienos, kaip parašyta. Tiesa, pasirinkau gerti vakare, apie 20 val. Nežinau ar tai gerai ar ne, bet man patogu

Kol kas nepamiršau nė sykio, bet svyruoju išgerti tam tarpe nuo 19 iki 20 valandos. Gal taip nėra labai blogai.
Na ir ką svarbiausia aš čia norėjau parašyti

ogi kad nejaučiu jokio šalutinio poveikio. Lyg jų negerčiau apskritai. Tad net nežinau jos veikia ar ne

Neįvyko nieko, kas nurodyta lapelyje apie šalutinius poveikius. Tiesa, mėnesinės truko trumpiau nei įprastai

ir dar neaišku, kaip ten jos atsiras, nes dar liko puse pakuotės išgerti.

Žiūrėsiu, kaip bus toliau, bet tiesiog visko prisiskaičius tikėjaus bent kažkokio pykinimo ar ką

Tai va, ne visiem vis gi yra tas šalutinis poveikis

Lucky me
Tiesa,kažkaip neramu dėl jų veikimo... Taip jau išėjo, kad dar nesimylėjau po to kai pradėjau gerti. Tad veiksmingumas dar nepatikrintas iš mano pusės