Įkraunama...
Įkraunama...

KT "Belara"

Sveikos merginos 4u.gif

Jau 2mėn geriu Belara, tuoj pradėsiu trečią pakuotę.. Viskas kaip ir gerai ... Na spuogų apmažėjo, svoris šiek tiek padidėjo ir krūtinė LABAI padidėjo, dėl to žinoma, nesiskundžiu biggrin.gif Bet kai gėriau pirmą mėnesį, praktiškai visas 21 dienas itin kraujavau/tepliojausi, paskui mmm vos vos buvo, o per šią pertrauką sulaukiau tik kelių lašų rudų išskyrų... pasidariau eilinį nėštumo testą (kadangi labai pergyvenu dėl to, darausi juos vos ne kas mėn. ir viskas ok)
Pasiskaičiau info lapelį:

"Jei nėra nutraukimo kraujavimo

Po 21 vartojimo dienos paprastai atsiranda nutraukimo kraujavimas. Retkarčiais ir ypač per pirmuosius kelis preparato vartojimo mėnesius nutraukimo kraujavimų gali nebūti. Tačiau tai nėra sumažėjusio kontraceptinio poveikio požymis. Jei po vieno vartojimo ciklo, kurio metu nebuvo užmiršta išgerti plėvele dengtos tabletės, septynių dienų pertrauka nebuvo viršyta, kartu nebuvo vartojami kiti medikamentai ir nebuvo vėmimo nei viduriavimo, pastojimas mažai tikėtinas, ir galima tęsti vartoti Belara. Jie prieš pirmą nutraukimo kraujavimo nebuvimą ar nesant nutraukimo kraujavimui po dviejų nuoseklių kursų Belara buvo vartojamas ne pagal instrukcijas, prieš toliau vartojant vaistą reikia atmesti nėštumo galimybę."

Supratau, kad nėra dėl ko isterikuot ir matyt reikia toliau tęsti vartojimą. Tik įdomu ar kuriai buvo tokie mm svyravimai? Iki KT vartojimo su mm problemų neturėjau schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(meijlut @ 2013 03 11, 18:24)
Sveikos merginos  4u.gif

Jau 2mėn geriu Belara, tuoj pradėsiu trečią pakuotę.. Viskas kaip ir gerai ... Na spuogų apmažėjo, svoris šiek tiek padidėjo ir krūtinė LABAI padidėjo, dėl to žinoma, nesiskundžiu  biggrin.gif  Bet kai gėriau pirmą mėnesį, praktiškai visas 21 dienas itin kraujavau/tepliojausi, paskui mmm vos vos buvo, o per šią pertrauką sulaukiau tik kelių lašų rudų išskyrų... pasidariau eilinį nėštumo testą (kadangi labai pergyvenu dėl to, darausi juos vos ne kas mėn. ir viskas ok)

Na, aš jau antrą pakuotę geriu, tai man kraujavimo tokio nuolatinio nebuvo, nes pirmą ciklą pradėjau po 7 dienų pertraukos po senųjų KT. Dabar kai buvo mm, tai tokios sakyčiau normalios beveik tradicinės (kelių dienų, gausokos), nors ir beveik neskausmingos. kokios bus sekančios, nežinau ax.gif man kažkaip labai pasijautė išsausėjimas tam tikros vietos blush2.gif wub.gif svorio man neįtakoja nei vienos KT, krūtinės apimties pokyčių irgi nepastebiu biggrin.gif o dėl spuogų, tai jų visad kažkiek atsiranda per mm, kai praeina tai ir vėl veidas švarus beveik g.gif
Atsakyti
Sveikos,

prieš ZOEL, CHLOE ir kt. vartojau BELARA (kokius tris metus atgal). Bet kadangi jų prekyba buvo nutraukta, perėjau prie kitų. Sakykit, kaip dabar situacija su Belaros prekiavimu? Nelabai turėjau nusiskundimų šioms tabletėms, tai vėl norėčiau prie jų sugrįžti...
Atsakyti
Gintarinės vaistinės tinklas yra jų pagrindinis platintojas, tai lengviausiai gauti tiesiai pas juos. Kitose vaistinėse kiek domėjausi yra specialiai užsakomos,jei susidaro didesnis kiekis naudojančiųjų.. tai mano rajone kur net dvi gintarinės,problemų nėr.
Atsakyti
O Jūs nepastebėjote tinimo - neėmė kūnas kaupti skysčių?
Atsakyti
QUOTE(Victorious @ 2013 03 12, 15:46)
O Jūs nepastebėjote tinimo - neėmė kūnas kaupti skysčių?

na, man kolkas viskas tvarkoj.. ax.gif
Atsakyti
Vartoju Belara pirma pakuote. Ginekologe liepe gert tabletes vakare, kad visi salutiniai poveikiai praeitu miego metu, tai pirmas dvi naktis ziaurei pykino, jau norejau atsisakyti tableciu, bet dabar viskas praejo, jokiu salutiniu poveikiu kol kas bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(migdolinis_saldainiukas @ 2013 03 12, 16:51)
na, man kolkas viskas tvarkoj..  ax.gif

aš tai dažnai visa ištinus ir išsipūtus jaučiuosi verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(meijlut @ 2013 03 13, 00:27)
aš tai dažnai visa ištinus ir išsipūtus jaučiuosi  verysad.gif

O kuriuo metu geriate?
Atsakyti
QUOTE(Infinity_7 @ 2013 03 12, 23:34)
Ginekologe liepe gert tabletes vakare, kad visi salutiniai poveikiai praeitu miego metu,

Vakare - tai prieš miegą?
Atsakyti
QUOTE(Victorious @ 2013 03 13, 17:16)

na, aš irgi geriu vakare, apie 8-9 daugmaž. man jau tik pradėjsu pačias pirmas KT gert, gydytoja patarė gert vakarais, kad tada būna lengvesni (jei būna) šalutiniai poveikiai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Victorious @ 2013 03 13, 18:16)

Taip apie 21.30, vasara tai jauciu bus apie 22.30 smile.gif
Atsakyti