Įkraunama...
Įkraunama...

KT "Belara"

sveikos,
as taip pat geriu Belara, jau trecia pakuote, kol kas esu sumaisty. Esu ir keleta metu atgal naudojusi kt bet kitu gamintoju. Taciau iki situ kt nesiskundziau nei skysciu kaupimu, nei libido sumazejimu, nei pykinimu ar menesiniu dingimu.. unsure.gif
o su siomis viskas aukstyn kojom nuo pat pradziu, pradejus gerti pykino visa menesi nepriklausomai nuo to kada jas geriau ir ryta ir vakara tas pats visiska tragedija.. tada pradejau kaupti skyscius, nesu stora iki kt sveriau 56 dabar 59 doh.gif gal kam nedaug o man tie 3 kg labai daug jauciuosi klaikiai, apie tepliojimus visa menesi net nekalbu.. na ka gi kantriai laukiau kol praeis.7 dienu pertrauka sulaukiau mm vel pardejau gerti, pykinimas tapo ne taip smarkiai isreikstas bet liko, ypac jei maziau vandens gerdama kt uzsigeriu... svorio daugiau nebeaugu ( matyt viskas vis tik skysciu sankaupa). savaite be tepliojimu ir tada dvi savaites vel tepe, 7 dienu pertrauka po antros tableciu pakuotes - mm nera. baigiu sugert antros savaites kt mm nera... vyrai sioje planetoje gali neegzistuoti, jauciuosi istinusi, krutine padidejo kaip nescios.. kazkokios man neiprastos nuotaiku kaitos, polinkis i depresija kas man apskritai nebudinga...poakiai pabrinke kas ryta kaip po gero baliaus...zodziu..nekas..
nuvariau pas gine ta manes klausia testa darei? sakau ne, juk geriu kt, sakau ar taip gali buti? ta man ramiu balsu gali.. blink.gif pasidare ultragarsa ten ramu nestumo nera, testa vis tik pasidariau, neigiamas..as ginei susakiau skundus ta man jums stresas nuo darbo ir nuotaiku kaita nuo to, nzn, mastau nueiti papildomai konsultacijai.. beje kt man skitos ne del mano noro, del kiausidziu disfunkcijos gydymui...
ar yra kas nors kas turi mano isvardintus simptomus? ar pranyko po tu triju menesiu kaip raso anotaciniam lapelyje? esu sumaistyje.. blink.gif
Atsakyti
Hmm, keista, mane kažkaip nuo jų tik pykino ir tapau jautresnė kvapam(nors ir taip šunišką uolslę turiu, tai va nuo to sunku)
Kas dėl svorio, tai sąžiningai sakau, nežinau. Ir taip stora esu, tai gal ir nelabai matos tie 2 ar 3 kg. Tokių dalykų kaip tepliojimų išvis nėra, normaliai sergu ir viskas. Gal pabandykit pakeist, gal netinka jum šios tabletės.
Beje, čia aš viena po beveik viskas Kauno vaistines laksčiau, kad jų gaut? Tipo tiekėjai nebeveža, tai per pažįstamą gavau 2 dėžutes. Čia prieš kokias 2 savaites
Atsakyti
Jungiuosi ir as i jusu bureli smile.gif geriau diane-35 , viskas buvo kuo puikiausiai jokiu salutiniu poveikiu, bet nusprendem pakeisti i silpnesnius kontraceptikus israse Belara, vakar isgeriau antra tablete, kadangi geriu vakare, tai visa naktis buvo kaip kosmaras, siaubingai pykino, sianakt net bijau gerti, bet pabandysiu, jei netiks teks grizti prie senu tableciu verysad.gif Beje gerti pradeti liepe po 7 dienu pertraukos kai baigsiu diane-35, o ne is karto kaip raso pakuotej, taip ir padariau. Norėčiau visai negerti jokių tableciu, bet deja del nereguliaraus ciklo, tenka ta daryti

Papildyta:
QUOTE(Loranija @ 2013 04 03, 07:44)

Beje, čia aš viena po beveik viskas Kauno vaistines laksčiau, kad jų gaut? Tipo tiekėjai nebeveža, tai per pažįstamą gavau 2 dėžutes. Čia prieš kokias 2 savaites

Aš pirkau Kauno Hyper maximoj Euro vaistinej turejo pakankamai, nes klause kiek pakuociu duoti smile.gif
Atsakyti
Man jas irgi išrašė. Anksčiau gėriau Yarina. Jei gerai atsimenu, gydytoja sakė, kad po Yarina kaip visada daryti pertrauką ir tada pradėti gerti Belara. Bet paskaičiau informacinį lapelį ir ten aiškiai parašyta, kad pertraukos nedaryti g.gif ar kuri darėt pertrauką, kai perėjot nuo kitų prie šių? ar aš kažką ne taip supratau?
Atsakyti
QUOTE(moranda @ 2013 06 05, 20:35)
Man jas irgi išrašė. Anksčiau gėriau Yarina. Jei gerai atsimenu, gydytoja sakė, kad po Yarina kaip visada daryti pertrauką ir tada pradėti gerti Belara. Bet paskaičiau informacinį lapelį ir ten aiškiai parašyta, kad pertraukos nedaryti g.gif ar kuri darėt pertrauką, kai perėjot nuo kitų prie šių? ar aš kažką ne taip supratau?

Gerai supratot, man irgi liepė kaip visada daryti 7 dienų pertrauką ir po to pradėti gerti Belarą, taip ir padariau. Prieš tai gėriau Diane-35. Irgi galvojau, kad ne taip supratau, nuvažiavau pas gyd. dar kartą paklausti, vistiek liepė gerti po 7 dienų pertraukos. Pirmas dienas pykino nuo Belaros, net galvojau mesti, dabar viskas gerai thumbup.gif
Atsakyti
Aš geriu Belarą jau puse metų, viskas lyg ir puiku. Visada geriu vakare. Kartą pamiršau išgerti tabletę, išgėriau praėjus daugiau nei 12kai valandų ir po to kaip parašyta, savaitę saugojausi papildomai. Vėliau mm buvo, viskas tvarkoje. Dabar baigiau gerti savo 21 tabletę ir mm nėra, o jau penkta diena eina iš septynių... Ėmė ir dingo. Jokių kitų neįprastų pojūčių nejaučiu... Negi nestuke.gif ? Reiks eiti pirkti NT... Labai keista.
Atsakyti
Visad Belara perku Camelia vaistinėj, kainuoja 39 lt. Gal kas žinot, ar kur nors yra pigiau?
Atsakyti
Pasidalinsiu savo pirkimo patirtimi: aš įsigudrinau užsisakinėti internetu Camelia vaistinėje. Tiesa, būna kartais neturi.. Bet retai. Tuomet kainuoja 35.21 Lt stabiliai. smile.gif Užsisakau tiesiog, kad pristatytų į man patogią vaistinę, pasiimti galima po kelių dienų (info atsiunčia el.p.), ir tai kol kas pats pigiausias rastas variantas. Gintarinė vaistinė irgi turi internetinę parduotuvę, ten - 35.76 Lt. smile.gif Taigi internetu užsisakyti apsimoka, ir esmė tame, kad pinigų ir anksto nereikia mokėti, nes mokama tada, kai pateikiamas receptas vaistinėje smile.gif Tiesiog reikia nepamiršti iš anksto pasirūpinti... Tiesa, Norfos vaistinėje manau galima gauti už tą pačią Gintarinės vaistinės kainą (jos kažkaip susiję, tas pats tinklas gal ar kas...) Tačiau galima mėginti eiti "laimingomis valandomis" su Norfos nuolaidų kortele ir ten gaunama nemaža nuolaida, tačiau kokia tiksliai - nežinau smile.gif Gal kam pravers mano informacija smile.gif
Eurovaistinė internetinės parduotuvės neturi, o joje niekad nepirkau, tad kainų nežinau 4u.gif Kitose vaistinėse neieškojau... wink.gif
Atsakyti
O niekas nepastebejot padidejusio NORO nuo siu tableciu? Zinau, kad nuo KT mazeja jis, o as geriu tik antra pakuote, o nuolatos noriu blush2.gif Nebutu bedos, jei drauga tureciau, o KT geriu ne del apsisaugojimo, tai sis salutinis poveikis baisiai nervina, ar cia ne nuo tableciu? Bet niekada iki siol taip nesijauciau, todel ir pagalvojau, kad jos kaltos... Gal kam buvo panasiai?
Atsakyti
gal ir kvailas klausimas bet 7 dienu pertrauka reiškia kad kitą pakuotę pradėti reikia septintą ar aštuntą dieną?
Atsakyti
QUOTE(l'eau @ 2013 09 26, 16:36)
gal ir kvailas klausimas bet 7 dienu pertrauka reiškia kad kitą pakuotę pradėti reikia septintą ar aštuntą dieną?

Aštuntą mirksiukas.gif
Atsakyti
išrašė man Belara dėl nežmoniškų skausmų per mm, gal kam padėjo?
4u.gif
Atsakyti