Įkraunama...
Įkraunama...

KT "Belara"

man gydytoja minėjo, jog pirmus mėnesius gali būti tokių nesąmonių mirksiukas.gif

ir dar užklausiau, ką daryt, jeigu tarkim labai nenori mmm (pvz išpuola atostogoms doh.gif ) tai sakė, jog tikrai galima gerti 2 mėn be pertraukos. minėjo, jog JAV dabar labai populiaru apskritai tik kas 3 mėn daryti savaitės pertrauką blink.gif ką jūs galvojat g.gif aš tai manau, jog čia jau ėjimas prieš gamtą unsure.gif
Atsakyti
sugėriau pusę pakuotės ir prasidėjo tepliojimas vakar doh.gif ir galvos skausmas tęsiasi jau savaitė g.gif tikiuosi kitą mėnesį viskas susitvarkys...

o dėl naudojimo be pertraukų, nu nežinau...manau jau esam taip surėdytos, kad turim kas mėnesį sulaukti, ko labai nelaukiam...nu nebent kažkas toookio, kad vieną kartą galima surizikuoti ir sugerti be pertraukos, bet tikrai ne kas 3 mėn unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo artita: 22 gegužės 2008 - 11:38
QUOTE(alina @ 2008 05 22, 09:40)
man gydytoja minėjo, jog pirmus mėnesius gali būti tokių nesąmonių  mirksiukas.gif

minėjo, jog JAV dabar labai populiaru apskritai tik kas 3 mėn daryti savaitės pertrauką  blink.gif  ką jūs galvojat  g.gif  aš tai manau, jog čia jau ėjimas prieš gamtą  unsure.gif

ir man ne viskas pagal grafiką, bet manau, kad reguliavosi tiesiog smile.gif Ir visokių mėnesių būdavo - labai gerų ir lengvų, arba atvirkščiai - kai pati prašydavausi švirkšto su nuskausminamaisiais smile.gif

čia tikrai ėjimas prieš gamtą blink.gif

QUOTE(artita @ 2008 05 22, 12:36)
vieną kartą galima surizikuoti ir sugerti be pertraukos, bet tikrai ne kas 3 mėn unsure.gif

pritariu 100 proc. drinks_cheers.gif Pati esu gydymo tikslais gal metus gėrusi be pertraukos, tai patikėkit, jei taip darysit, savaitės galvos skausmas jums atrodys kaip tikras išsigelbėjimas ir vaikų žaidimas 4u.gif Man tada skaudėjo visur ir viską nuolatos sad.gif
Atsakyti
QUOTE(artita @ 2008 05 22, 12:36)
sugėriau pusę pakuotės ir prasidėjo tepliojimas vakar doh.gif ir galvos skausmas tęsiasi jau savaitė g.gif tikiuosi kitą mėnesį viskas susitvarkys...
o dėl naudojimo be pertraukų, nu nežinau...manau jau esam taip surėdytos, kad turim kas mėnesį sulaukti, ko labai nelaukiam...nu nebent kažkas toookio, kad vieną kartą galima surizikuoti ir sugerti be pertraukos, bet tikrai ne kas 3 mėn unsure.gif

Is tiesu gamta visai kitaip sukurusi, seniau moterys gimde daaug dazniau arba apskritai per mazai maisto turejo ir menesiniu turejo daug kartu maziau nei dabar. mes gyvenam per gerai, norim kontroliuoti gimdymus, todel nuolat, kiekviena menesi kraujuojam. Taigi is esmes mes jau dabar einam pries gamta (tuo, jog pakankamai maisto turim ir nepakankamai daznai pastojam).
Atsakyti
vakar baigiau pirmapakuote savo.. per visa ta laika buvau pora kartu pavelavus valanda, bet manau nieko blogo gal wink.gif seip ka galiu pasakyti.. visa ta laika tepliojo.. buvo viena diena kai leido atsipusti man bet ir toliau tas pats.. gal kita menesi bus normaliai smile.gif tikiuosi rolleyes.gif o seip be tepliojimo labai nuotaika pasikeite.. ziauriai jautri pasidariau. bet nenoriu visos kaltes suversti vien tabletem. visi egzaminai prasidejo o dar ir del darbo problemu atsirado tai manau visa itampa susijunge i viena ir taip gavosi kad apsiverkiu net komedija ziuredama smile.gif kartais paskaudedavo galva ir va vakar pradejo pilva skaudet.. ziuresiu kaip su menesinem bus. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Schroedingers Cat @ 2008 05 22, 20:38)
Taigi is esmes mes jau dabar einam pries gamta (tuo, jog pakankamai maisto turim ir nepakankamai daznai pastojam).

o kai pagalvoji, tai teisybė unsure.gif

QUOTE(puku_kamuoliukas @ 2008 05 25, 13:47)
vakar baigiau pirmapakuote savo..

jei dar tik pirmą, tai nestresuok konkrečiai dėl tablečių - apie tris mėnesius viskas reguliuojasi 4u.gif Ir palinkėsiu, kad kuo greičiau šiaip tau įtampa praeitų 4u.gif
Atsakyti
nu jo siais laikais dar neatsirado tokio stebuklo kuri isgerus pasidarai tobula per kelias sekundes.. viskam pasiekti reikia laiko. cia as apie tarkim spuogu isnykima ir pan. o seip tai lauksiu kol viskas greiciau susitvarkys smile.gif stengiuosi maziau nervuotis del visko bet kad nesigauna ;D atrodo dabar visas pasaulis tycia del visokiu menkniekiu nervina ;D nu nieko kaip nors... smile.gif
Atsakyti
su laiku apsitvarkys viskas tikrai 4u.gif Man pačiai šitos KT pačios švelniausios iš visų, kurias buvo prirašę daktarai ax.gif
Atsakyti
na baigus pirmaja pakuote susirgau po dienos. taciau jokiu pasvelnejimu nepajutau.. pilva skauda kaip visada, krutine taip pat labai maudzia.. tik kad tas sirgimas tooooks jau vos vos smile.gif
Atsakyti
man irgi visaip būna - kartais lengvai, kartais visai ne schmoll.gif

sake gydytoja, kad Belaroje yra kažkoks ingredientas, be galo panašus į žmogaus gaminamą progesteroną, todėl jie yra vieni geresniųjų 4u.gif Aš kantriai tą adaptacinį laikotarpį kentėjau, o dabar nusipirkau šitų KT dar pusei metų smile.gif
Atsakyti
na man daktare kai ju israse tai is vis nieko nesake sako parasyta viskas pasiskaitysi smile.gif tai del o biski pergyvenau smile.gif bet gal jos ir nieko smile.gif labiausiai dziaugiuosi akd svorio nerpriaugau..
Atsakyti
as tai jau beveik metai kaip geriu ir per ta laika pora menesiu labai krutine skaudejo net prisiliest negalejau,dabar uzsirasiau pas ginekologe tai paziuresiu ka pasakys gal man nuo ju skaudejo,bet seip man tai jos thumbup.gif kiek esu bandzius.
Atsakyti