Priešpienio vaikeliui pilnai pakanka. Jei vaikas praklykia naktį reikia eiti pas sesutes, tačiau mišinuką išrašo tik gydytojas.
Man priešpienis atsirado 6 nėštumo mėnesį, būdavo visaip, ir pižama šlapia, ir lova, kartais tik keletas lašų, tai vėl porą dienų ramu. O pienas... Na aš gal nenormali ar ką bet mano tokia istorija: 03,05 10valandą prasodėjo sąrėmiai, 03,06 13valandą laikiau mažiukę prie savęs, vakare patino krūtys, maniškė vienintelė ramiai miegojo naktį. Atsikėliau apie 1val nakties nuo drėgmės pojūčio- naktiniai buvo šlapi- pasikeičiau- ryte pasakiau seselei- ta atseit negali būti pienas čia priešpienis. krūtys nuo ryto buvo kaip balionai- nuėjau į dušą pienas (o gal vis dar priešpienis) teka upeliu, vaikas kas valanda apsikakoja (papo įkišt net neina koks sutinęs), po paros jau juodai nekakojo

Antrą naktį dėl nepaaiškinamų priežaščių verkė, ir trečią man buvo pareiškę, kad atseit gal alkana (tik kažko svoris auga

) Sesutės klausiau ar gali būti pilvukas- ta ne, ne tokiai mežai negali būti (o kojytėm trynė, ir rankytėm mosavo) gryžus namo iškarto daviau espumzano- praėjo po dviejų parų.
Tai štai man pienas atsirado nepraėjus net parai. Oranžinis, riebus, toks jis išsilaikė1,5mėnesiuko. Mažoji priaugo nuo 2,98kg iki 4,1kg, manau neblogai. O jei tai ir priešpienis neproblema, svarbu kad vaikeliui gerai, juk priešpienis net labai vertingas.