Atsirado 3 para ir tiek kad galejau ne tik savo vaika maitinti
man atsirado 4para,kai pagalaiu grizom namo.ligoninej jau visi stebejosi-ka?nera pieno dar?man jau ir panika buvo kilusi,nes priespienio buvo mazai,vaikas klyke istisai.nei viena sesute nepasiule ko nors,nors vaiko lupeles jau buvo isdziuve.o namie pasipyle fontanai,tik gaila kad neisaugojau
Oi sunku buvo, nėščia buvau užtikrinta, kad pienelis liesis laisvai. Dar per nėščiujų pamokėles porino tik nepamirškit maitinančiom liemenėlių ir įklotėlių
O kad antroij paroj gimdymo namų vedėja pasvėrus mano mažylį sako, vaikelį per daug svorio nukrito jis nedavalgęs, tai sesutės velnių gavo
Ir tuoj pat maitino mišinuku, oi laiminga buvau kad sūnelis išmiegojo tris valandas, prieš tai klykdavo ir klykdavo. Nes priešpienio visai neturėjau. Jaučiausi labai blogai, kad mano sūnytis primaitinamas dirbtinai, nes buvau nusiteikus, kad plauksiu tame priešpienyje.
Bet ketvirtą parą pasirodė pienelis, ir tokia buvau laiminga, kad negaliu apsakyti
Tiksliai net nezinau kada pienas atsirado, nes nelabai skyriau nuo priespienio
Bet manau, gal po 1.5 savaites
Su pirmu pienukas atsirado 3 diena, priespienio nebuvo, tai teko tas dvi dieneles misinuku maitinti. Nu bet kai atsirado, tai nezinojau kur deti, stovejau prie kriaukles ir nutraukinejau, nes krutys sprogo, buvo kietos, kietos
Su antru buvo priespenis, o trecia diena atsirado ir pienukas. Kadangi gime didelis, tai ir valgydavao kaip uz du, nutraukineti nereikdavo, viska istraukdavo
Su antru buvo priespenis, o trecia diena atsirado ir pienukas. Kadangi gime didelis, tai ir valgydavao kaip uz du, nutraukineti nereikdavo, viska istraukdavo
Pienukas atsirado trečią parą,prieš tai buvo priešpienis.Krūtinės kietos buvo irgi3 paras,po to vaikas traukdamas viską sutvarkė.
Pienukas atsirado 3 para. Bet maziukas 2 para taip nugrauze papulius, kad 3 para maitinau su anspeniu (matyt to priespienio jam buvo mazoka)
Man pieno atsirado kokią 4 ar 5 parą
Iš ligoninės išvažiavau, tai dar normalaus pieno nebuvo, tai seselės spaudė spaudė ten mane, žiūrinėjo žiūrinėjo, bet krūtis buvo minkštos
siūlė gerti mišinuko, bet aš atsisakiau. Per daug nesinervinau, nors mažylis zirzliano, nuolat laikiau prie krūtinės, na ir atsirado tas pienukas ir maitinu sėkmingai be jokių papildomų arbatėlių ar mišinių
3 para ir tiek daug,budavo kietos krutys,kaip akmenukai.
QUOTE(Kačia @ 2007 09 17, 15:05)
Pienukas atsirado 3 para. Bet maziukas 2 para taip nugrauze papulius, kad 3 para maitinau su anspeniu (matyt to priespienio jam buvo mazoka) 
Ne priešpienio mažoka, o greičiausiai neteisingai apsižiojęs valgė...
Man lyg tai trečią parą atsirado, nepamenu tiksliai. Niekada neteikiau tam reikšmės. Kai pagimdžiau pirmąją, tai iš viso nedaug informacijos turėjau žindymo klausimais, ale kažkaip nekilo klausimų: yra-nėra, užteks-neužteks. Užtat keista skaityti kai kurių mamų postus apie kiekius, nutraukinėjimus, vaiko svorį (visi naujagimiai numeta svorį po gimdymo) ir pan.
3 para atsirado. o kol maitinau priepieniu tai labai jautrus speneliai buvo, tai krema naudojau, bet kai atsirado pienas
Su visais antrą dieną. Tik su pirmą daug klaidų dariau. Gal nedaug, bet klaidų buvo. Ai, pirmas, tai pirmas. Vos uždegimo nebuvau susigaudžiusi. Paskui atradau savo būdą kaip daryti ir ką daryti. Tai nei antro, nei trečio nebebijojau. Žinojau kaip teisingai elgtis, kai atsiras pienelis ir krūtis pliš nuo jo gausos.