Įkraunama...
Įkraunama...

Nesuaugęs gomurys, skilusi lūpytė

QUOTE(kristina3 @ 2007 05 17, 21:37)
Ir dar, išmoko Rokas pats apsiauti ir nusiauti batukus smile.gif . Jei tik užgirsta mus šnekant, kad važiuosim, tai žiūrėk tuoj ateina su batukais ir kepuryte rankoj, reiškia galim važiuoti biggrin.gif

Fainai biggrin.gif

Sopfi, noriu paklausti. Kaip jums, ar gydytojai rekomendavo kuo nors tepti lūpytės siūles? Ar masažiukus darot? Kaip gija lūpytė?
Atsakyti
tepam Bepanthen augen-und nasensalbe.Tai akiu ir nosies tepalas.Vaiku daktaras man uzsimine,kad niekas netepa kremu,tai as pirma savaite tik peroksidu pavalydavau.Po savaites reikia pasirodyt,klinikose kaip gyja.Tai as labai,labai gavau velniu,kad netepiau.Teko vel po savaites pasirodyt,sake labai gerai.Reikia kremu,tept,kad nesukietetu sasiukai ir su ausu krapstukais pasivilgius i peroksida 3% juos kas ryta nugramdyt.Masazuot mum neliepe.Sugija jau pas mus thumbup.gif
Atsakyti
Labai noriu pasidžiaugti ir pasakyti, kad Viliukas išmoko pūsti ir dūdelę, ir švilpuką thumbup.gif
Atsakyti
Žioguti, šaunuolis jusu Viliukas thumbup.gif thumbup.gif Džiaugemės kartu su jumis wub.gif

Vėl visos prapuolė, lauke šilta, tai ir prie kompo kažkaip nesisėdi, norisi lauke kuo daugiau pabut smile.gif

Ramune, kaip jusu Pauliukui sekasi košeles valgyti?
Atsakyti
QUOTE(Ziogutis @ 2007 05 22, 08:46)
Labai noriu pasidžiaugti ir pasakyti, kad Viliukas išmoko pūsti ir dūdelę, ir švilpuką thumbup.gif

Šaunuolis 4u.gif Tikrai labai smagu girdėti tokias naujienas thumbup.gif

QUOTE(vilmux x @ 2007 05 22, 09:52)
Ramune, kaip jusu Pauliukui sekasi košeles valgyti?

Grūdų košes valgom be problemų drinks_cheers.gif Reiks jau ir daržovių mėgint duot, nes daktarė liepė jau ir mėsytę įvesti mirksiukas.gif
Atsakyti
Labutis visoms 4u.gif

Žioguti, džiaugiuosi dėl jūsų thumbup.gif . Kažkur skaičiau, kad labai svarbu tokiems vaikiukams išmokti pūsti orą. Ar aš kažką sumaišiau.... schmoll.gif
Bandžiau ir aš Rokutį pamokyti, bet nieko neišeina, nemoka suglausti lūpyčių ir išpūsti orą rolleyes.gif

Man labai įdomu, kaip jūsų vaikučiai tuos karščius perneša? o žada kar daugiau šilumos... Rokučio tai negaliu išlaikyti namuose, išmoko pats atsidaryti duris ir į lauką doh.gif , tai tenka "po raktu laikyti" vyruką biggrin.gif

Atsakyti
Broliukai smile.gif

http://i160.photobuc...as/PIC_1166.jpg
http://i160.photobuc...as/PIC_1116.jpg
Atsakyti
QUOTE(kristina3 @ 2007 05 23, 20:33)
Žioguti, džiaugiuosi dėl jūsų thumbup.gif . Kažkur skaičiau, kad labai svarbu tokiems vaikiukams išmokti pūsti orą. Ar aš kažką sumaišiau.... schmoll.gif 
Bandžiau ir aš Rokutį pamokyti, bet nieko neišeina, nemoka suglausti lūpyčių ir išpūsti orą rolleyes.gif

Mums logopedė aiškino, kad pūtimas, tai pagrindas yra į gerą kalbėseną.

Kristina, nuotraukos thumbup.gif Nerealiai graži antroji, ir kaip jis ten įlipo lotuliukas.gif

O aš turiu kitą problemą - Viliukas nemoka kakoti atsisėdęs doh.gif Kakoja tik stovint. Vakar bandžiau per prievartą sodinti ant toleto kakoti, tai vaikas tiek žviegė, tiek spardėsi ir drąskėsi, kad žiūrėt buvo gaila verysad.gif
Atsakyti
Kristina, labai gražios nuotraukytės ir vaikučiai 4u.gif O mažasis "susipokavęs" į stalčių, tikrai gerai atrodo thumbup.gif

Dėl oro pūtimo per burna, tai kaip Žiogutis ir rašė, tai yra taisiklingos kalbos pagrindas. Labai svarbu, kad oro srovė išeitų per burnytę, o ne nosį. Dėl to, kiek paaugusius vaikučius reikia mokinti pūsti - švilpuką, plunksnas, žvakę ir panašiai mirksiukas.gif

O su karščiais, tai doh.gif Mano buto langai į pietryčius ir pietus, tai jau nuo pat ryto karšta. Paulius išrengtas, tik su smėlinuku, bet vis tiek plaukučiai šlapi. Dar savaitėlę pabūsim Vilniuje, o paskui važiuosim į kaimą pas močiutę biggrin.gif Truputį ten pabūsim, nes ilgiau atsibosta blush2.gif Ir uodų sakė kaime pilna cool.gif

Šeštadienį dukra koncertuos Moksleivių rūmuose, tai dabar dar ir pasiruošimai vaikų koncertui mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif

Nežinau, kaip su tais karščiais čia bus g.gif Mano Gedutis pernai gimė ir prieš tuos didelius karščius, tai man buvo baisu, kaip jis toks mažytis iškęs ta karšti, nes pas mus dar į kambarį kuriame miegame ir daugiausia buname, tai nuo ryto šviečia saulė, tai jau dabar kambarį 30 laipsniu.

Žioguti,kaip supratau, tai jusu Viliukas gamtinius reikalus atlieka toalete? Gal jam geriau ant vaikiško puoduko butu, gal jis to toaleto bijo, gal jam nepatogu? Pvz, koks grojantis puodukas gal jį sudomintu ir jis ant jo sau sėdėtu mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(RamuneR @ 2007 05 24, 08:26)

Šeštadienį dukra koncertuos Moksleivių rūmuose, tai dabar dar ir pasiruošimai vaikų koncertui mirksiukas.gif

O mes sekmadienį su Viliukų teatre vaidinsim thumbup.gif Viliukas vaidins gaidžiuką muzikantą biggrin.gif

QUOTE(vilmux x @ 2007 05 24, 08:39)

Žioguti,kaip supratau, tai jusu Viliukas gamtinius reikalus atlieka toalete? Gal jam geriau ant vaikiško puoduko butu, gal jis to toaleto bijo, gal jam nepatogu? Pvz, koks grojantis puodukas gal jį sudomintu ir jis ant jo sau sėdėtu  mastau.gif

Turime mes net 3 skirtingus puodukus, bet jam jie nepatinka schmoll.gif Jis sysioja tik į toletą, bet va kakoti atsisėdęs nemoka schmoll.gif Jis kakoja tik stovėdamas doh.gif Ir neįsivaizduoju kaip ji išmokinti g.gif Vakar vaikinas pasakė, kad sedėdamas kakoks tik kai sulauks 10 metų doh.gif

O mes rytoj važiuojame su šeima prie jūros thumbup.gif
Atsakyti
Žioguti, geros kelionės ir smagiai praleiskit savaitgali vacation4.gif

Atsakyti