Įkraunama...
Įkraunama...

Nesuaugęs gomurys, skilusi lūpytė

QUOTE(RamuneR @ 2007 06 04, 15:30)
Šauniai tavo gaidžiukas muzikantas atrodo thumbup.gif O gėlių kiek aktorius gavo rolleyes.gif Va, ir nuo mūsų dar puokštė user posted image

Ačiū ačiū biggrin.gif
Ramune, senai besimatėm, gal reikėtų šią situaciją kažkaip ištaisyti mirksiukas.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ziogutis @ 2007 06 05, 07:56)
Ačiū ačiū biggrin.gif
Ramune, senai besimatėm, gal reikėtų šią situaciją kažkaip ištaisyti mirksiukas.gif  biggrin.gif

Aš jau antra savaitė intensyviai galvoju šią situaciją taisyti biggrin.gif Man geriausia būtų šią savaitėlę, nes kitą išvažiuoju. Tai gal susiskambinkim, gut? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(RamuneR @ 2007 06 05, 07:28)
Aš jau antra savaitė intensyviai galvoju šią situaciją taisyti biggrin.gif Man geriausia būtų šią savaitėlę, nes kitą išvažiuoju. Tai gal susiskambinkim, gut? mirksiukas.gif

Sutarėm, lauksiu tavo skambucio 4u.gif
Atsakyti
Sveikinam didžiausią aktorių - gaidžiuką muzikantą thumbup.gif

Gal kuri buvote Kaune pas genetikus??? Jeigu kas nors buvot, tai pas kokią gyd.???
Atsakyti
Sveikos,

kažkur visos dingę, turbūt saulyte mėgaujatės biggrin.gif Žiūriu, ir mūsų temelės jau pirmam puslapį nesimato, tai keliu į viršų, kad neapdulkėtų mirksiukas.gif
Mes irgi išvažiuojam atostogauti į savo "Rūgpienių kaimą" biggrin.gif Grynas oras, pušynas, žemuogės - tikiuosi pripildys naujų jėgų 4u.gif O ir vaikam išsidūkti bus smagu. Gerų atostogų visiems, kas atostogauja 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(RamuneR @ 2007 06 08, 12:08)
Sveikos,

kažkur visos dingę, turbūt saulyte mėgaujatės biggrin.gif Žiūriu, ir mūsų temelės jau pirmam puslapį nesimato, tai keliu į viršų, kad neapdulkėtų mirksiukas.gif 
Mes irgi išvažiuojam atostogauti į savo "Rūgpienių kaimą" biggrin.gif Grynas oras, pušynas, žemuogės - tikiuosi pripildys naujų jėgų 4u.gif O ir vaikam išsidūkti bus smagu. Gerų atostogų visiems, kas atostogauja 4u.gif

Pavydžių Jums ir Rugpienių kaimo, ir žemuogių, ir gryno oro blush2.gif O mes per šiuos karščius tunosim ant asfalto doh.gif , nors labai norėčiau šeštadienį nuvažiuoti į Kernavę, o sekmadienį eisim sveikinti krikšto dukrytės 4u.gif

Ramune, o kaime gal netyčia turėsi internetą? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ziogutis @ 2007 06 08, 13:16)
Ramune, o kaime gal netyčia turėsi internetą? bigsmile.gif

Deja, šito civilizacijos stebuklo neturėsim doh.gif Bet nors akys pailsės nuo SM lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif

Taip šilta, kad mes su Gedučiu ištisai lauke tupim, tai net nėr kada prie kompo prisėst. Vakar buvom Vilniui, važiavom sesute pasveikint. Įmetu keleta nuotraukėliu iš musu ekskursijos. user posted image Visi kas buvo tik seses draugas fotkino. user posted image visa seima prie krioklio user posted image .......

user posted image Gediminas
Atsakyti
Vilmux, o kur tas mažiukas berniukas, kurį aš buvau mačiusi g.gif biggrin.gif thumbup.gif
Kaip greitai užaugo Gedutis thumbup.gif drinks_cheers.gif
O ten, kur Jus visa šeima po kriokliu, tai tu su dukra, kaip sesės atrodot ax.gif
Atsakyti
Taip Žioguti, tas mažas berniukas užaugo, jau metukai bus 27 diena smile.gif thumbup.gif Tik va, su nerimu laukiam vis artėjančios kitos operacijos blink.gif
Atsakyti
vilmux x na ir užaugo Gedutis... net sunku patikėti.
Labai gražios nuotraukytės thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos mamytės 4u.gif 4u.gif 4u.gif ,
kaip sekasi?
senokai ir aš jau berašiau ax.gif , iš darbo ir į lauką iki vėlumos...

Vilmux, Gedutis jau tikras vyras thumbup.gif thumbup.gif . Labai gražios nuotraukos smile.gif

Atsakyti