Įkraunama...
Įkraunama...

Nesuaugęs gomurys, skilusi lūpytė

QUOTE(spylka @ 2007 05 30, 22:10)
sveikos, klauykit noiu paklaust ar jūsų leliai daugseilėjasi, nes manoji taibe proto, sakau gal kazkas negerai?  unsure.gif
ar turi itakos gomurio nesuagimas?

Nors maniškis dar labai mažas ir seilėtekis tokio amžiaus kūdikiams normalus reiškinys, bet kai palyginu su dukra, tai man atrodo, kad jai seilytės mažiau tekėdavo smile.gif
Atsakyti
Mano bičiukas, kai pradėjo seilėtis nuo 2ju mėnesiu, tai taip ir seilėjasi doh.gif Seilinuku turim vos ne daugiau negu rubeliu, kur važiuoji, tai vel kruva seliniu reikia prisidėt. Na aš tiukiuosi,kad visa tai labai ilgai nesitęs, ir žinau, kad čia ne dėl gomurio defekto, nes pažįstu ne viena vaika kuris ir su sveiku gomuriu stipriai ir ilgai seilėjosi
Atsakyti
Mano vyresnioji irgi labai seilejosi mazdauk iki 9men,kai isdygo priekiniai dantukai baigesi.O mazge irgi labai.
Atsakyti
QUOTE(RamuneR @ 2007 05 11, 12:28)
Sveikos,

manau, kad straipsnis apie ortodontinį gydymą, tinka mūsų temai smile.gif

http://66.102.9.104/...p...cd=23&gl=lt

Labas dideliems ir maziems,
labai daznai skaitau sia temele, nes ir mano pipiriukas turi minkstojo gomurio nesuaugima. Dziaugiuosi kartu su mamytemis del vaikuciu pasiekimu ir liudziu, kai istinka mazuosus kokios nesekmes.
del ortodontinio gydimo noriu pasakyti, kad siandien buvau pas ortodonta ir kalbejau del vaikucio netaisyklingo sakandzio ir kreivu dantuku. Man isaiskino, kad dabar jau ir Lietuvoje yra zandikauliu masazuokliai, skirti vaikuciams 3-6 metuku ir po to 6-11. Ju kaina apie 200Lt. Kaip tik papasakojo apie berniuka (10m), kuriam lupytes ir gomurio nesuaugimas ir kuris naudoja ta masazuokli, sake kad viskas eina i geraja puse. Maciau ir nuotraukas vaikuciu pries tai ir po to, zinote, didelis skirtumas - dantukai issitiesine be jokiu ploksteliu ar breketu thumbup.gif Tie aparaciukai, kaip supratau, yra silikoniniai ir vaikutis isikises i burnyte turi kramtyti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(aistene @ 2007 05 31, 23:37)
labai daznai skaitau sia temele, nes ir mano pipiriukas turi minkstojo gomurio nesuaugima. Dziaugiuosi kartu su mamytemis del vaikuciu pasiekimu ir liudziu, kai istinka mazuosus kokios nesekmes.
del ortodontinio gydimo noriu pasakyti, kad siandien buvau pas ortodonta ir kalbejau del vaikucio netaisyklingo sakandzio ir kreivu dantuku. Man isaiskino, kad dabar jau ir Lietuvoje yra zandikauliu masazuokliai, skirti vaikuciams  3-6 metuku ir po to 6-11. Ju kaina apie 200Lt. Kaip tik papasakojo apie berniuka (10m), kuriam lupytes ir gomurio nesuaugimas ir kuris naudoja ta masazuokli, sake kad viskas eina i geraja puse. Maciau ir nuotraukas vaikuciu pries tai ir po to, zinote, didelis skirtumas - dantukai issitiesine be jokiu ploksteliu ar breketu thumbup.gif Tie aparaciukai, kaip supratau, yra silikoniniai ir vaikutis isikises i burnyte turi kramtyti 4u.gif

Laba ryta 4u.gif

Na va , kaip malonu, kad ne tik paskaitinėjat, bet dar ir prisijungėt thumbup.gif O dėltu aparačiuku, tai aš nustebus,visai geras dalykas, gal ir vaikui patogiau, nei tos plokštelės ar briketai. Ta kaina visai nesvarbi, mokėčiau bet kiek, kad tik vaikui geriau butu. O įdomu, čia visi ortodontai tuos aparačiukus dantu tiesinimui naudoja g.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmux x @ 2007 06 01, 07:11)
Laba ryta 4u.gif

Na va , kaip malonu, kad ne tik paskaitinėjat, bet dar ir prisijungėt thumbup.gif  O dėltu aparačiuku, tai aš nustebus,visai geras dalykas, gal ir vaikui patogiau, nei tos plokštelės ar  briketai.  Ta kaina visai nesvarbi, mokėčiau bet kiek, kad tik vaikui geriau butu. O įdomu, čia visi ortodontai tuos aparačiukus dantu tiesinimui naudoja  g.gif

Labas rytas,

Tikrai smagu, kad yra tokie masažuokliai, bet manau, kad mūsų žiogams, bet kuriuo atveju teks nešioti plokštelę verysad.gif
Atsakyti
Sveikos,

QUOTE(vilmux x @ 2007 06 01, 08:11)
Na va , kaip malonu, kad ne tik paskaitinėjat, bet dar ir prisijungėt thumbup.gif  O dėltu aparačiuku, tai aš nustebus,visai geras dalykas, gal ir vaikui patogiau, nei tos plokštelės ar  briketai.  Ta kaina visai nesvarbi, mokėčiau bet kiek, kad tik vaikui geriau butu. O įdomu, čia visi ortodontai tuos aparačiukus dantu tiesinimui naudoja  g.gif

Ir ašsutinku, viską vaikui nupirktum, kad tik padėtų.
Tikiuosi, kad visi ortodontai tą siūlo, jeigu nesiūlys tai klausim ir žinoma išbandysim. Jau po metukų bus galima pasieiškoti.

O dėl plokštelių ir briketų aš kažkaip nepergyvenu, daug kas juos nešioja, panešios ir mūsų vaikučiai. Bet po to kokie gražūs bus wub.gif

Man jau antradienį bus paskutinis egzaminas, tai turėsim daugiau laiko thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Betse: 01 birželio 2007 - 11:38
QUOTE(aistene @ 2007 05 31, 22:37)
del ortodontinio gydimo noriu pasakyti, kad siandien buvau pas ortodonta ir kalbejau del vaikucio netaisyklingo sakandzio ir kreivu dantuku. Man isaiskino, kad dabar jau ir Lietuvoje yra zandikauliu masazuokliai, skirti vaikuciams  3-6 metuku ir po to 6-11. Ju kaina apie 200Lt. Kaip tik papasakojo apie berniuka (10m), kuriam lupytes ir gomurio nesuaugimas ir kuris naudoja ta masazuokli, sake kad viskas eina i geraja puse. Maciau ir nuotraukas vaikuciu pries tai ir po to, zinote, didelis skirtumas - dantukai issitiesine be jokiu ploksteliu ar breketu thumbup.gif Tie aparaciukai, kaip supratau, yra silikoniniai ir vaikutis isikises i burnyte turi kramtyti 4u.gif

Sveikutė, smagu, kad prisijungei 4u.gif Kuo daugiau mamų pasidalins savo patirtimi, informacija, tuo ir mūsų temelė bus įdomesnė ir naudingesnė mirksiukas.gif
Atsakyti
as rasiau apie treniruoklius, tai idedu adresiuka http://www.myoresear...dex.php?english
cia sitie aparaciukai nuo 6 m, bet jau yra ir nuo 3m. Mano vyresniajai panelei 15m, nesioja ant apatiniu dantuku breketus, bet dar papildomai uzsisakysim ir ta masazuokli (ji nori truputi paauginti ap zandikauli), paziuresim kaip jai seksis biggrin.gif
Atsakyti
Na ka, merginos, mums rytoj didžioji diena - pasirodymas teatro scenoje biggrin.gif Vaikinui patikėtas gaidžiuko muzikanto vaidmuo thumbup.gif Šiandien buvo generalinė repeticija teatre, tai vaikinas baisiausiai veržėsi į sceną vaidinti doh.gif
Atsakyti
Įdedu keletą nuotraukų iš vakar dienos pasirodymo spektaklyje:

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šauniai tavo gaidžiukas muzikantas atrodo thumbup.gif O gėlių kiek aktorius gavo rolleyes.gif Va, ir nuo mūsų dar puokštė user posted image
Atsakyti