Įkraunama...
Įkraunama...

Nesuaugęs gomurys, skilusi lūpytė

Na ka, keliu žadėtas nuotraukas iš mūsų savaitgalio biggrin.gif

Pagrindinis maistas savaitgalį buvo ledai
user posted image

Pirmas žvilgsnis į jūrą

user posted image

Čia mano storakojis

user posted image

O čia net seilė iš malonumo nutįso

user posted image

Ir va taip mes lakstėm po vandenį net 3 valandas

user posted image
Atsakyti
Rima, matau labai smagų savaitgalį prie jūros turėjot thumbup.gif Man taip pat poilsio prie mūsų Baltijos neatstoja jokie užsienio kurortai, vis tiek reikia bent kartą metuose prie jūros nulėkt biggrin.gif O tavo Vilius paaugęs kaaaip reikiant 4u.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vitule @ 2007 05 29, 09:02)
labai pažystamas jausmas  verysad.gif  stengiesi nelįsti niekam į akis, kalbėti kuo mažiau. Kol nepersilauži paskui. Bet man tas buvo tik kokių 14 metų. Nors dabar gal jau tikrai žmonės tolerantiškesi darosi ir pradeda priimt į visuomenę ir kiotkius negu jie...

Ilindau mamytes pasiziureti pas jus netycia, nes mokykleleje sutikom berniuka, o pasirodo Ziogucio Viliuka 4u.gif
Tiesiog supratau, kad daug zinom apie visokias ligas, bet vat apie apie nesuaugusi gomuri, ar kiskio lupyte niekada niekada nebuvau susidurusi net su informacija blink.gif Norejau pasiskaitineti ir kazka daugiau suzinoti ax.gif
Jus visi tikrai labai grazus ir apie nepriemimo i visuomene juk net kalbos negali buti, bet vat kaip raso Ziogutis, pastebejau, kad ir mano vaikis i Viliuka uzsispoksojo wub.gif Jis visada visko paklausia, bet neklause manes nieko, vadinasi jam nepasirode visai keista ta lupyte. O kazkaip drausminti nesinorejo, kad nesureiksminti to dalyko, kad paziuretu ir daugiau nebekreiptu demesio. Bet supratau, kad patys vaikuciai pradeda jausti tuos zvilgsnius g.gif Del to tai is tiesu nepatogu ax.gif Na bent bent jau auklesim vaikucius, kad visokiu zmoniu buna ir apie kitoki poziuri negali buti net kalbos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ajb @ 2007 05 29, 09:54)
Ilindau mamytes pasiziureti pas jus netycia, nes mokykleleje sutikom berniuka, o pasirodo Ziogucio Viliuka  4u.gif
Tiesiog supratau, kad daug zinom apie visokias ligas, bet vat apie apie nesuaugusi gomuri, ar kiskio lupyte niekada niekada nebuvau susidurusi net su informacija  blink.gif Norejau pasiskaitineti ir kazka daugiau suzinoti  ax.gif
Jus visi tikrai labai grazus ir apie nepriemimo i visuomene juk net kalbos negali buti, bet vat kaip raso Ziogutis, pastebejau, kad ir mano vaikis i Viliuka uzsispoksojo  wub.gif Jis visada visko paklausia, bet neklause manes nieko, vadinasi jam nepasirode visai keista ta lupyte. O kazkaip drausminti nesinorejo, kad nesureiksminti to dalyko, kad paziuretu ir daugiau nebekreiptu demesio. Bet supratau, kad patys vaikuciai pradeda jausti tuos zvilgsnius  g.gif Del to tai is tiesu nepatogu  ax.gif Na bent bent jau auklesim vaikucius, kad visokiu zmoniu buna ir apie kitoki poziuri negali buti net kalbos  4u.gif

Ajb, bet Jūs ne mūsų grupėje mokyklėlėje? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ziogutis @ 2007 05 29, 11:46)
Ajb, bet Jūs ne mūsų grupėje mokyklėlėje? g.gif

Ne, bet mes kelis kartus buvom is sestadienio perbege blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ajb @ 2007 05 29, 11:30)
Ne, bet mes kelis kartus buvom is sestadienio perbege  blush2.gif

O spektaklyje dalyvausit? Mes vaidinsim sekmadienį 10 val.
Atsakyti
QUOTE(Ziogutis @ 2007 05 29, 14:21)
O spektaklyje dalyvausit? Mes vaidinsim sekmadienį 10 val.

Taip smile.gif Mes busim jautukais. Tik vat nezinau kelinta valanda g.gif Siandien eisim i repeticija, reiks uzklausti. Kazkaip net nezinojau, kad ten 2 tie spektakliukai.
Atsakyti
Pasiilgstu as irgi musu pajurio.Zioguti,o ka jum sako daktarai,ka jie prognozuoja.Jus turetu operuoti?Pas mus irgi buvo dauk atsikise,laimei,atsistato.
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif

Oi, aš jau irgi pasiilgau juros, reiks šiemet bent pora kartu nulėkt, reik Gedukui jūra parodyt smile.gif

Atsakyti
Sveikos,

Labai gražios Viliuko nuotraukytės thumbup.gif

Ir aš noriu prie jūros....o čia tie egzaminai verysad.gif
Atsakyti
sveikos, klauykit noiu paklaust ar jūsų leliai daugseilėjasi, nes manoji taibe proto, sakau gal kazkas negerai? unsure.gif
ar turi itakos gomurio nesuagimas?
Atsakyti
QUOTE(sopfi @ 2007 05 29, 14:13)
Pasiilgstu as irgi musu pajurio.Zioguti,o ka jum sako daktarai,ka jie prognozuoja.Jus turetu operuoti?Pas mus irgi buvo dauk atsikise,laimei,atsistato.

Kolkas patys daktarai nesutaria dėl gydymo taktikos verysad.gif

QUOTE(spylka @ 2007 05 30, 21:10)
sveikos, klauykit noiu paklaust ar jūsų leliai daugseilėjasi, nes manoji taibe proto, sakau gal kazkas negerai?  unsure.gif
ar turi itakos gomurio nesuagimas?

Daug, praktiškai namuose vaikštom visada su seilinuku. Mums logopedė sakė, kad reikia mokinti juos ryti seilytę tokiu būdu - su pipete lašinti lašiukus ant liežuviuko, o vaikas turi įtraukti tuos lašiukus pas save į vidų. Vilius tai sugeba padaryti, bet vis tiek seilėjasi doh.gif
Atsakyti