Įkraunama...
Įkraunama...

Nesuaugęs gomurys, skilusi lūpytė

Sveikos,

Labai gražūs vilmux x vaikučiai thumbup.gif

Kristina3 labai graži nuotraukytė thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(RamuneR @ 2007 07 16, 14:24)
Na, mes irgi jau daug ką mokam biggrin.gif

1 kart daržovės su mėsa, kurią tenka beveik prievarta sumaitinti doh.gif

Šaunuolis vaikinas thumbup.gif turbūt kiekviena smulkmena kelia didžiausią džiaugsmą wub.gif

Roberta išpradžių valgė daržovienes su mėsyte noriai, vėliau atsisakė. Padėjo kai įdėjau truputį prieskonių ir sviestuko tongue.gif Matyt bus gurmanė wub.gif
Papildyta:
Savaitgalis tai pas mus nelaimingas verysad.gif Mažoji nukrito ant betoninio grindinio ir stipriai susimušė kaktytę. Net nuvažiavom į klinikas, peršvietė doh.gif Svarbiausia kad viskas gerai, dabar turim didžiausią guzą per pusę kaktytės ir mėlynę. Labai stipriai mus išgasdino scare.gif
Atsakyti
Peržiūrėjau naujas nuotraukytes. Visos labai labai gražios wub.gif
Vilmux vaikučiai labai gražūs thumbup.gif
Kristina su Rokučiu tikrai super atrodo thumbup.gif
Betse, Robertėlė tai išgasdino. Bet svarbiausia, kad patikrinot klinikose ir viskas gerai. O mėlynė ir guzas iki vestuvių užgis mirksiukas.gif Kad greičiau trauma pasimirštu siunčiam oro bučkį ir gėlyčių smile.gif user posted image
Atsakyti
Nu va mama, pagaliau pasirodei thumbup.gif Jus su Rokučiu šaunus duetas thumbup.gif Labai smagu, kad Rokutis taip puikiai jaučiasi clap.gif

Ramune, žiuriu į ta liniuote, negaliu patikėtiu, ka tik 6 menesiai buvo, jau žiuriu 8 menesiai Pauliukui, na ir greit tas laikas bėga smile.gif Butu smagu ir jus mums čia pamatyti rolleyes.gif smile.gif

Betse, džiaugiuosi, kad Robertėlei viskas gerai baigėsi, tikėkimės daugiau taip nenutiks mirksiukas.gif
Atsakyti
labukas,
o aš vat pasiguosiu... Mano nosytė tai taip ir liks neoperuota verysad.gif nes visus pinigėlius baigiam sukišti į tą prakeiktą remontą (kurio galo dar nematyt, tik pradžia), o dar ir mokytis įstojau... Teks laukti kitų atostogų, o taip jau buvau susiplanavusi šią vasarą būt graži, ir dar puseserės vestuvės rugpjūčio 25 tai kokia aš būčiau po operacijos ten doh.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmux x @ 2007 07 17, 16:45)

Ramune, žiuriu į ta liniuote, negaliu patikėtiu, ka tik 6 menesiai buvo, jau žiuriu 8 menesiai Pauliukui, na ir greit tas laikas bėga smile.gif  Butu smagu ir jus mums čia pamatyti  rolleyes.gif  smile.gif

biggrin.gif Laikas tikrai greitai bėga. Jau esam 8,5 mėn. thumbup.gif
Po atostogų peržiūrėsiu nuotraukytes ir būtinai pasirodysim mirksiukas.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vitule @ 2007 07 18, 10:30)
labukas,
o aš vat pasiguosiu... Mano nosytė tai taip ir liks neoperuota  verysad.gif  nes visus pinigėlius baigiam sukišti į tą prakeiktą remontą (kurio galo dar nematyt, tik pradžia), o dar ir mokytis įstojau... Teks laukti kitų atostogų, o taip jau buvau susiplanavusi šią vasarą būt graži, ir dar puseserės vestuvės rugpjūčio 25 tai kokia aš būčiau po operacijos ten  doh.gif

Aisku,kad viskas priklauso nuo pinigeliu.O,jej,dar seima,tai ziuri pirmiau,kas reikalingiause.Bandyk atsideti po truputi ir veliau, gal isipildys svajone.Ko ir linkeciau.Kaip,pastebejau,dauguma zmoniu reguoja nekaip,taip,kad as savo dukrai stengsiuos viska kas imanoma,kad maziau isiskirtu.Nedgi ir ausytes koreguosim,bet tai veliau.
Atsakyti
QUOTE(vitule @ 2007 07 18, 12:30)
labukas,
o aš vat pasiguosiu... Mano nosytė tai taip ir liks neoperuota  verysad.gif  nes visus pinigėlius baigiam sukišti į tą prakeiktą remontą (kurio galo dar nematyt, tik pradžia), o dar ir mokytis įstojau... Teks laukti kitų atostogų, o taip jau buvau susiplanavusi šią vasarą būt graži, ir dar puseserės vestuvės rugpjūčio 25 tai kokia aš būčiau po operacijos ten  doh.gif

Nieko, ateis laikas ir pinigėlių atsiras, svarbu kad noras yra tongue.gif
Papildyta:
QUOTE(sopfi @ 2007 07 22, 21:15)
Kaip,pastebejau,dauguma zmoniu reguoja nekaip,taip,kad as savo dukrai stengsiuos viska kas imanoma,kad maziau isiskirtu.Nedgi ir ausytes koreguosim,bet tai veliau.

Aš sutinku su tavim, mes ir stengsimės padaryti viską ką tik galim, kad ir kiek tai kainuotų. Stengsimės padaryti taip kad mūsų dukrytė jaustusi kuo geriausiai wub.gif

O kiti taip galvoja, nes patys to nepatyrė arba jiems nesvarbūs jų vaikučiai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vitule @ 2007 07 18, 13:30)
labukas,

Vitule, nepergyvenk. susitvarkysi savo nosyte mirksiukas.gif Žinoma, kai su šeima gyveni, tai ne viskas taip paprasta, kartais finansai nueina kitiems, šeimos reikalams, o musu svajones tenka atidėti geresniems laikams.
Atsakyti
Labą dienelę visoms mirksiukas.gif Mes irgi norime pasisakyti,pasigirti,kad mano pupa atšventė pirmąjį tortadieniuką blush2.gif biggrin.gif Ir jau 10 - 12 dantukai prasikalę,tai kanda,peša viską kaip šuniukas biggrin.gif tik spėk nuo jos atimti,jei ką netinkamo pasigauna doh.gif čiauška,kartoja viską,ką išgirsta,jau pasako ačiū, lialia bigsmile.gif smagu girdėt blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Simona.sls @ 2007 07 23, 10:45)
Labą dienelę visoms mirksiukas.gif  Mes irgi norime pasisakyti,pasigirti,kad mano pupa atšventė pirmąjį tortadieniuką blush2.gif  biggrin.gif  Ir jau 10 - 12 dantukai prasikalę,tai kanda,peša viską kaip šuniukas biggrin.gif  tik spėk nuo jos atimti,jei ką netinkamo pasigauna doh.gif čiauška,kartoja viską,ką išgirsta,jau pasako ačiū, lialia bigsmile.gif  smagu girdėt blush2.gif

Nors ir pavėluotai, Simona, bet sveikiname jus su pirmuoju tortadieniu 4u.gif 4u.gif 4u.gif Daug daug laimės ir sveikatos Jūsų mažylei smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Simona.sls @ 2007 07 23, 11:45)
Labą dienelę visoms mirksiukas.gif  Mes irgi norime pasisakyti,pasigirti,kad mano pupa atšventė pirmąjį tortadieniuką blush2.gif  biggrin.gif  Ir jau 10 - 12 dantukai prasikalę,tai kanda,peša viską kaip šuniukas biggrin.gif  tik spėk nuo jos atimti,jei ką netinkamo pasigauna doh.gif čiauška,kartoja viską,ką išgirsta,jau pasako ačiū, lialia bigsmile.gif  smagu girdėt blush2.gif

Didelis bučiukas Neringutei pirmojo tortadienio proga wub.gif

Smagu, kad tavo panelė jau taria pirmuosius žodelius thumbup.gif
Atsakyti
Simona, mes irgi prisidedam prie sveikinimų Tavo pupai 4u.gif 4u.gif 4u.gif user posted image Pirmas tortadienis - pats svarbiausias, tai ir norisi palinkėti viso - ko geriausio gyvenime user posted image
Atsakyti