Įkraunama...
Įkraunama...

Nesuaugęs gomurys, skilusi lūpytė

Vakar buvom poliklinikoj pasiskiepyti. Tai Pauliukas sveria 7550, o ūgis 71 cm smile.gif Žodžiu, lieknas mano vaikinas biggrin.gif

Čia mes mirksiukas.gif

http://i163.photobuc...m/IMG_2406a.jpg
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RamuneR: 24 liepos 2007 - 09:53
Nuoširdus dėkui už visus sveikinimus bigsmile.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(RamuneR @ 2007 07 24, 11:50)
Vakar buvom poliklinikoj pasiskiepyti. Tai Pauliukas sveria 7550, o ūgis 71 cm smile.gif Žodžiu, lieknas mano vaikinas biggrin.gif 

Čia mes mirksiukas.gif

http://i163.photobuc...m/IMG_2406a.jpg

Ramune, kaip jusu sunelis panašus į mano Geduti, na bent jau su ta skarele ax.gif smile.gif

Atsakyti
Labas mamytėms 4u.gif

Mes jau grįžom iš pajūrio verysad.gif Ech, kaip norisi dar ax.gif

Peržiūrėjau nuotraukytes ir galiu pasakyti, kad Kristinos Rokutis man atrodo žymiai vyresnis berniukas nei yra biggrin.gif Na bet jau grožis to Rokučio thumbup.gif

O va Pauliukas net nuotraukoje atrodolabai judrus, toks jausmas, kad gali spirgėti non stop biggrin.gif

O mes turime gerų naujienų - Viliukas Juodkrantėje išmoko kakot į toletą thumbup.gif Aš negaliu dar tuom atisdžiaugti biggrin.gif Taip pat vaikino žodyną papildė daug naujų žodžių, o svarbiausia pradėjo sakyti TETE, jau nebe olka, bet tete thumbup.gif Ir šiaip daug kartoja įvairių žodžių. Ne viskas aišku išeina taisyklingai, bet bent jau kartoja drinks_cheers.gif
Atsakyti
Sveiki, Žiogučiai, grįžę iš pajūrio biggrin.gif

Nu jau olkai koks džiaugsmas turėtų būti, kad pagaliau tėte patapo thumbup.gif Labai džiaugiuosi, kad Viliukas vis naujų žodelių išmoksta thumbup.gif Ir kakot į toletą išmoko bigsmile.gif Išvada, jūsų šeimynai kaip tik šitos kelionės ir reikėjo, kad ledai pajudėtų drinks_cheers.gif
O ar Zaleckui dar skambinai?
Kristina, o jūs su Rokučiu ar buvot pasirodyti kaip gija gomuriukas?
Atsakyti
QUOTE(RamuneR @ 2007 07 25, 10:13)

O ar Zaleckui dar skambinai?

Sutarėm su juo pasimatyti, kai išdygs dantukas smile.gif
Planuoju rytoj su Viliuku nuvažiuoti apsižiūrėti į darželį Čiauškutis, tai rytoj parašysiu kaip ir kas ten 4u.gif

Šiandien Viliukas visą rytą dainuoja dainą "lyjo lyjo lietus per karaliaus pietus" Tų žodžių kurių neištaria dainuoja savaip, bet klausyti yra SUPER thumbup.gif

Ir dar šian man žiogas sako 'Nėr ko ko", o įžmonių kalba išvertus reiškia "nėr čia ko" doh.gif
Atsakyti
Labutis visoms 4u.gif

Ramune, na ir gerai, kad jūsų vaikinas nėra storuliukas, geriau jam pačiam bus, lengviau judės, ir vaikščioti bus lengviau išmokti thumbup.gif

Pasirodyti kaip gyja gomuriukas važiuosim vėliau, nes gyd.Martūsevičiūtė atostogauja iki rugpjūčio, tai teks dar kiek palaukti. Kažkaip man jau buvo ramu, kad gyja gerai, bet pastaruoju metu pradėjo čiaudėti vyrukas, gal sakau kur kokia skylutė yra... nors jokio maistelio neiščiaudo. Tai dabar gyvenu abejonėmis, ar viskas jau taip gerai, kaip tikėjausi schmoll.gif . Tai laukiu labai rugpjūčio....

Žioguti, sveikinam Viliuką padarius tokią pažangą. Šaunuolis vaikinas thumbup.gif . Gal kokią nuotraukytę sakau mums įmestumėt ax.gif

Atsakyti
Parodom mūsų šiltas atostogas

Taip žiogas šokinėjo per bangas:

user posted image

kopėm į raganų kalną:

user posted image

o čia tikras Vilius karalius

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Ziogutis @ 2007 07 26, 20:26)
Parodom mūsų šiltas atostogas

Taip žiogas šokinėjo per bangas:

user posted image

kopėm į raganų kalną:

user posted image

o čia tikras Vilius karalius

user posted image

Labai gražios nuotraukytės bigsmile.gif Tikrą karaliuką turit mirksiukas.gif Moka vaikinukas pozuoti bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikos, mamytės,

kad temelė nepasiklystų, keliu ją į viršų 4u.gif

Pauliukas mano kaip gyvas sidabras, vis nenustygsta vietoje doh.gif Jau nuo lovos buvo nugriuvęs, nors pati saugojau doh.gif Dantukų dar vis neturim, labai jau laukiam smile.gif Seilės, kaip visad upeliais bėga, ragaujam įvairių vasaros gėrybių (pomidorų, obuolių, ledų biggrin.gif ).
Po savaitėlės išskrendam į Turkiją, tai dabar paruošiamieji darbai vyksta lotuliukas.gif Pauliukas savaitėlei liks su seneliais, tai nežinau, kaip be jo ištversiu verysad.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(RamuneR @ 2007 08 01, 12:59)
Po savaitėlės išskrendam į Turkiją, tai dabar paruošiamieji darbai vyksta lotuliukas.gif Pauliukas savaitėlei liks su seneliais, tai nežinau, kaip be jo ištversiu verysad.gif  wub.gif  wub.gif

Žiūrėk, grįši ir rasi dantuką Pauliuko burnytėje 4u.gif

Kaip įdomiai pradėjo mano žiogas mąstyti ir daryti įvairias išvadas net juokinga iki ašarų būna thumbup.gif Šiandien sako: "tėte, nežiūrėk Viliukui į akis" lotuliukas.gif
Arba vakar aš jam skaičiau pasaką apie vištytę ir gaidelį, kur gaidelis vištytei akį išmušė. Po kiek laiko Viliui pasiūliau suvalgyti vištienos kepsniuką, o jis man sako: "negalima, juk čia vištytei akį išmušė" doh.gif ir nevalgė schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Ziogutis @ 2007 08 01, 20:53)
Arba vakar aš jam skaičiau pasaką apie vištytę ir gaidelį, kur gaidelis vištytei akį išmušė. Po kiek laiko Viliui pasiūliau suvalgyti vištienos kepsniuką, o jis man sako: "negalima, juk čia vištytei akį išmušė" doh.gif ir nevalgė schmoll.gif

lotuliukas.gif Tavo Žiogo postai, tai prajuokino iki ašarų lotuliukas.gif Tikras filosofas bigsmile.gif Aš irgi nevalgyčiau vištienos kepsnio, jei žinočiau, kad čia ta višta, kuriai gaidelis akį išmušė lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti