QUOTE(čiurkutė @ 2007 08 07, 18:04)
Sveikos visos mamytės, kurios turi tokią problemytę,na tiksliau mūsų mažiukai. Aš taippat auginu 5m. vyruką,su lūpytės ir gomurio nesuaugimu. tiesa 2 operacijos jau praeityje, bet dar kiek ateityje.. skaitau forumą ir matau save jūsų vietoje. Buvo visko, bet kai praeina daugiau laiko, tai viskas lyg ir pasimiršta.
Sveikutė prisijungusi
Mamų patirtis yra pati pati vertingiausia, tad kurgi mes rasim geresnės informacijos bei patarimų jei ne čia
Jūsų sūnelis jau vyrukas kaip reikiant, smagu, kad su kalba jokių problemų
Norėčiau paklausti (jei gali atsakyti). Kaip jūs vaikui paaiškinot iš kur pas jį randelis virš lūpytės? Ką kitiems vaikams sakot, jei jie paklausia? Kaip dantukai nesuaugimo vietoje? Kada pradėjo kalbėti? Ar lankėt logopedinį darželį?
Viskas tikrai labai įdomu. Nors mano vaikas dar mažas, bet ateitį vis tiek viską reiks paaiškinti.
Papildyta:
QUOTE(Ziogutis @ 2007 08 08, 07:47)
O mano žiogui pagaliau prasikalė ilgai lauktas paskutinis krūminis, tai dabar lauksim kol išlys ir keliausim tikriausiai dėtis plokštelės.
Pagaliau sulaukėt paskutinio dantuko

Na, dabar tai jau greitai visas procesas pajudės į priekį
Papildyta:
QUOTE(vilmux x @ 2007 08 07, 16:08)
su tuo valgymu, tai kaip atsibodo tos košes, ir jam, ir man. Prieš kelias dienas bandžiau duoti mėlyniu, šiaip po viena į burnyte, tai vieną pakramtė ir išspjovė, o kitą kai daviau, tai dingo, tai aš pamaniau, kad jau jis ja suvalgė. Bet praėjus kokiai porai valandu, ta mėlynė jam pro nosi iškrito...
Oi kaip tave suprantu, pas mus viskas vyksta panašiai

Jei ką rupesnio duodu, tai viskas pro nosytę išlenda

O žmogutis jau taip nori normalaus maisto...