Įkraunama...
Įkraunama...

Paskutinis mados klyksmas forume!

QUOTE(daliciukas @ 2007 07 08, 20:16)
Gi juokinga šitą temą jau skaityt,kai viens ant kito "varo". lotuliukas.gif
P.S.Dabar šitoj žinutėj tikrai mažai klaidų,nebandykit vėl pult box.gif  bash.gif ,žmogus stengiasi kiek gali bigsmile.gif

drinks_cheers.gif thumbup.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(angelas666 @ 2007 07 08, 18:06)
visi norim but madingi kaip sakot,bet pas dauguma parasai rusu kalba  smile.gif ar parasai tiesiog nesiskaito? g.gif

rolleyes.gif deja lietuviškų dar nėra tokių, kokius siūlo užsienietiški saitai..
Atsakyti
QUOTE(laimakp @ 2007 04 16, 13:05)
Ir as bandysiu buti madinga biggrin.gif

Aš irgi 4u.gif
Atsakyti
thumbup.gif Puiki mintis!!! Juk neturetume išsižadėti savo kalbos ypatumų, tuo turėtume tik didžiuotis smile.gif
Atsakyti
sveiki,as taip pat noreciau but labai madinga siame forume,bet vat pas mane nera lietuvisku raidziu ir neisivaizduoju kaip juos reikia nustatyti kai yra windows vista ...... jei kas turite sita naujaji windowsa tai gal galite patarti wink.gif
Atsakyti
QUOTE(ksiuska22 @ 2007 07 18, 12:14)
sveiki,as taip pat noreciau but labai madinga siame forume,bet vat pas mane nera lietuvisku raidziu ir neisivaizduoju kaip juos reikia nustatyti kai yra windows vista ...... jei kas turite sita naujaji windowsa tai gal galite patarti wink.gif

rašyk į "Kompiuterio problemos".
Atsakyti
as taip pat turiu vista, tai žinok tas lietuviškas raideles pasidariau lygiai taip pat, kaip ir su xp. Jokio skirtumo. Kaip tai padaryti , parašyta pirmame šio forumo puslapyje.
Atsakyti
Aš pritariu tiems, kurie mano, jog nereikia versti forumuose naudoti lietuviškų raidžių. Nors man pačiai tai daryti pakankamai paprasta (esu lietuvaitė), bet įsivaizduoju, kaip sunku naudoti lietuviškas raides kitų tautybių žmogeliukams. Aišku, gal ant s ar z raidelių uždėti varneles ir nesudėtinga, bet pagalvokite, kaip rusakalbiui ar lenkakalbiui atskirti e nuo ė! g.gif
Atsakyti
QUOTE(ausryt99 @ 2007 07 21, 16:27)
... bet pagalvokite, kaip rusakalbiui ar lenkakalbiui atskirti e nuo ė!  g.gif

Nu jau, nu jau - sugalvojai problemą lotuliukas.gif , viską jie susigaudo, bet dažniausiai specialiai to nedaro, nes kiek esu susidūręs, jie kažkokį pasiutimą turi.
Atsakyti
palaikau ir nematau nieko blogo, kad lietuviškai nerašo. netgi nežinau priežasčių, kodėl rašyt turėtų.
Atsakyti
QUOTE(Lakūdra @ 2007 07 21, 19:01)
palaikau ir nematau nieko blogo, kad lietuviškai nerašo. netgi nežinau priežasčių, kodėl rašyt turėtų.

Tu gausi ... wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Palemonas @ 2007 07 21, 19:04)
Tu gausi ...  wink.gif

ką duosi? tongue.gif pasakysi priežasčių kodėl reiktų? cool.gif
Atsakyti