Įkraunama...
Įkraunama...

Paskutinis mados klyksmas forume!

QUOTE(meumeuke @ 2008 03 14, 21:12)
Man tai geriau rasyt be klaidu, o lietuviskos raides nelabai reikalingos cia. Gi be ju greiciau.  ax.gif

deja, tik įpratimo reikalas - labai greit galima rašyti su ąčęėįšųū cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2008 03 14, 22:35)
deja, tik įpratimo reikalas - labai greit galima rašyti su ąčęėįšųū  cool.gif

Aš be jų jau nebemoku ax.gif O skaityt "šveplą" tekstą be lietuviškų raidžių - nemalonu. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ašaros lietuje @ 2008 03 15, 07:21)
Aš be jų jau nebemoku  ax.gif O skaityt "šveplą" tekstą be lietuviškų raidžių - nemalonu.  4u.gif

aš irgi. pradžioj rašiau be lietuviškų raidžių, bet pabandžiau ir labai greit įpratau. dabar net nemalonu skaityt kai kas švepluoja ar kitų visokių w, q ir x privelia rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(insi @ 2008 03 15, 09:51)
aš irgi. pradžioj rašiau be lietuviškų raidžių, bet pabandžiau ir labai greit įpratau. dabar net nemalonu skaityt kai kas švepluoja ar kitų visokių w, q ir x privelia rolleyes.gif

jo, tikrai sutinku drinks_cheers.gif kažkada maniau kad nepatogu ir ilgai rašyti su lietuviško, raidėm, o dabar kažkaip labai net lengva mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos, iš tiesų -labai malonu, kai rašoma su visomis lietuviškomis raidėmis smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(nesuperblondinas @ 2008 03 14, 22:45)
JAV mokslininkai istyre, kad lietuviu kalba isnyks mazdauk po 30 metu.
Ateitis priklauso rusu ir kinieciu kalbom.

Čia gal Lietuviai išnyks po tiek laiko?
Nes aš žinau kitą tyrimą, kuris skelbia, jog jei kiekviena Lietuvos pora turės bent po du vaikus, tai po 300 metų iš 1000 žmonių liks 3.
O dabar tikrai ne kiekvienas turi po tiek vaikų, tad, tikriausiai po kelių dešimtmečių čia gyvens vien Kiniečiai...
Atsakyti
Labutis,
manau, kad lietuvių kalba yra graži, orginali. Aš už rašymą lietuviškai smile.gif
Atsakyti
Be to kartais rašau tik lotynų abėcėle, kai nežinau kaip taisiklingai rašosi žodžiai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(insi @ 2008 03 15, 10:51)

Na, ką gi... Reiks bandyt, jei jau taip sakot jūs... Gal ir priprasiu. mirksiukas.gif Į naudą, tai tikrai bus. Nereiks taip vargt rašant kursinius ir pan. thumbup.gif
Atsakyti
Labukas visoms! Na as ne apie lietuviska abecele,bet noriu pasisveikinti tik ka prisijungiau! Ar priimsit ? smile.gif
Atsakyti
kazkoks zmogenas pasake- is pradziu buvo zodis...
Ir jis buvo teisus. Kuo turtingesne kalba- tuo didesne ir galingesne tauta. Lietuviskas zodis deje yra atgyvena...sena kalba, bet atgyvena...
Kas dar nemokat rusu ir mandarinu - paskubekit...pravers. 2013 metais vaziuosim padirbet i maskva.
Atsakyti
QUOTE(Koshka21 @ 2008 03 15, 14:52)
Be to kartais rašau tik lotynų abėcėle, kai nežinau kaip taisiklingai rašosi žodžiai smile.gif

Pasižiūrėk į žodyną mirksiukas.gif Beje, SM rašant raudonai pabraukiami žodžiai netaisyklingi (žinoma išimčių pasitaiko), tad į tai irgi gali atsižvelgt. Beje taisyklingai rašoma su "y" ax.gif
Atsakyti