Įkraunama...
Įkraunama...

Paskutinis mados klyksmas forume!

QUOTE(Lakūdra @ 2007 07 21, 19:07)
ką duosi?  tongue.gif  pasakysi priežasčių kodėl reiktų? cool.gif

Per uodegą. unsure.gif Nieko daugiau nesakysiu verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Palemonas @ 2007 07 21, 19:09)
Per uodegą.  unsure.gif  Nieko daugiau nesakysiu  verysad.gif

tai kad uodega pas tave tongue.gif sakyk, sakyk ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Palemonas @ 2007 07 21, 19:09)
Per uodegą.  unsure.gif  Nieko daugiau nesakysiu  verysad.gif

tongue.gif tongue.gif tongue.gif
Atsakyti
bandom ra6yti lietuvi6kai... kazka ne taip padariau,... verysad.gif
Papildyta:
kazkas nesigauna verysad.gif
Papildyta:
mums manau pavyko-būsime madingų madingiausios wub.gif
Atsakyti
thumbup.gif O aš rašiau,rašau ir rašysiu tik lietuviškai ir net bash.gif ,kai pamatau įpač tokias w. mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos moterytės 4u.gif Vistiek aš dar nemoku čia su Jumis bendrauti. Gal yra kitas puslapis, kur susirašinėjama nebūtinai pasirenkant temą? Padėkit g.gif
Atsakyti
QUOTE(Lera @ 2007 07 08, 20:00)
friends.gif ačiukas,nors vienas žmogiukas protingas ištikruju atsirado wink.gif tolerantiškas visiems wub.gif

Gal jau pagaliau baikit kabintis prie Leros? Kažkaip iš šono net juokingai skamba .Aš pavyzdžiui kuo puikiausiai suprantu tiek Lerą,tiek kitus rašančius su klaidom.Juk čia nieko baisaus kai esi ne lietuvis.Svarbiausia,kad jie dalyvauja forume .Čia gi ne mokykla,gi nerašysim viens kitam pažymių už klaidas. .Tokia yra mano nuomonė.
Čia jau ir aš pritarsiu, nes ne visi žmonės gali tobulai mokėti kalbas ir būti joms gabūs, tad ar verta už tai skirti nuobaudas ar panašiai?. Juk svarbu, kad žmogus išreiškia savo mintis ax.gif Nors esu lietuvė, tačiau rašyti niekada nemokėjau ir neišmoksiu 4u.gif , tačiau džiaugiuosi, kad galiu reikšti mintis, o tas yra svarbiausia.
Papildyta:
Sveikos moterytės Vistiek aš dar nemoku čia su Jumis bendrauti. Gal yra kitas puslapis, kur susirašinėjama nebūtinai pasirenkant temą? Padėkit

na va ir man tą pati problema su tema, g.gif ko norėčiau paklausinėti-nerandu temos, kiba savo reikės kurti ax.gif
Atsakyti
Kažkokia beprotystė, tikrai kvepia būkumu.
Kas kaip nori, tas taip rašo. O papugos, mados papugos visada buvo papugom ir jomis liks.
Aš esu gan pedantiška, todėl vartoju lietuvišką abėcėlę (nors darau nemažai klaidų), bet mada - vištoms, ir tiek. Niekada nebuvau nacionalistė ir niekada ja netapsiu.
O tas, kuris nori save ireminti - prašom.
Papildyta:
Aurėja, ačiū už temą, nes matau joje tik ironiją...
Atsakyti
QUOTE(PERLEN @ 2008 03 14, 20:02)
thumbup.gif O aš rašiau,rašau ir rašysiu tik lietuviškai ir net  bash.gif ,kai pamatau įpač tokias w. mirksiukas.gif

jei jau svarbu lietuviškai, tai ypač labiau lietuviškai mirksiukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
Man tai geriau rasyt be klaidu, o lietuviskos raides nelabai reikalingos cia. Gi be ju greiciau. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Koshka21 @ 2008 03 14, 20:49)
Kažkokia beprotystė, tikrai kvepia būkumu.
Kas kaip nori, tas taip rašo. O papugos, mados papugos visada buvo papugom ir jomis liks.
Aš esu gan pedantiška, todėl vartoju lietuvišką abėcėlę (nors darau nemažai klaidų), bet mada - vištoms, ir tiek. Niekada nebuvau nacionalistė ir niekada ja netapsiu.
O tas, kuris nori save ireminti - prašom.
Papildyta:
Aurėja, ačiū už temą, nes matau joje tik ironiją...

Papūgos,įrėminti biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MIKIENĖ: 14 kovo 2008 - 21:15
JAV mokslininkai istyre, kad lietuviu kalba isnyks mazdauk po 30 metu.
Ateitis priklauso rusu ir kinieciu kalbom.
Atsakyti
QUOTE(nesuperblondinas @ 2008 03 14, 15:45)
JAV mokslininkai istyre, kad lietuviu kalba isnyks mazdauk po 30 metu.
Ateitis priklauso rusu ir kinieciu kalbom.

jus labai protingas wub.gif Miliu jus wub.gif
Atsakyti