Įkraunama...
Įkraunama...

Paskutinis mados klyksmas forume!

QUOTE(*Rita* @ 2008 04 08, 12:45)
jau aš ir dar keli žmonės, ir po kelis kartus jums sakė, kad rašymas didžiosiomis raidėmis forume prilyginamas pakeltam tonui. Kodėl ignoruojate šį pastebėjimą?

Naujokams, taip jau atsitinka, kol pripranta ir įpranta mirksiukas.gif O tokių kaip aš "ignoruojančių" tikrai ne aš viena. Atsiprašau
Atsakyti
QUOTE(sleon @ 2008 04 11, 22:56)
Naujokams, taip jau atsitinka, kol pripranta ir įpranta mirksiukas.gif  O tokių kaip aš "ignoruojančių" tikrai ne aš viena. Atsiprašau

na štai, jau ir pasitaisėte. Šaunu thumbup.gif Ir šaunu, kad rašote lietuviškai 4u.gif
Atsakyti
thumbup.gif ŠAUNUOLĖS JAUNOS MAMYTĖS,KAD NUTARĖT RAŠYT LIETUVIŠKAI 4u.gif ...KAI AŠ BUVAU JAUNA MAMA, DAR NETURĖJOM NEI MOBILAUS TELEFONO, NEI KOMPIUTERIO, TAI IR RAŠĖM TIK LIETUVIŠKAI smile.gif ...O DABAR VISI VISKĄ DARO TIK GREIT , TODĖL KARTAIS NET SUPRASTI SUNKU, KAS PARAŠYTA g.gif ...žIŪRIU IR MANO VAIKAI PANAŠIAI DARO, BET , MATYT ,JAU TOKS GYVENIMAS ŠIAIS LAIKAIS-SKUBAM IR SKUBAM...O KUR NUBĖGSIM?...KARTAIS SUSTOKIME IR SUSIMĄSTYKIME g.gif...JUK GYVENIMAS TOKS GRAŽUS, O YPAČ JAUNIEMS ŽMONĖMS, KAI DAR VISKAS PRIEKY, VISKAS ATEITY thumbup.gif
Atsakyti
Labai sveikintina iniciatyva drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(KONA @ 2008 04 14, 11:45)
thumbup.gif ŠAUNUOLĖS JAUNOS MAMYTĖS,KAD NUTARĖT RAŠYT LIETUVIŠKAI 4u.gif ...KAI AŠ BUVAU JAUNA MAMA, DAR NETURĖJOM NEI MOBILAUS TELEFONO, NEI KOMPIUTERIO, TAI IR RAŠĖM TIK LIETUVIŠKAI smile.gif ...O DABAR VISI VISKĄ DARO TIK GREIT , TODĖL KARTAIS NET SUPRASTI SUNKU, KAS PARAŠYTA g.gif ...žIŪRIU IR MANO VAIKAI PANAŠIAI DARO, BET , MATYT ,JAU TOKS GYVENIMAS ŠIAIS LAIKAIS-SKUBAM IR SKUBAM...O KUR NUBĖGSIM?...KARTAIS SUSTOKIME IR SUSIMĄSTYKIME g.gif...JUK GYVENIMAS TOKS GRAŽUS, O YPAČ JAUNIEMS ŽMONĖMS, KAI DAR VISKAS PRIEKY, VISKAS ATEITY thumbup.gif

Rašymas didžiosiomis raidėmis = rėkimui.
Atsakyti
Man labai gražu, kai rašoma aiškiai, suprantamai, lietuviškai. Graži vis dėlto ta mūsų kalba, kodėl nerašius normaliai smile.gif
Atsakyti
thumbup.gif pritariu thumbup.gif
Atsakyti
tik prisijungusi čia rašiau be lietuviškų raidžių, o dabar jau rašau lietuviškai ax.gif tikrai taip geriau, nes kartais be lietuviškų raidžių nelabai net gali suprast ką rašo, pvz. karstas/karštas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(TimbaLimba @ 2008 04 14, 21:46)
... kartais be lietuviškų raidžių nelabai net gali suprast ką rašo, pvz. karstas/karštas  doh.gif

Arba sunelis/šunelis.
Atsakyti
QUOTE(Palemonas @ 2008 04 15, 08:22)
Arba sunelis/šunelis.

jau sugalvotum kitą pavyzdį pobodo tas šunelis. doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lera: 15 balandžio 2008 - 14:25
QUOTE(Lera @ 2008 04 15, 14:49)
jau sugalvotum kitą pavizdį pobodo tas šunelis. doh.gif  biggrin.gif

Tai kad aktualu ax.gif
Beje, pavyzdys mirksiukas.gif (jei jau rašom lietuviškai... blush2.gif )
Atsakyti
QUOTE(Ašaros lietuje @ 2008 04 15, 13:53)
Tai kad aktualu  ax.gif
Beje, pavyzdys  mirksiukas.gif (jei jau rašom lietuviškai...  blush2.gif )

pasiskaityk keleta puslapių atgal ir suprasi ar man labai aktualu rašyt lietuviškai mirksiukas.gif
Atsakyti