Įkraunama...
Įkraunama...

Paskutinis mados klyksmas forume!

Labai geras sumanimas.Nes jau man labai sunku rašyti nosinės. senokai tai dariau. blush2.gif g.gif
Atsakyti
Bandysiu ir aš būti madinga, 4u.gif tik žinau, kad daug darau gramatinių

klaidų, doh.gif tad jei mane pataisysite, busiu dėkinga. thumbup.gif
Atsakyti
o aš automatiškai forume ar Skyp'e rašau be lietuviškų simbolių, nors visa kita - lietuviškai. Bet jei jau tokia mada tongue.gif , tai teks taikytis biggrin.gif . Bet ne dėl mados, o vardan mūsų kalbos, kad neišnyktų ax.gif .
Bet, tiesą pasakius, tai dažnai maloniau skaityti internete komentarus be lietuviškų raidžių - klaidos akių nebado doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jovitiene: 29 kovo 2008 - 23:24
prasau pagalbos 4u.gif padariau viska kaip parasyta pirmame psl.bet ir taip pas mane visada buvo ijungta lietuviu kalba,bet nerandu kur tos mano lietuviskos raides pasislepusios blush2.gif ant skaiciu nera parasyta,bet jei spaudi skaiciu-skaicius ir rasosi,jei spaudi shift+skaiciu-rasosi simboliai
pvz.:1234567890 arba !@#$%^&*() unsure.gif tai gal kas patarsit kur man tu raidziu ieskot? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(auruciukasss @ 2008 03 30, 10:20)
prasau pagalbos 4u.gif padariau viska kaip parasyta pirmame psl.bet ir taip pas mane visada buvo ijungta lietuviu kalba,bet nerandu kur tos mano lietuviskos raides pasislepusios blush2.gif ant skaiciu nera parasyta,bet jei spaudi skaiciu-skaicius ir rasosi,jei spaudi shift+skaiciu-rasosi simboliai
pvz.:1234567890 arba !@#$%^&*() unsure.gif tai gal kas patarsit kur man tu raidziu ieskot? ax.gif

Jei čia tavo laptopas pasikeisk kalbą:ctrl+shift arba shift +alt(skirtingai būna kaip kuriuose kompuose) ir tada kur skaičiai bus raidės mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas vakaras smile.gif
Na aš tada ir madinga turiu būti, įsivaizduokit rašinėjau čia SM be LT raidžių, tai kai pavariau darbe blankų taip pat, korektorė turėjo ką veikti, o aš gavau šoką ir kartu pamoką blush2.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
atsiprasau, bet busiu nemadinga. verysad.gif pas mane lt kalbos visai nera unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(mergyte_23 @ 2008 03 31, 12:11)
atsiprasau, bet busiu nemadinga. verysad.gif pas mane lt kalbos visai nera unsure.gif

Nemeluok. Labai negražu. Ajajaiii. nono.gif
Atsakyti
QUOTE(Palemonas @ 2008 03 31, 13:39)
Nemeluok. Labai negražu. Ajajaiii.  nono.gif

tongue.gif nemeluoju.arba neatrandu kur ji slepias tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(mergyte_23 @ 2008 03 31, 14:40)
tongue.gif nemeluoju.arba neatrandu kur ji slepias tongue.gif

Blogai ieškai.
Atsakyti
Labai džiaugiuosi šia mada. thumbup.gif Jei dar būtų mada rašyti be klaidų - tai būtų išvis šaunu. wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
Sveiki. Labai šauni mada! Kiek pamenu, aš čia visada buvau madinga thumbup.gif
Atsakyti