Įkraunama...
Įkraunama...

Paskutinis mados klyksmas forume!

MADA VISAI NIEKO ax.gif AŠ MIELAI PRIE JŪSŲ PRISIJUNGČIAU, BET PAPRASTAI RAŠANT, GREIČIAU PASIRAŠO,O IR KLAIDOS MAŽIAU MATOSI blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(sleon @ 2008 04 07, 18:20)
MADA VISAI NIEKO ax.gif AŠ MIELAI PRIE JŪSŲ PRISIJUNGČIAU, BET PAPRASTAI RAŠANT, GREIČIAU PASIRAŠO,O IR KLAIDOS MAŽIAU MATOSI blush2.gif

klaidos sakot? g.gif Hm, bet rašymo be lietuviškų raidžių taisyklingu irgi nepavadinsi mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, kadangi neseniai prisijungiau ir dar tik aiškinuosi įvairias šio forumo subtilybes, tai šią naująją madą priimu kaip naujokų - krikštą pioneers.gif
Aišku, juokas juokais, nors kartais ir daug lėčiau rašosi lietuviškom raidėm, bet skaityti tūkstantį kartų maloniau thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(sleon @ 2008 04 07, 18:20)

Rašymas didžiosiomis raidėmis = rėkimui.
Atsakyti
QUOTE(Giedryte77 @ 2008 04 07, 20:56)
Aišku, juokas juokais, nors kartais ir daug lėčiau rašosi lietuviškom raidėm, bet skaityti tūkstantį kartų maloniau thumbup.gif

Kai pripranti, lietuviškos raidės automatiškai spaudžiasi. Kur nesirašo LT raidės (pvz žaidimuose), man vis tiek norisi spausti lietuviškas raides smile.gif Jau įaugę į kraują tie mygtukai tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(*Rita* @ 2008 04 07, 18:51)
klaidos sakot? g.gif Hm, bet rašymo be lietuviškų raidžių taisyklingu irgi nepavadinsi mirksiukas.gif  4u.gif

AŠ TIKRAI NEMINĖJAU, KAD TAI TAISYKLINGAS RAŠYMO BŪDAS nono.gif JUK PRIE GERO GREIT PRIPRANTAMA bigsmile.gif KARTAIS RAŠANT TIESIOG PAMIRŠTI NAUDOTI LIETUVIŠKAS RAIDES blush2.gif , VIETOJE "Š", PASPAUDI "S". IR GAUNASI, KAD PUSE PARAŠAI VIENAIP, PUSE KITAIP.
Atsakyti
QUOTE(sleon @ 2008 04 08, 14:28)
AŠ TIKRAI NEMINĖJAU, KAD TAI TAISYKLINGAS RAŠYMO BŪDAS nono.gif JUK PRIE GERO GREIT PRIPRANTAMA bigsmile.gif KARTAIS RAŠANT TIESIOG PAMIRŠTI NAUDOTI LIETUVIŠKAS RAIDES blush2.gif , VIETOJE "Š", PASPAUDI "S". IR GAUNASI, KAD PUSE PARAŠAI VIENAIP, PUSE KITAIP.

Nerėk.
Atsakyti

Paspausk caps lock'ą
Atsakyti

jau aš ir dar keli žmonės, ir po kelis kartus jums sakė, kad rašymas didžiosiomis raidėmis forume prilyginamas pakeltam tonui. Kodėl ignoruojate šį pastebėjimą?
Atsakyti
4u.gif Aš visą laiką rašau ''madingai''. Na, nebent netyčia kokią klaidelę padarau - tada man būna gėda... Tai ir nesuprantų tų, kurie rašo bent kaip, juk koks skirtumas kokią raidę spaust - su nosine, ar be. O spaust sch vietoj š ar w vietoj v visai nelogiška. Juk Lietuvoj gyvenam...
Atsakyti
aš čia dar visai naujokė, bet pažadu stengtis rašyti lietuviškai rolleyes.gif blush2.gif žinoma kad daug patogiau yra skaityti lietuviškai cool.gif
Atsakyti
Gal galite paaiškinti kodel kai kuriuose temuose yra atsakyti, o kai kuriuose komentuoti..man dar reikia čia pasisėdeti truputy kad suprasti visa veikima, bet girdėjau atsiliepimus kad šitam forume gali rasti patarimu apie viską ir visus.smagu prisijungti.. rolleyes.gif
Atsakyti