laurindre, na kur aš jau čia žiauriai?
agotai, labai smagu, kad ir makaronai, ir užkepėlės patiko
Mamiliuk, tikiuosi nenusivilsi savo gaminiais
tutele, apie sumuštinių tortus gali žiūrėti
štai čia 
O tų Napoleono lakštų yra ir pas mus

Pamėgink juos pertepti
šio torto kremu - tikrai turi gautis skaniai
SeSe, tikrai nežinau šio recepto... Bet pamėgink paklausti Glacee - ji tokių dalykų ekspertė
mok123, kažkada mačiau pirkti Iki parduotuvėse prie kepimo miltelių, želė ir t. t.
Justicija
Net, džiaugiuosi, kad pyragas patiko

O uogienė greičiausiai išbėgo tikrai dėl to, kad pyrago neataušinai - juk pakaitinta uogienė stipriai suskystėja
Tsile, rašydama kepimo indas, turėjau omeny indą, kurį galima naudoti orkaitėje

Tai gali būti ir skarda, ir stiklinis, ir keramikinis indas

Šią vištieną aš kepu neuždengtą

Ar reikia uždengti, ar ne - dažniausiai nurodoma receptuose (aš suprantu taip, kad jei parašyta, kad reikia uždengti, tai reikia, o jei neparašyta - tai nereikia). O kepimo indų turiu visokių - ir stiklinių, ir keramikinių, ir tefloninių

O kokiame kepti tiesiog renkuosi pagal indo formą ir nuotaiką
smale, man dar maloniau, kad ir pranešate man, kad skaitote ir gaminate
O tie baltymai iškepusiame pyrage buvo skysti?

Realiai kažkiek jų ir man prabėgo, bet man atrodo, kad tai visai normalu, jeigu jie buvo iškepę