QUOTE
kokias mieles naudojai ir kokias bandeles kepei, nes s irgi reeptelius paziurejau ir nusprendziau kad per sudetinga or nemokesiu su mielem elgtis, ,,, manai verta pamegint?
Na, jei nesupyksi, tai ir aš savo trigrašį įkišiu

Kai aš pirmą sykį sugalvojau išsikept bandelių ir perskaičiau kaip daryt mielinę tešlą, tai nusprendžiau, kad nieko man nesigaus...

Bet pavyko visai puikiai
Tai va:
naudoju mieles, kurios vadinasi Presuotos Mielės (tokiam geltonam popierėlyje, po 100g.) Ištrinu mieles su cukrum ir biškučiu druskos, kol pasidaro skystos, na tokia košelė. Jei reikia, dedu kiaušinius. Išmaišau. Tada užpilu pašildytą pieną (bet ne karštą, vos šiltą). Išmaišau. Dedu miltų, pamaišau kol gaunasi tiršta, tada pilu riebalus (aliejų, svietą..). Tada dedu vėl miltų ir minkau tešlą. Paminkyt reikia ilgiau, apie 10 min..na, kiek netingi

Tada aptepu aliejumi, kad neapdžiūtų.Tada kišu į orkaitę, įkaitintą iki 40 laipsnių.. Tik uždengiu rankšluosčiu dubenį. Ir laukiu kol iškyla. Bandelėms tešlą kildinu 2 kartus. Kai pirmą kart iškyla, suminkau vėl ir atgal į orkaitę.