Įkraunama...
Įkraunama...

Garų puodai

o kaip gariniai puodai dėl ekonomiško, ta prasme ar daug elektros vartoja.noriu dovanų mamai Kalėdoms nupirkt, bet ji labai jau taupo elektrą blush2.gif tai jei pastebės, kad daug vartoja, tai nenaudos,kažkaip nesinori kad spintelėj kur stovėtų...ir dar reiktų didelio, na, bet kokių 10l, 3 aukštai kad būtų, kokį ir kur patartumėt pirkt.
iš anksto ačiū už pasidalintą patirtį 4u.gif
Atsakyti
As tiesa pasakius net nezinau, kiek jis pas mane elektros suvalgo, bet kad man laiko pataupo - cia faktas. thumbup.gif
Atsakyti
as savaji Tefal pirkau Gariunuose. Garantija metams israse, viskas tvarkingai. Tik ten mazas pasirikimas, kaip supratau parduotuvese daugiau modeliu yra.
http://infopar.ru/steamers/choice/
Jeigu skaitai rusiskai ten daug naudingos informacijos, kuri pades tau apsispresti. ir receptu yra.
Atsakyti
o Gariunuose pigiau gaunasi zymiai pirkti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Frosted @ 2007 11 20, 22:15)
o Gariunuose pigiau gaunasi zymiai pirkti?  g.gif

kazkur 10 proc. pigiau, kartais ir daugiau.
Atsakyti
MB Gariūnuose pirko, bet tyli kaip Marytė Melnikaitė, neišduoda kainos doh.gif mat man gimtadienio dovana ax.gif
Moteros, šios dienos žurnaliuke "Savaitė su TV" yra apie garų puodus parašytą ir visai neblogų receptelių puslapiukas bigsmile.gif Nusipirkite parduotuvėj, tik 0,99 Lt ir programa kitai savaitei ir šiaip skaitalų visokių mirksiukas.gif
Atsakyti
Reiks nusipirkti ta zurnaliuka, nes nebeturiu jau fantazijos ka jama virti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sinutė @ 2007 11 21, 15:05)
MB Gariūnuose pirko, bet tyli kaip Marytė Melnikaitė, neišduoda kainos  doh.gif  mat man gimtadienio dovana  ax.gif
  Moteros, šios dienos žurnaliuke "Savaitė su TV" yra apie garų puodus parašytą ir visai neblogų receptelių puslapiukas  bigsmile.gif  Nusipirkite parduotuvėj, tik 0,99 Lt ir programa kitai savaitei ir šiaip skaitalų visokių  mirksiukas.gif

O rytoj jo nebebus? Bus kitas numeris? g.gif
Atsakyti
Frosted, bus ir šiandien, dar šeštadieniais būna prekyboje, nes jis yra savaitinis žurnaliukas ir TV programa nuo 24 d. iki 30 d. mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikutes, niu matau atgijo temele, dziaugiuosi wub.gif
As jau kokius du menesius turiu sita puoda, o kadangi isikeliau gyventi i nauja buta, kur dar nera dujines, tai tik jame ir gaminu smile.gif
Gaminu viska ir labai skaniai viskas gaunasi, net nenoriu kitokio maisto valgyt, kai nulekiu pas mama.

Paskutinis mano naujas receptas:
I ryziams skirta indeli ikloji zuvies file paprieskuoniuotos, tada uzpili isplaktus du kiausinius su majonezo saukstu ir slakeliu pieno. Uzstati kokiom 15 min., tada dar atidengus uzdedi plonai supjaustyto pomidoro griezinelius, pipiriuko pabarstai ir viska uzkloji fermentiniu suriu tarkuotu. Nu ir dar 15 min patroskini. Nu pasaka iseina, ne patiekalas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sinutė @ 2007 11 22, 09:26)
Frosted, bus ir šiandien, dar šeštadieniais būna prekyboje, nes jis yra savaitinis žurnaliukas ir TV programa nuo 24 d. iki 30 d.  mirksiukas.gif

Šis žurnaliukas būna nuo trečiadienio iki trečiadienio, jau ne vienerius metus jį perku ir receptų tikrai neblogų ten būna, ne tik TV programa. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sinutė @ 2007 11 22, 09:26)
Frosted, bus ir šiandien, dar šeštadieniais būna prekyboje, nes jis yra savaitinis žurnaliukas ir TV programa nuo 24 d. iki 30 d.  mirksiukas.gif

QUOTE(neli @ 2007 11 22, 12:50)
Šis žurnaliukas būna nuo trečiadienio iki trečiadienio, jau ne vienerius metus jį perku ir receptų tikrai neblogų ten būna, ne tik TV programa.  4u.gif

thumbup.gif dar spesiu nusipirkti thumbup.gif
Atsakyti