Ir aš užsimaniau garpuodžio

Tik niekaip neapsisprendžiu, ar elektrinis, ar paprastas būtų geriau

Kaip neypatingai mėgstanti šeimininkauti rinkčiausi elektrinį, bet kad vienas iš svarbiausių mano galinamų patiekalų yra sriuba, kurios, kaip supratau, elektiniame garpuodyje neišvirsi
O gal kuri iš jūsų bandėte jame troškinį daryti? Na, tokią panašiai kaip tirštą sriubą su trupučiu mėsytės ir daržovėmis? Tik kad jos nesausos būtų (ta prasme, ne ant grotelių troškintųsi), o kažkaip vandenukyje?

Šiaip aš nedidelį kiekį noriu pagamint, tik sau ir dukrytei, tai gal yra kokia išeitis.
Nesu čiupinėjusi to garpuodžio "gyvai", ir nelabai galiu sau nusipirkti ir elektrinį, ir dar paprastą, tai va ir bandau susidėlioti pliusus ir minusus.
Be to, juk tą paprastą garpuodį būtų galima naudot ir kaip paprastą puodą - vėl pliusiukas