Įkraunama...
Įkraunama...

Garų puodai

QUOTE(Port Artūras @ 2007 10 10, 12:55)
Mėtaus tarp šio apie kurį rašo Laineris ir tarp TEFAL Steam Cousine Vitamin+  blush2.gif  bais sunku apsispręst  verysad.gif

As irgi gundausi nusipirkt efal Vitacuisine, kaip supratau Laineris apie ja ir rase

user posted image

Gal zinot kas nors, kokios kainos jos Lietuvos, nes paziurejau vienoj internetinej parduotuvej 425 litu blink.gif doh.gif net nezinau, ka daryt, ar pirkt lietuvoj, ar uzsieni, nes cia maciau uz .... €85 + dabar visokiu nuolaidu pilna g.gif Bet tik tiek, kad po to ja gabent namo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Citriniukas @ 2007 12 06, 00:08)
As irgi gundausi nusipirkt efal Vitacuisine, kaip supratau Laineris apie ja ir rase

user posted image

Gal zinot kas nors, kokios kainos jos Lietuvos, nes paziurejau vienoj internetinej parduotuvej 425 litu  blink.gif  doh.gif net nezinau, ka daryt, ar pirkt lietuvoj, ar uzsieni, nes cia maciau uz .... €85 + dabar visokiu nuolaidu pilna  g.gif Bet tik tiek, kad po to ja gabent namo  doh.gif

gal kol grisi ir Lietuvoj atpigs? mirksiukas.gif
Nes jei keliausi lektuvu, su parvezimu nekas gali buti, i rankini nepaimsi, o registuotam bagaze ten taip ziauriai meto tuos lagaminus schmoll.gif
Atsakyti
Nu va, neiskenciau ir nusipirkau ax.gif jau prigrusas maisto garinasi thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Vaziuosim namo masina, tai sakau gal atrasim kampeli ir jam...
Atsakyti
O niekas nesusigundė nusipirkti iš Maximos Vulcano garpuodžio? trijų aukštų - 100Lt. Įdomu kaip jo kokybė g.gif
Atsakyti
Mes nusipirkom Tefal 3ju aukstu zalia tokia, kol kas pateninti, bet vyras labiau norejo Braun, o man negrazus tas metalinis Braun
Atsakyti
nu va ir as turiu spintelej paslepta tefal cusina ar kazkas panasaus ir net receptu knygele buvo su desertais tik nepazistamom kalbom
tai ne be jusu pagalbos jis ryt bus panaudotas
pirmas klausimelis, verdant koses ar galima vietoj vandens pieno ipylti?
Atsakyti
QUOTE(Raganėlė @ 2007 12 10, 22:07)
nu va ir as turiu spintelej paslepta tefal cusina ar kazkas panasaus ir net receptu knygele buvo su desertais tik nepazistamom kalbom
tai ne be jusu pagalbos jis ryt bus panaudotas
pirmas klausimelis, verdant koses ar galima vietoj vandens pieno ipylti?

Aisku kad galima. Juk ne i pati garintuva pilsi, o i ta indeli kosems mirksiukas.gif O i garintuva vandenuko rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Citriniukas @ 2007 12 05, 23:08)

user posted image

Gal zinot kas nors, kokios kainos jos Lietuvos, nes paziurejau vienoj internetinej parduotuvej 425 litu  blink.gif  doh.gif net nezinau, ka daryt, ar pirkt lietuvoj, ar uzsieni, nes cia maciau uz .... €85 + dabar visokiu nuolaidu pilna  g.gif Bet tik tiek, kad po to ja gabent namo  doh.gif

412 4u.gif
Atsakyti
blink.gif tai gerai, kad nelaukiau ir cia nusipirkau thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Citriniukas @ 2007 12 14, 21:26)
blink.gif tai gerai, kad nelaukiau ir cia nusipirkau  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

tai jau jo, skirtumas nemazas susidaro g.gif stebina mane tos lietuviskos kainos is tiesu... blink.gif
Atsakyti
Ir aš užsimaniau garpuodžio blush2.gif Tik niekaip neapsisprendžiu, ar elektrinis, ar paprastas būtų geriau unsure.gif Kaip neypatingai mėgstanti šeimininkauti rinkčiausi elektrinį, bet kad vienas iš svarbiausių mano galinamų patiekalų yra sriuba, kurios, kaip supratau, elektiniame garpuodyje neišvirsi verysad.gif

O gal kuri iš jūsų bandėte jame troškinį daryti? Na, tokią panašiai kaip tirštą sriubą su trupučiu mėsytės ir daržovėmis? Tik kad jos nesausos būtų (ta prasme, ne ant grotelių troškintųsi), o kažkaip vandenukyje? g.gif Šiaip aš nedidelį kiekį noriu pagamint, tik sau ir dukrytei, tai gal yra kokia išeitis.

Nesu čiupinėjusi to garpuodžio "gyvai", ir nelabai galiu sau nusipirkti ir elektrinį, ir dar paprastą, tai va ir bandau susidėlioti pliusus ir minusus.
Be to, juk tą paprastą garpuodį būtų galima naudot ir kaip paprastą puodą - vėl pliusiukas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Valiona @ 2008 01 28, 12:58)
Ir aš užsimaniau garpuodžio blush2.gif Tik niekaip neapsisprendžiu, ar elektrinis, ar paprastas būtų geriau unsure.gif Kaip neypatingai mėgstanti šeimininkauti rinkčiausi elektrinį, bet kad vienas iš svarbiausių mano galinamų patiekalų yra sriuba, kurios, kaip supratau, elektiniame garpuodyje neišvirsi verysad.gif

O gal kuri iš jūsų bandėte jame troškinį daryti? Na, tokią panašiai kaip tirštą sriubą su trupučiu mėsytės ir daržovėmis? Tik kad jos nesausos būtų (ta prasme, ne ant grotelių troškintųsi), o kažkaip vandenukyje? g.gif Šiaip aš nedidelį kiekį noriu pagamint, tik sau ir dukrytei, tai gal yra kokia išeitis.

Nesu čiupinėjusi to garpuodžio "gyvai", ir nelabai galiu sau nusipirkti ir elektrinį, ir dar paprastą, tai va ir bandau susidėlioti pliusus ir minusus.
Be to, juk tą paprastą garpuodį būtų galima naudot ir kaip paprastą puodą - vėl pliusiukas smile.gif

neisivaizduoju sriubos garpuodyje, nei paprastam nei elektriniam. tiesa elektriniam yra indelis ryziams, tai jame galima butu. o paprastam ???? tai tada jau ir paprastam puode galima isvirt.
Atsakyti