
Merginos, o jūs ruošdamos garų puode mėsą dedate ją ant tų grotelių ar įklojate į tą indelį ryžiams?

QUOTE(Valiona @ 2008 02 09, 23:55)
Merginos, o jūs ruošdamos garų puode mėsą dedate ją ant tų grotelių ar įklojate į tą indelį ryžiams? 

As ant groteliu dedu.
Sveikutės, na mama svaigsta dėl to puodo kurį laiką, tai už savaitės bus jos gimtadienis, tai dovanosime. Rytoj atveš. Nusižiūrėjome tefal garų puodą su 4 indais. Ir iškilo klausimas - ar būna skanu, jame kažką pagaminus? Kiek žinau daržovės skanios gaunasi, bet aš nelabai mėgstu virtų daržovių, man jau geriau žalios. Bet gal jūs kaip nors įdomiai marinuojate viską ką verdate? Pagalvojau, kad ir aš tuo puodu galėsiu naudotis, juk gyvename kartu. (Čia kaip sakoma reikia pirkti dovanų, tik tai ką gali pats panaudoti
)



na as tai nededu prieskoniu, man ir taip skanus tas maistas gaunasi...

Na, kai paskaitinėjau čia, tai labai labai užsimaniau garų puodo. Tiesa aš turiu"metalo amžiaus" nuolaidų kortelę VIP,, o jie prekiauja vokiškais Beem garų puodais Vitalfit. Įdomu kokie atsiliepimai apie juos

aš turiu paprastą 2 aukštų puodą,ne elektrinį,pradžioj nusipirkau jį,sakiau pabandysiu dėl maisto skonio,ar patiks,(jei nepatiks galima naudot kaip paprastą puodą)bet viskas
skanu
o dar galvoju ar verta pirkt elektrinį



QUOTE(Kristiniux @ 2008 02 19, 15:37)
aš turiu paprastą 2 aukštų puodą,ne elektrinį,pradžioj nusipirkau jį,sakiau pabandysiu dėl maisto skonio,ar patiks,(jei nepatiks galima naudot kaip paprastą puodą)bet viskas
skanu
o dar galvoju ar verta pirkt elektrinį 



na, jei netingi prie vyrikles stovet, tai nemanau, kad elektrinis daug skiriasi nuo paprasto

Ti elektriniame net iki 3 aukstu, paprastame as isivaizduoju 2 maksimum (pataisykite, jei esu neteisi, bet daugiau nesu macius), elektrinis pagamina daugiau garu ir greiciau juos pradeda gaminti, vanduo uzviria per kelias sekundes, ir dar - elektrinis turi laikmati ir nereikia nieko daryt, kol maistas gaminasi, kas man yra dideliausias privalumas, nes galiu ta laika panaudoti kitiems reikalams atlikti.

Toks naivus klausimas- o per kiek laiko tos daržovės pasigamina
Gal čia viskas slypi galingume, nes tie Vitalfit tai parašyta 650W.

QUOTE(Frosted @ 2008 02 19, 23:12)
na, jei netingi prie vyrikles stovet, tai nemanau, kad elektrinis daug skiriasi nuo paprasto
Ti elektriniame net iki 3 aukstu, paprastame as isivaizduoju 2 maksimum (pataisykite, jei esu neteisi, bet daugiau nesu macius), elektrinis pagamina daugiau garu ir greiciau juos pradeda gaminti, vanduo uzviria per kelias sekundes, ir dar - elektrinis turi laikmati ir nereikia nieko daryt, kol maistas gaminasi, kas man yra dideliausias privalumas, nes galiu ta laika panaudoti kitiems reikalams atlikti.

Ti elektriniame net iki 3 aukstu, paprastame as isivaizduoju 2 maksimum (pataisykite, jei esu neteisi, bet daugiau nesu macius), elektrinis pagamina daugiau garu ir greiciau juos pradeda gaminti, vanduo uzviria per kelias sekundes, ir dar - elektrinis turi laikmati ir nereikia nieko daryt, kol maistas gaminasi, kas man yra dideliausias privalumas, nes galiu ta laika panaudoti kitiems reikalams atlikti.

ačiū už išsamią info




nu va ka tik nusipirkom garu puoda "clatronic" DG3083, triju aukstu. paklojom 159lt.dabar kaip tik pirma bandyma darom, gaminam mesyte su bulvem. tuoj ziuresim kas gausis.
QUOTE(ana43 @ 2008 02 20, 15:05)
Toks naivus klausimas- o per kiek laiko tos daržovės pasigamina
Gal čia viskas slypi galingume, nes tie Vitalfit tai parašyta 650W.

As nusipirkau Kenwood naujausia garpuodi, tad parduotuveje sake, kad viskas priklauso ir nuo galingumo ir nuo technologijos. Mano yra 2000W. Nuo pat pirmo karto labai gerai isejo, idejau vistiena I aukstas, kalifijorus is pakelio atsildytus II aukstas ir ryzius indelyje III aukstas. Uzdejau pagal laikmati 30 min ir gavosi viskas puikiai. Vistiena sultinga, darzoves grazios ir skanios, ryziai purus. Tiesa siek tiek pabarsciau pipiru, druskos ir uzdejau citrinos skilteliu ant vistienos. Labai patiko, kad paprasta prietaiso prieziura ir patogus.
Papildyta:
QUOTE(Frosted @ 2008 01 29, 20:52)
Pas mane kenwood'as, ale jau sriubos as jame neisverdu
Jei noriu sriubos - turiu beghoff paprasta puoda 


O koki tu Kenwood garpuodi pirkai. Ar esi patenkinta ? As irgi manau, kad sriubas reikia viti puode, o garpuodis skirtas mesai, darzovems ar ryziams virti.
QUOTE(margarita10 @ 2008 02 24, 19:49)
As nusipirkau Kenwood naujausia garpuodi, tad parduotuveje sake, kad viskas priklauso ir nuo galingumo ir nuo technologijos. Mano yra 2000W. Nuo pat pirmo karto labai gerai isejo, idejau vistiena I aukstas, kalifijorus is pakelio atsildytus II aukstas ir ryzius indelyje III aukstas. Uzdejau pagal laikmati 30 min ir gavosi viskas puikiai. Vistiena sultinga, darzoves grazios ir skanios, ryziai purus. Tiesa siek tiek pabarsciau pipiru, druskos ir uzdejau citrinos skilteliu ant vistienos. Labai patiko, kad paprasta prietaiso prieziura ir patogus.
Papildyta:
O koki tu Kenwood garpuodi pirkai. Ar esi patenkinta ? As irgi manau, kad sriubas reikia viti puode, o garpuodis skirtas mesai, darzovems ar ryziams virti.
Papildyta:
O koki tu Kenwood garpuodi pirkai. Ar esi patenkinta ? As irgi manau, kad sriubas reikia viti puode, o garpuodis skirtas mesai, darzovems ar ryziams virti.
Stai toks pas mane:
