Įkraunama...
Įkraunama...

Garų puodai

O kur jūs pirkot. Aš irgi noriu. Tik vis dar nenusprendžiu kas geriau - kenwood ar tefal g.gif O gal visai neblogas ir iš metalo amžiaus, kuris kainuoja 199Lt, nes aš jame turiu nuolaidą 20proc.
Atsakyti
As nusipirkau Tefal garu puoda, 3 aukstu. Kuo puodo galingumas didesnis, tuo jis greiciau ikaista. As pirkau 2000W. Nusipirkau praeita savaite ir jau isbandziau. Tikrai esu labai patenkinta. Maistas gavosi tikrai supper! Dabar net nebenoriu nieko virti kitur, o tik garu puode! thumbup.gif

Atsakyti
O kaip tas Tefal , ar tie garai pasiskirsto per visus puodus. Kiek mokėjot mirksiukas.gif
Atsakyti
As irgi turiu Tefal puoda, ta kur dar siluma valanda laiko palaiko, jei negali valgyti tuo metu. Nu super daiktas tai jau tikrai. Omletas labai skanutis gaunasi. Aplamai geras labai israstas daiktas.
Atsakyti
QUOTE(blondynka @ 2008 02 26, 14:57)
As irgi turiu Tefal puoda, ta kur dar siluma valanda laiko palaiko, jei negali valgyti tuo metu. Nu super daiktas tai jau tikrai. Omletas labai skanutis gaunasi. Aplamai geras labai israstas daiktas.

Aha, omletas garpuodyje skaniausias išeins - purus, storas drinks_cheers.gif
Atsakyti
Pas mane irgi Tefal 3 aukštų thumbup.gif nerealiai patinka ir skanu,tik va dabar prašyčiau papasakoti kaip jūs tą omletą darote ir gal kažką dar į jį dedate?
Atsakyti
QUOTE(ninux @ 2008 02 26, 15:57)
Pas mane irgi Tefal 3 aukštų  thumbup.gif  nerealiai patinka ir skanu,tik va dabar prašyčiau papasakoti kaip jūs tą omletą darote ir gal kažką dar į jį dedate?

Mano irgi Tefal drinks_cheers.gif O omleto receptą viena mergina senoje temoje buvo davus. Aš darau taip:
5-6 kiaušinius truputį paplaku, įdedu 2-3 šaukštus majonezo, truputį smulkiai tarkuoto sūrio, supilu į ryžių indelį ir gaminu apie 30 min. (laiką pagal savo puodo galingumą reikia rinktis, mano nėra labai galingas, tai užtrunka ilgiau). Išsipučia, pakyla beveik iki dangčio bigsmile.gif
Atsakyti
Aš noriu pirkti, bet vis gaila pinigų. Na, žinote norisi būti ir gražiai ir protingai, kaip tai beždžionei. Ar būtina pirkti tą brangų už 400 lt., gal gana neblogas ir už 200lt ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ana43 @ 2008 02 26, 17:04)
Aš noriu pirkti, bet vis gaila pinigų. Na, žinote norisi būti ir gražiai ir protingai, kaip tai beždžionei. Ar būtina pirkti tą brangų už 400 lt., gal gana neblogas ir už 200lt ax.gif

Mano tefaliukas apie 250 kainavo g.gif Man užtenka jo galimybių.
Atsakyti

user posted image

Mano toksai ir pilnai užtenka man jo.
Labai tau ačiū Endendu 4u.gif už omleto receptuką,reiks šeimyną savaitgalio rytą palepinti.
Atsakyti
QUOTE(ana43 @ 2008 02 25, 13:17)
O kaip tas Tefal , ar tie garai pasiskirsto per visus puodus. Kiek mokėjot mirksiukas.gif

Taip garai pasiskirsto po visus puodus!! Tikrai dziaugiuosi! Mokejau 290 Lt uz ta puoda. Tai labai panasus i Tefal, kur yra pries tai nuotraukoje ( ninux) smile.gif.

Aciu uz omleto receptuka!!! Laukiu nesulaukiu isbandyti!!
smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ana43 @ 2008 02 25, 10:47)
O kur jūs pirkot. Aš irgi noriu. Tik vis dar nenusprendžiu kas geriau - kenwood ar tefal g.gif  O gal visai neblogas ir iš metalo amžiaus, kuris kainuoja 199Lt, nes aš jame turiu nuolaidą 20proc.

Man nupirko Kenwood naujausia atrodo FS620 modeliukas. Gal kaip ir kiti, bet patogu naudotis ir dideles talpos. Labai aisku viskas ir metalinio korpuso ir ploksteles su isgaubimais ( kiausiniams skirta ), patikimai atrodo ir grazus. Ruoseme vistiena, lasisa, ryzius, kalafijorus, bulves. Puikiai gavosi. Bandziau jautiena, tad reikejo laikmati pastatyti 40 min. Prieskonius pabarsciau ant mesos pipirus ir druska. Skanu. Dabar daznai gaminames su siuo prietaisu.
Papildyta:
QUOTE(ana43 @ 2008 02 26, 16:04)

Paziurek internete www.kenwoodworld.com/ru, ten pamatysi modelius kuriu yra Lietuvoje. Yra garu puodas FS470 199Lt, o po to FS560 259Lt ( atrodo ), FS620 naujiena ( as turiu, bet kainavo 359Lt ). Siaip ir uz 200Lt nusipirksi gera, tik gal be kazkokiu "pribambasu", bet siaip virs taip pat.
Atsakyti