Įkraunama...
Įkraunama...

Garų puodai

QUOTE(margarita10 @ 2008 02 28, 18:45)
Paziurek internete www.kenwoodworld.com/ru, ten pamatysi modelius kuriu yra Lietuvoje. Yra garu puodas FS470 199Lt, o po to FS560 259Lt ( atrodo ), FS620 naujiena ( as turiu, bet kainavo 359Lt ). Siaip ir uz 200Lt nusipirksi gera, tik gal be kazkokiu "pribambasu", bet siaip virs taip pat.

geriau i parduotuve nueit, paciupinet - ir tikrai issirinksi, kuris labiau patinka mirksiukas.gif
Atsakyti
As siulyciau paieskoti atsiliepimu Google ir veliau eiti pirkti, kad laiko negaisti. Pries einant i parduotuve reikia keleta modeliu nusiziureti. Siandiena stipriausi garu puodai yra Kenwood ir Tefal. Tad bandyk paziureti ir sekmes pasirinkime. Jei vaziuosi i parduotuves, tai uzsuk i Elektromarkt Akropoli, nes didelis pasirinkimas. Kainos visur yra panasios ar vienodos prekybos centruose. Elektromarkt pardavejai zino technika ir tikrai duos patarimu.
Atsakyti
Jau man atrodo ir sitoje temoje atsiliepimu pakankamai biggrin.gif
Atsakyti
Nusipirkom garų puodą Topo centre už 199 Lt. Rinkomės tarp Tefal ir Kenwood, tai Kenwood pasirodė ne tik talpesnis bet ir kompaktiškesnis (abu jie trijų aukštų). Na, aišku ir išbandėm. Pirmam aukšte kepiau vištienos ketvirčius, antrame bulves, morkas, brokolius, žiedinius kopūstus, trečiame ryžiai virė. Mėsytė, daržovės gavosi puikūs, ryžiams įpyliau per mažai vandens, tai reikėjo dapilti ir vėl užkaisti tą puodą iš naujo. Prieskonių nedėjau, užbarsčiau ant pagamintų patiekalų (nes rašo, kad galima sugadinti kaitinimo elementą su prieskoniais).
Rezultatas man nerealiai patiko, ypač daržovių skonis. Aišku, kai esi pratęs žmogus prie aštraus, sūraus, riebaus maisto, keistas tas skonis atrodo, tačiau tikrai nepasakytum kad neskanu. O be to, visi mes žinom kad reikia sveikai maitintis ir mane ta mintis apie sveiką maistą tiesiog "veža" ax.gif biggrin.gif
Tai va, rekomenduoju tikrai - patogu, skanu, sveika mirksiukas.gif
Atsakyti
neseniai (~pries savaite) nusipirkom CLATRONIC triju aukstu regis uz 159lt tongue.gif
Taj likom labai patenkinti thumbup.gif Labai skanu ir patogu ir sveika thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Flocke @ 2008 03 02, 16:31)
neseniai (~pries savaite) nusipirkom CLATRONIC triju aukstu regis uz 159lt  tongue.gif
Taj likom labai patenkinti  thumbup.gif  Labai skanu ir patogu ir sveika  thumbup.gif

O as clatronic nepirkau, nes nebuvo su elektroniniu laikmaciu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Frosted @ 2008 03 02, 23:41)
O as clatronic nepirkau, nes nebuvo su elektroniniu laikmaciu  blush2.gif

pas mus tai su elektroniniu laikmaciu tongue.gif pats isijungia (galima pvz pastatyti ,kad po pusvalandzio isijungtu ir isijungia) pats issijungia (po nustatito laiko) zdz labai patenkinti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Flocke @ 2008 03 03, 16:59)
pas mus tai su elektroniniu laikmaciu  tongue.gif  pats isijungia (galima pvz pastatyti ,kad po pusvalandzio isijungtu ir isijungia) pats issijungia (po nustatito laiko) zdz labai patenkinti  blush2.gif

O Maximoj neziurejote Clatronic? Atrodo, ten pigiau buvo... blush2.gif
Ar ten kitokie?
Atsakyti
QUOTE(Flocke @ 2008 03 03, 15:59)
pas mus tai su elektroniniu laikmaciu  tongue.gif  pats isijungia (galima pvz pastatyti ,kad po pusvalandzio isijungtu ir isijungia) pats issijungia (po nustatito laiko) zdz labai patenkinti  blush2.gif

pas mane irgi clatronik su laikmaciu as irgi labai patenkinta smile.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Siandien Senukuose paziurejau, garpuodziai kazkaip nepinga g.gif
Net keista, nauju modeliu jau pilna, o senu modeliu kaina nemazeja schmoll.gif
Atsakyti
Garu puodai ideliai tinka jaunoms mamytems, nes ruosti maista maziesiems, tai paprasta, sveika ir be riebalu. Labai svarbu, kad ruosiant patiekala - NEPRIDEGA, NEISBEGA, tad mamytes tikrai nenusivils smile.gif Islieka daug vitaminu. Nepraranda darzoves ar mesa savo formos, spalvos, bei tikrojo skonio. Esu gaminusi pudinga - du kiausiniai, miltai, 100gr. sviesto, dugna padengiau juod. serbentu dzemu, kepimo milteliai, pieno ( taciau indeli uzdariau folijos popieriumi, kad nebutu labai slapias nuo garu). po 45 min. apverciau ir gavosi ne tik skaniai, bet ir graziai atrodantis. Taip pat kiausiniene 4 kiausiniai, grietines - ryziu indelyje ( puikiai gavosi ), labai iskilo. O darzoves ir mesa labai paprasta. Veliau galima ir pagardinti prieskoniais ar padazais.
Siuo metu prekyboje yra ivairiausiu. Man asmeniskai patinka du modeliai is Kenwood serijos ( FS560 su tolygiu garu paskirstymu ir FS620 didesnes formos ir turintis keleta funkciju patogiam naudojimui ).
Kainos nera dideles ir tikrai verta isigyti sveiko maisto ruosimui. Reikia maitintis sveikai 4u.gif
Atsakyti
Na nera mazos tos kenwoodo kainos. Mazdaug tiek kainuoja, kiek tefaliai ir braunai...
Atsakyti