Įkraunama...
Įkraunama...

Garų puodai

QUOTE(Ruta26 @ 2008 06 10, 08:04)
Vandens pilk maximum (as visada tiek pilu) darzoves dek visada i apacia, o mesytekaip nori as vostiekna deciau i virsu desreles i viduri...o virimo laikas priklauso mo kokios storos desreles ir kokie dideli vistienos gabaliukai  4u.gif

as tai priesingai darau, mesa desreles ir ant virsaus darzoves, nes nenoriu kad darzoves prisigertu mesos kvapo
Atsakyti
QUOTE(rimulia12 @ 2008 06 11, 11:52)
as tai priesingai darau, mesa desreles ir ant virsaus darzoves, nes nenoriu kad darzoves prisigertu mesos kvapo

kaip nori taip darai 4u.gif o kvapai kyla i virsu mirksiukas.gif riebalai bega i apacia, jei mesyte neriebi tai nedaug kas nubegs, as garinu strutiena tai nuo jos ne lasiukas nenuvarva...
Atsakyti
Nebezinau ka daryt, garinau versiena ir bulves. Bulves 30 min kaip tik, o versiena 20min, sausa, kieta kazkokia, kaip guma gavosi (dejau gabaliukais). Vyras sake, geriau sriubas virk su mesa, nes cia sssssss doh.gif verysad.gif
Patarkit ka ne taip darau, nes jus visos cia giriat, kad skanu, sultinga. Negi teks grazint, o taip norejau sveikiau maitintis verysad.gif O tai jautiena is vis sausa gausis help.gif help.gif cry.gif
Atsakyti
QUOTE(Melitukas @ 2008 06 11, 18:28)
Nebezinau ka daryt, garinau versiena ir bulves. Bulves 30 min kaip tik, o versiena 20min, sausa, kieta kazkokia, kaip guma gavosi (dejau gabaliukais). Vyras sake, geriau sriubas virk su mesa, nes cia sssssss doh.gif  verysad.gif
Patarkit ka ne taip darau, nes jus visos cia giriat, kad skanu, sultinga. Negi teks grazint, o taip norejau sveikiau maitintis verysad.gif O tai jautiena is vis sausa gausis help.gif  help.gif  cry.gif

o tu pabandyk itrinti mesyte kokiu majonezu ir truputi pamarinuoti.. arba apslakstyti citrina..

o koks tavo puodas? ir kaip tu ruosi jame maista?
Atsakyti
QUOTE(drieze @ 2008 06 11, 18:36)
o tu pabandyk itrinti mesyte kokiu majonezu ir truputi pamarinuoti.. arba apslakstyti citrina..

o koks tavo puodas? ir kaip tu ruosi jame maista?

Mano tefal su elektriniu valdymu 2000 w. Negaliu as marinuot, mano leliukui tik 1.5 men, as labai ziuriu maista, del to ir garpuodi sita pirkau. Dedu i apacia bulves, i antra auksta mesyte biski veliau. Bet vis nesigauna. verysad.gif
Atsakyti
Pradėjau domėtis garų puodais,bet paduotuvėse randu tik elektrinius. Kadangi, pas mane dujinė viryklė,tai nesinorėtų papildomai deginti elektros. Gal yra kur nors pirkti garų puodai skirti gaminti maistą ant viryklės?
Atsakyti
QUOTE(Medūna @ 2008 06 15, 13:24)
Pradėjau domėtis garų puodais,bet paduotuvėse randu tik elektrinius. Kadangi, pas mane dujinė viryklė,tai nesinorėtų papildomai deginti elektros. Gal yra kur nors pirkti garų puodai skirti gaminti maistą ant viryklės?

Su tais elektriniais nesigauna toks efektas.As gaminu zepter puoduose, tai ir duju taip sutaupau, maistas pasigamina be aliejaus, garuose, greitai ir labai skaniai!!!Galima ant vienos kaitvietes ir kelis patiekalus tuo paciu metu gaminti.O puodus nusipirkau ir visam gyvenimui uzteks, dar mano vaikams jie puikiai tarnaus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(aureka @ 2008 06 15, 14:53)
Su tais elektriniais nesigauna toks efektas.As gaminu zepter puoduose, tai ir duju taip sutaupau, maistas pasigamina be aliejaus, garuose, greitai ir labai skaniai!!!Galima ant vienos kaitvietes ir kelis patiekalus tuo paciu metu gaminti.O puodus nusipirkau ir visam gyvenimui uzteks, dar mano vaikams jie puikiai tarnaus thumbup.gif

as su Zepter neturiu kantrybes, viskas labai letai. Nesuprantu, kaip tau sekasi greitai kazka su jais padaryti - vien jau kiek laiko jie kaista! doh.gif
Tai pas mane visi Zepteriai nukisti labai giliai i spinta rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Melitukas @ 2008 06 11, 18:28)
Nebezinau ka daryt, garinau versiena ir bulves. Bulves 30 min kaip tik, o versiena 20min, sausa, kieta kazkokia, kaip guma gavosi (dejau gabaliukais). Vyras sake, geriau sriubas virk su mesa, nes cia sssssss doh.gif  verysad.gif
Patarkit ka ne taip darau, nes jus visos cia giriat, kad skanu, sultinga. Negi teks grazint, o taip norejau sveikiau maitintis verysad.gif O tai jautiena is vis sausa gausis help.gif  help.gif  cry.gif

Gal per dideli gabaliukai buvo? g.gif pabandyk kaip kad keptum supjaustyti, kepsneliais. Ir as deciau 30min, na priklausomai aisku kokio galingumo garpuodis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Frosted @ 2008 06 15, 13:33)
Gal per dideli gabaliukai buvo?  g.gif pabandyk kaip kad keptum supjaustyti, kepsneliais. Ir as deciau 30min, na priklausomai aisku kokio galingumo garpuodis  4u.gif

Buvo ir mazesniu ir didesniu, bet visi vienodai sausi kazkodel verysad.gif Siandien bandysiu lasisa, tai jeigu irgi bus sssssssss, tai teks atsisakyti matyt. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Melitukas @ 2008 06 15, 15:21)
Buvo ir mazesniu ir didesniu, bet visi vienodai sausi kazkodel verysad.gif  Siandien bandysiu lasisa, tai jeigu irgi bus sssssssss, tai teks atsisakyti matyt. verysad.gif

Na jau jei lasisa gausis nesultinga, tai as nezinau, ka su ja ten padaret biggrin.gif nes man vistiena karta gavosi sausa, kai pergarinau, bet lasisos kitaip nebedarau, tik garpuodyje! schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(MurkuMurku @ 2008 06 15, 14:16)
as su Zepter neturiu kantrybes, viskas labai letai. Nesuprantu, kaip tau sekasi greitai kazka su jais padaryti - vien jau kiek laiko jie kaista!  doh.gif
Tai pas mane visi Zepteriai nukisti labai giliai i spinta  rolleyes.gif

O be reikalo!Tikriausiai jusu neismokino su jais tinkamai naudotis jei laikot spintoje g.gif As nemokeciau jau be ju valgyt daryt ax.gif
Atsakyti