Įkraunama...
Įkraunama...

Ar visada vaikinas už jus moka?

QUOTE(Sahrazad @ 2012 10 31, 11:16)
Dėl Dievo meilės, tegul gyvena kaip kas nori, bet kam reikia pirmai pulti įžeidinėti kitas, kurios pasirenka už save nemokėti? Kam reikia vadinti siurbėlėm ir išlaikytinėm?

Na matai, diskusijose tas nudrėbimas "išlaikytinė" yra toks kaip žeminančios formos žodis, lyg kažkas niekingo, kaip ir "poniutė", namų šeimininkė. Tai jau tiek įprasta, kad moterys nebejaučia saiko. Išlaikytine ir barakuda tampa ta, kuri už save nemoka. Nesusigaudo, kas apskritai yra tos sąvokos ir ką jos reiškia. Bet kokia forma, kai moteris nemoka už save ir kai už ją moka vyras, yra lyg kažkas apgailėtino, žeminančio jos orumą, baisaus, vergovė ir pan.. Vyras yra tik kažkoks subjektas, bet jis nebeturi teisės būti nei džentelmenu, nei kavalieriumi pilna to žodžio prasme, net labai norėdamas negali pademonstruoti savo dosnumo, romantikos pliūpsnių, kas nesutampa su ekonom ar taupymo variantu, tas yra blogis blogis, baisi katastrofa.

Atsakyti
Ko jus cia perdedate?

Kiekvienas gi gyvena savaip moka uz save ar ne, kam rupi kito zmogaus nuomone apie jo mokuma?Kaip tai itakoja sekancius veiksmus mokejima ar ne? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo alisia31: 31 spalio 2012 - 20:50
Taip aš dažmiausiai leidziu vyr. sumoketi uz mane, pati irgi galiu, bet kai jis moka niekad neprieštarauju biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(nice1 @ 2012 10 31, 12:33)
man draugas is karto pasake, per antra pasimatyma - kai esi su manimi, as uz viska moku.

sakyčiau labai gerai, kad žinot jo nuomonę šiuo klausimu (kad ir kokia ji būtų) thumbup.gif
Mano vyras, kai dar tik susitikinėjom irgi man pasakė, kad jis mokės, nes jam būtų žema, kad kviestų moterį, o ji už save susimokėtų. Ir siurbėle ar barakuda manęs nelaikė ir nelaiko bigsmile.gif
Atsakyti
O anksčiau aš mokėdavau per puse, bet dabar jei reiktų susimokėt pačiai, jausčiaus keistai.. juk ne aš kviečiu, o mane.. matyt pasenau ax.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Runy @ 2007 04 07, 15:46)
Na pas mus su vaikinu yra taip, kad kiekvienas uz save susimokame. Arba jei buna, kad neturiu pinigu, jis sumoka, as pasakau, kad lieku skolinga ir veliau atiduodu pinigus. Per du metus draugystes gal tris kartus mane vaisino. Na jis niekad nesipriesina kai issitraukiu pinigine ir susimoku, nors niekad ir nesako pats, kad vaisina. Mama, sese, net ir brolis karts nuo karto nusistebi tuo ir sako, kad jis turetu bent kartais sumoket uz mane. Mama su sese isvis teigia, kad jis visad uz mane turetu moket, kad nereik su tokiu ir susidet, kuris nesumoka kavineje uz tave.
Nera jo atlyginimas didelis, tad man ir nekyla mintis nemoket uz save. Nors siaip as studente ir nedirbu. Bet visgi siek tiek vercia mastyti tokios seimynos replikos, o dar kai drauges papasakoja, kad uz jas vaikinai visad sumoka...
Nzn, ka jus manote? Ka reiktu daryt? Gal sedet kavinej ir laukt kol jis sumokes?

Keista Jusu "draugyste"... Sorry... Ka as manau? Kad reikia keisti vaikina smile.gif As rimtai. Asmeniskai as pasimatymuose su priesingos lyties atstovais niekada nemokejau uz save ir niekam ju net liezuvis neapsiverte sakyti, kad as lieku skoloje ar stumti saskaita prie manes smile.gif Uz save galiu sumoketi kai susitinku su draugem, bendradarbiais, klasiokais, kursiokais... Bet kai budavau kvieciama i PASIMATYMA aisku kad moketi turi vyras. Nes normalus vyras, mano nuomone, turi moketi asistuoti moteriai, parodyti demesi, pavaisinti, iteikti geliu, dovaneliu ir pan. Ir...niekada nemegau sykstuoliu smile.gif
Atsakyti
pradžioj draugystės jei kur eidavom, mokėdavo jis, nors sakydavau, kad susimokėsiu pati smile.gif
paskui jau kai gyvenom kartu, mokėdavom tai aš tai jis, o dabar kai susituokę tai visada vyras traukia piniginę, nes visi pinigai pas jį smile.gif nors kavinėj jau nepamenu kada buvom biggrin.gif ir šiaip, visada aš jį kviesdavau biggrin.gif doh.gif
Atsakyti
kartais draugas, bet dazniausiai abu uz save smile.gif
Atsakyti
prisiminiau tokį pavyzdį: geriausia mano draugė nuėjo į pasimatymą su vaikinu, kuris jai žiauuuuuriai patiko, alpo iš laimės biggrin.gif , bet kai jis nepasisiūlė sumokėti už jos kavą, o tiesiog tylėjo ir žiūrėjo, kaip ji deda pinigus, tą pačią sekundę jos "meilė" jam baigėsi, nors galiu duot galvą nukirs, kad ji toli gražu nebarakuda. Tiesiog yra tam tikros mandagumo taisyklės.
P.S. mano vaikinas (dabar jau vyras) net nebūdamas turtuoliu VISADA sumokėdavo ne tik užmane kavinėje, bet ir už mano drauges, tiesiog jo toks supratimas, kad moterį yra mandagu pavaišinti
Atsakyti
Nėra jokio pateisinimo tam tylėjimui ir žiūrėjimui net ir į žvirblio sąskaitėlę pasimatymo metu, jau nekalbant didesnę. Tai tiesiog vyro - chamo chamiškas elgesys. schmoll.gif
Atsakyti
Apytiksliai per puse mokam, dazniausiai jis neima visos sumos uz mane, bet didziaja dali. smile.gif Man tinka, zinau,kad jei turetu pinigu daug, jam nebutu gaila mane vaisint ir uz viska moket
Atsakyti
QUOTE(happysmile @ 2012 12 14, 17:27)
Apytiksliai per puse mokam, dazniausiai jis neima visos sumos uz mane, bet didziaja dali. smile.gif  Man tinka, zinau,kad jei turetu pinigu daug, jam nebutu gaila mane vaisint ir uz viska moket

O tai kaip tatai nuo šono atrodo? biggrin.gif Iš pradžių restorane jis sumoka visą sumą. Kad prie žmonių mokus pasirodytų. Paima čekį į namus, kuriuose paskaičiuoja jūsų asmeniškai suvalgytų patiekalų sumą, padaugina iš 0,8 (sakėt, kad visos sumos neima, tik didžiąją dalį, tai ir spėju, kad bus kažkur 80 procentų) ir pateikia skaičius. Tada jūs traukiat piniginę ir atsiskaitot. Teisi?
Atsakyti