Įkraunama...
Įkraunama...

Ar visada vaikinas už jus moka?

mane tai auklejo taip: per pirma pasimatyma restorane turi moketi vyras rolleyes.gif paskui prideretu kiekvienas uz save
Atsakyti
QUOTE(MyWay @ 2007 04 10, 22:08)
Kiekviena gerbianti save moteriškaitė gali susimokėti ir už vaikiną taip pat thumbup.gif  wub.gif

Nesuprantu schmoll.gif Kodėl negalima save gerbiant leisti vaikinui pavaišinti ? Kame čia negarbė? Čia iš tos serijos, kad ir duris, neduok Dieve, man atidarys ir praleis? Nekalbu apie draugių maitinimą (žinau variantų, kai atsitempiamos draugės pavalgyti už dyką essen.gif) , ar reikalavimą, kad už mane mokėtų visi vyrai (brolis, tėtis, bendradarbis...) doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tarja: 11 balandžio 2007 - 09:40
QUOTE(Tarja @ 2007 04 11, 10:35)
Nesuprantu  schmoll.gif Kodėl negalima savęs gerbiant leistis būti pavaišintai vaikino? Nekalbu apie draugių maitinimą (žinau variantų, kai atsitempiamos draugės pavalgyti už dyką essen.gif) , ar reikalavimą, kad už mane mokėtų visi vyrai (brolis, tėtis, bendradarbis...) doh.gif

aš visai u vaišinimą, tik yra tam tikros išimtys: jei nenorima įsipareigoti ar likti skolinga - geriau mokėtis pačiai, jei sieja draugystė ir santykiai ne trumpalaikiai, tuomet, manau, visai normalu ir natūralu, kad moka vaikinas (arba keičiantis ) mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(myliu_Ryga:) @ 2007 04 10, 22:42)
ESME- ne kalbos!
esme- kaip zmogus suvokia save aplinkoje biggrin.gif pazistu tokiu, kurie ir nemokedami kalbu isidarbina kuo puikiausiai- cia tiesiog nerystingumo ir nenoro keisti situacijos del jam vienam zinomu priezasciu pavyzdys.. kol pats nenores, tol nieko nesigaus.
o del kalbejimo-  nesu tokiu kalbu profe, bet jei psichologu paklausius- pradeti reiktu nuo to, kaip jautiesi. arba juokais pradeti biggrin.gif arba jei valgote su drauggais- o drauges draugas moka uz juo sabu, o jus atskirai, pasibaigus vakarui tieisog paklausk, ka tu manai apie toki mokejimo buda smile.gif bent jau issiaiskinsi jo pozicijas.  4u.gif
cia ir vel tik pamastymai smile.gif

Sutinku, kad cia viskas nuo jo pacio priklauso. Siandien vel uzsiminiau apie darba, kazka suskeliau apie statybas, virsininka ir pan. Jis kone isizeide. Sake, kad jis turi silta vieta. Kad gerai, kol brolis isvykes atostogu. blink.gif O as jam sakau - juk cia ne vienintelis darbas pasaulyje. Jis su tuo sutiko, o tada nusuko kalba apie naujo busto nuomai paieskas...

Bet bjauriausia buna kai tetis ar net drauges paklausia: tai jis vis dar pas broli dirba? Kodel neina kitur?
Dar labai istrigo tetes pasakymas, kad turiu ji motyvuoti. Bet net neisivaizduoju kaip tai padaryti...
Atsakyti
QUOTE(Runy @ 2007 04 11, 23:36)

Dar labai istrigo tetes pasakymas, kad turiu ji motyvuoti. Bet net neisivaizduoju kaip tai padaryti...

Tavo vietoje ir negalvočiau to daryti. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Runy @ 2007 04 11, 21:36)
Sutinku, kad cia viskas nuo jo pacio priklauso. Siandien vel uzsiminiau apie darba, kazka suskeliau apie statybas, virsininka ir pan. Jis kone isizeide. Sake, kad jis turi silta vieta. Kad gerai, kol brolis isvykes atostogu.  blink.gif  O as jam sakau - juk cia ne vienintelis darbas pasaulyje. Jis su tuo sutiko, o tada nusuko kalba apie naujo busto nuomai paieskas...

Bet bjauriausia buna kai tetis ar net drauges paklausia: tai jis vis dar pas broli dirba? Kodel neina kitur?

Kas ten su brolio atostogom? Jis tipo tą darbą laikinai turi kol brolio nėra? Ar kaip?
O motyvuoti, tai gal išeitų tiesiog pavyzdžiais, ką jis galėtų, turėtų, ko negali dabar, kai turi mažą algą ir jokių perspektyvų (ar yra ten kokių perspektyvų pas tą brolį?). Juk kas dabar ten jį laiko, - turbūt tik pats faktas, kad turi darbą? o dar pas brolį, tai jaučiasi saugiai. Bet deja, jis matyt bijo iššūkio. Gal jam galėtų iš jo šeimos kažkas patarti?
Čia jau biškį gaunasi poster_offtopic.gif , bet apie Runy situaciją, tai atsiprašau blush2.gif
Atsakyti
jei tenka pietauti ar siaip kavos su pazistamu ar draugu..visada moka jie..nezinau su kokiais jus vyrais bendraujant,bet jei as uzsispirciau ir mokeciau uz pietus-tai butu jiems izeidimas...o nepriklausomybe yra jumyse,o ne kavos kainoje,ir numesdamos tuos 5 litus-jus nepriklausomesnes netampate...vyrai supranta kad taip jums geriau atrodo,bet jiems tai taspats lotuliukas.gif
jei kvieciu as (dazniausiai kavos) vistiek moka vyriska puse 4u.gif ...pietu nekvietineju-statusas nebeleidzia biggrin.gif

zinau viena situacija pazistamai ivykusia..nuejo i pasimatyma su vyru..ir sedint prie kavos staliuko gauna toki pasiulyma: rinkis: as moku cia ar kinoteatre???? (cia vyriskio zodziai) blink.gif lotuliukas.gif doh.gif ...faina.. biggrin.gif .....
Atsakyti
QUOTE(Afroditte @ 2007 04 12, 09:32)
jei tenka pietauti ar siaip kavos su pazistamu ar draugu..visada moka jie..nezinau su kokiais jus vyrais bendraujant,bet jei as uzsispirciau ir mokeciau uz pietus-tai butu jiems izeidimas...o nepriklausomybe yra jumyse,o ne kavos kainoje,ir numesdamos tuos 5 litus-jus nepriklausomesnes netampate...vyrai supranta kad taip jums geriau atrodo,bet jiems tai taspats lotuliukas.gif
jei kvieciu as (dazniausiai kavos) vistiek moka vyriska puse 4u.gif ...pietu nekvietineju-statusas nebeleidzia biggrin.gif

zinau viena situacija pazistamai ivykusia..nuejo i pasimatyma su vyru..ir sedint prie kavos staliuko gauna toki pasiulyma: rinkis: as moku cia ar kinoteatre???? (cia vyriskio zodziai) blink.gif  lotuliukas.gif  doh.gif ...faina.. biggrin.gif .....

jeigu man vyras per pasimatymą tokį pasiūlymą duotų...apsisukčiau ir išeičiau... blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Soulmate @ 2007 04 12, 08:40)
jeigu man vyras per pasimatymą tokį pasiūlymą duotų...apsisukčiau ir išeičiau... blink.gif

biggrin.gif nu tai savaime aisku...bet va taigi tokiu atveju "nepriklausomybe" irodynet kiek gali..moket uz save..pasirinkti dave net lotuliukas.gif doh.gif ....
Atsakyti
QUOTE(Soulmate @ 2007 04 12, 09:40)

is studento toki graziai pateikta pasiulyma manau,kad priimciau lotuliukas.gif gal zmogus pinigu neturi, o pakviest vis tiek labai norejo, bet per pirma pasimatyma is normalaus dirbancio vyro tai isgirdusi susimastyciau
nekalbu apie velaiu, jau zinant finansine situacija ir tt. - pvz, zinant,kad turi pinigu kaip sieno, nebutina siulytis susimoketi paciai, bet zinant, kad pvz, yra sunkus laikotarpis ar nedaug uzdirba dar vargsa nuskalbti, vien del to,kad atseit vyras turi visada moekti, tai truputi absurdas - juk ir paciai norisi nueiti kur nors ir t.t.
Atsakyti
QUOTE(ooo @ 2007 04 12, 08:47)
is studento toki graziai pateikta pasiulyma manau,kad priimciau  lotuliukas.gif

aaa...jus apie studentukus bigsmile.gif tada jo..moka kas gali rolleyes.gif ....ten dar tik vaikiski zaidimai..

as turejau omeny solidzius vyrus jau mirksiukas.gif

Atsakyti
QUOTE(Afroditte @ 2007 04 12, 09:32)
o nepriklausomybe yra jumyse,o ne kavos kainoje,ir numesdamos tuos 5 litus-jus nepriklausomesnes netampate...vyrai supranta kad taip jums geriau atrodo,bet jiems tai taspats lotuliukas.gif

Būtent drinks_cheers.gif Man irgi neatrodo, kad čia jau savo vertės iškėlimas ar visuotinės lygybės pademonstravimas jei susimokėjai už puodelį kavos... Man tiesiog malonu, kai vaikinas kartais pavaišina blush2.gif Ir manau, kad iš jo pusės suteikti man malonumą ir pavaišinti, jei tai leidžia finansai, irgi yra malonu ax.gif

O jeigu studentas, tai nieks ir nesitikės, kad kiekvieną vakarą vakarieniausim jo sąskaita restorane mirksiukas.gif
Atsakyti