Įkraunama...
Įkraunama...

Ar visada vaikinas už jus moka?

QUOTE(Afroditte @ 2007 04 12, 09:45)
biggrin.gif nu tai savaime aisku...bet va taigi tokiu atveju "nepriklausomybe" irodynet kiek gali..moket uz save..pasirinkti dave net lotuliukas.gif  doh.gif ....

jo... lotuliukas.gif nepriklausomai moki už save ir už jį...o su draugais susitikę ir pavakarieniavę, jam paskui patyliukais nepriklausomai atiduodi pusę išleistų pinigų...
P.S.:irgi nekalbu apie studentus
Atsakyti
..jus gerbiantis vyras tikrai nemanys kad sumokedamas uz pietus jus taip perka ar atima jusu nepriklausomybe doh.gif ....
o tas "as susimokesiu pati" gali kartais tiesiog pasirodyti kaip "atsiknisk,as pati viska galiu" lotuliukas.gif nu jie gi zino kad jus galite ir uzdirbate biggrin.gif .....

aisku viskas kitaip draugaujanciom porom,ypac studentams..ten susitarimas kazkoks jau yra...bet tie atvejai kai jus nori pavaisinti kava,ar pietumis..nu ko ten draskytis ir kazka irodynet unsure.gif biggrin.gif

labai jautriai reaguojat kai kurios i tai...."save gerbianti moteris susimokes ir dar sumokes uz vyra" lotuliukas.gif lotuliukas.gif nu ka as zinau....tai sumoket sumokes,bet ka cia irodyti bandot g.gif
Atsakyti
Na man regis, tai priklauso nuo to, su kuo i ta kavine eini.. ax.gif Jei siaip su draugu, su kuriuo seniai nesimatei, tai gali ir pati susimoket.. O jei su savo vyru, tai kazkaip savaime suprantama, kad jis moka.. Jei su draugu, su kuriuo draugauji, tai irgi nuo situacijos priklauso.. Ai..na zodziu..viskas priklauso nuo to, kiek tau tas zmogus yra artimas.. smile.gif Nors juk buna ir taip, kai pati nori pavaisinti..na pvz,,kokia savo proga nori pazymet ar atlyginimo gavima.. Ai na ka zinau.. jau susipainiojau.. lotuliukas.gif Manau- nuo situacijos priklauso.. doh.gif
Atsakyti
kaip Kiparise ir sake, jei kazkur eini su tiesiog draugu tai manau normalu, kad kiekvienas mokat uz save. Su vaikinu aisku jau kiek kitaip. Tarkim as moku uz save tiek kiek isgaliu. t.y. jei turiu pinigu tai ir moku, jei neturiu bet norim kazkur eiti, einam jo saskaita. Arba siaip kazkur nueje, vienas moka uz viena, kita uz kitka. Aisku, jam islaidu visada gaunasi daugiau (visgi jis dirbantis, o as islaikoma tevu) ir kartais nesmagiai del to jauciuosi, na bet ai smile.gif
Atsakyti
Na va, pasirodo mano kalbos siek tiek pramuse siena ir jis pradejo ieskotis kito darbo. Nors dar ne itin aktyviai.. tik perzvelge skelbimus ir labai nusivyle. Tik vienas buvo kur tikrai patiko.

Pries pora dienu vaziavom su dviratukais ir neplanuotai ilgai uztrukom, tai tada jis pasiule nueit pavalgyt bigsmile.gif vojej vojej... thumbup.gif na ir sumokejo, nes as planavau trumpai pavazinet ir pinigu nebuvau pasiemus... taip ir pasakiau jam, kad pinigu neturiu su savim, jis nieko i tai neatsake, tiesiog kavinej sumokejo ir viskas, daugiau apie tai nekalbejom. blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Runy: 17 balandžio 2007 - 22:45
Nu nežinau, jeigu liepčiau draugui mokėt už mus abu, tai tada kažkaip man natūraliai gautųs, kad jeigu jau jis kaip "VYRAS" sumoka/uždirba, tai aš tada turėčiau lygiai taip pat visas "MOTERS" privilegijas: maisto darymą, skalbimą, namų tvarkymą ir t.t...

ir apskritai, galbūt dėl to, kad jis dar jaunas ir daug neuždirba, bet na renkuosi- ar jį melžiu, kad jis apmokėtų visur, ar mokam pusiau ir jis tą kitą dalį taupo, paskui važiuojam į kelionę, perkam ką nors ar panašiai...

o skirstyt "vyras/ nevyras" pagal tai ar jis apmoka sąskaitą, tai mažų mažiausiai juokinga.. jeigu tame vyriškumas, tai moters moteriškumas puode..
Atsakyti
QUOTE(Runy @ 2007 04 17, 23:43)
Na va, pasirodo mano kalbos siek tiek pramuse siena ir jis pradejo ieskotis kito darbo. Nors dar ne itin aktyviai.. tik perzvelge skelbimus ir labai nusivyle. Tik vienas buvo kur tikrai patiko.

Pries pora dienu vaziavom su dviratukais ir neplanuotai ilgai uztrukom, tai tada jis pasiule nueit pavalgyt  bigsmile.gif  vojej vojej...  thumbup.gif  na ir sumokejo, nes as planavau trumpai pavazinet ir pinigu nebuvau pasiemus... taip ir pasakiau jam, kad pinigu neturiu su savim, jis nieko i tai neatsake, tiesiog kavinej sumokejo ir viskas, daugiau apie tai nekalbejom.  blush2.gif

siulau atsakyti sau i klausima, ar jis tau tikrai TIEEEEEK svarbus, kad nori likusi gyvenima kankintis, ar tu gali uzsisakyti, ar ne, ar jis nulius, ar ne, kaip ji sumotyvuoti keisti darba, ir kaip, jam pagaliau pakeitus darba, jau pasakyti, kad tiketumeisi, kad jis dabar dazneliau mokes uz tave, kaip ji sudominti mokytis, kaip jo paklausti, ar galima saldainiu... ir t.t. ir pan.
manau per daug nereikalingu apsunkinanciu aplinkybiu jusu santykiuose. jei jauti, kad ji ziauriai myli, tai kankinkis (oi, t.y. stenkis).
bet... geriau jau nuosirdziai trupiniu dalintis su bendraamziu studentu (kuris isaugs i patrauklu uzdirbanti vyra ir tikrai prisimins jusu "sunkius laikus, kai sumete centukus vynuko nusipirkdavot"), nei su vyresniu netikeliu slunkiu.
nors nuosirdziai tikiu, kad kazkada juoksies is savo dabatiniu naiviu minciu ir gailesies, kad gaisai tiek laiko su siuo slunkiu. esi jauna, megaukis gyvenimu!
Atsakyti
na uz mane dazniausiai moka vaikinas.. =) nes as mokausi,jis dirba..taciau kartais susimoku ir pati uz save.. wink.gif del to kad darosi nemalonu kai vaikinas visalaika uz mane moka.. wink.gif ir dar turbut del to kad buves vaikinas niekada ir niekur uz mane nemokedavo..o dabartinis megsta palepinti wink.gif taj jau pradedu priprasti prie to ;D
Atsakyti
QUOTE(princesyte @ 2007 04 18, 19:42)
Nu nežinau, jeigu liepčiau draugui mokėt už mus abu, tai tada kažkaip man natūraliai gautųs, kad jeigu jau jis kaip "VYRAS" sumoka/uždirba, tai aš tada turėčiau lygiai taip pat visas "MOTERS" privilegijas: maisto darymą, skalbimą, namų tvarkymą ir t.t...

drinks_cheers.gif

Bet yra vienas grynai moteriškas darbas, kurio vyrai atlikti negali, kaip benorėtų, - gimdyt ir maitint vaikiukų. Kažkoks lepinimo būdas moterims priklauso bigsmile.gif blush2.gif
Čia aš ne apie mokėjimą kaip lepinimą, labiau apskritai..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo BitėMaja: 18 balandžio 2007 - 22:14
kavinese moka jis, as primetu ant arbatos, kai smulkiu reikia arba moku kai pvz kokiu korteliu neima, kartais man uzeina ir vaisinu as
Atsakyti
QUOTE(Runy @ 2007 04 07, 16:46)
Na pas mus su vaikinu yra taip, kad kiekvienas uz save susimokame. Arba jei buna, kad neturiu pinigu, jis sumoka, as pasakau, kad lieku skolinga ir veliau atiduodu pinigus. Per du metus draugystes gal tris kartus mane vaisino. Na jis niekad nesipriesina kai issitraukiu pinigine ir susimoku, nors niekad ir nesako pats, kad vaisina. Mama, sese, net ir brolis karts nuo karto nusistebi tuo ir sako, kad jis turetu bent kartais sumoket uz mane. Mama su sese isvis teigia, kad jis visad uz mane turetu moket, kad nereik su tokiu ir susidet, kuris nesumoka kavineje uz tave.
Nera jo atlyginimas didelis, tad man ir nekyla mintis nemoket uz save. Nors siaip as studente ir nedirbu. Bet visgi siek tiek vercia mastyti tokios seimynos replikos, o dar kai drauges papasakoja, kad uz jas vaikinai visad sumoka...
Nzn, ka jus manote? Ka reiktu daryt? Gal sedet kavinej ir laukt kol jis sumokes?

Kazkaip net nemaniau kad cia problema... As pati irgi megstu uz save susimoket. Kartais del to net susipesam biggrin.gif Kuris mokes. Na kai kada su pykciais neleidzia susimoket. Dar barames del benzino. Jei kazkur vaziuojam su mano masina, butinai liepia vaziuoti i degaine ir pripila benzino. Na bet jmj nezinau kas cia baisaus jei vaikinas nesumoka. Buna kad maniskiui su pinigeliais striuka, tada uz pramogas as sumoku. Kai man striuka smoka jis. O kai abu turtingi biggrin.gif tai susimokam kiekvienas uz save. Jmj nu niekada bedos is to net nekiltu minciu daryti smile.gif Juk pati sakai alga jo nediduke. Aisku galetu kartais palepinti tave nusivesdamas i kina, padovanodamas kokia dovanele. Ar jau taip tikrai nei cento tau niekada nera isleides?

Papildyta:
QUOTE(Veila @ 2007 04 07, 17:15)
man toks klausimukas kvailas kilo...o kaip reikia už save sumokėti?  ax.gif  biggrin.gif ... ta prasme kaip iš tos sąskaitos susikaičiuot kiek tu suvalgei?  blush2.gif

Mes su MB jei jau sutariam kad si syki mokesim kiekvienas uz save tiesiog padalinam saskaia pusiau ir viskas. Kiekvieno lasiuko neskaiciuojam biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Runy @ 2007 04 07, 23:21)
Tikiuos, kad ne smile.gif Dovanu atzvilgiu neatrodo sykstuolis - tai gelyte atnesa, tai saldainiuku, auksini zieda savo iniciatyva jau po poros menesiu padovanojo ir viena dovana uz pora simtu be jokios progos iteike. Ir siaip sau nera islaidunas, savo pasififinimui pinigu be reikalo neleidzia. Nors kas zino kaip butu jei butume vede ir pasakyciau, jog man reikia nauju kailinuku. smile.gif

Beje, savo skolas as pati prisimenu ir grazinu, jis ju neskaiciuoja. Taigi gal cia didele dalim is manes pacios isplaukia... smile.gif

Nu va pasirodo nesykstuolis. Tai tada manau tikrai neverta pergyvent. Svarbu kad bendraut tau su juo gera wink.gif
Atsakyti
Man patinka, kai nuėjus su vyru kur nors, moka jis, o ne aš. Ne dėl pinigų, nes mes kaip ir bendrai juos valdome, tik kortelės skirtingos. O šiaip, toks geras jausmas, kad tavimi bus pasirūpinta - nereikia su padavėjomis bendrauti, pasirašinėti, arbatos ieškoti. Sėdi kaip kvietkas patenkintas. Gal todėl, kad man nereikia įrodinėti, jog aš protinga ir galiu savimi pasirūpinti. Aš žinau, kad galiu.

Dar turiu tokį draugą, su kuriuo kažkada, kai buvome dar tik pažįstami, nuėjome papietauti. Jis pasišovė sumokėti, o aš pasakiau, kad tai nesąmonė. Mokėjome kiekvienas už save. Dabar, prisiminę tuos laikus, gardžiai juokiamės. Nes tas jo pasišovimas kilo iš visuomenės priimtų taisyklių, kad vyras turi mokėti. Kažkaip abu tada atsistoja į nejaukią padėtį - ir tas, kuris moka, ir tas, už kurį moka.
Atsakyti