QUOTE(Runy @ 2007 04 07, 16:46)
Na pas mus su vaikinu yra taip, kad kiekvienas uz save susimokame. Arba jei buna, kad neturiu pinigu, jis sumoka, as pasakau, kad lieku skolinga ir veliau atiduodu pinigus. Per du metus draugystes gal tris kartus mane vaisino. Na jis niekad nesipriesina kai issitraukiu pinigine ir susimoku, nors niekad ir nesako pats, kad vaisina. Mama, sese, net ir brolis karts nuo karto nusistebi tuo ir sako, kad jis turetu bent kartais sumoket uz mane. Mama su sese isvis teigia, kad jis visad uz mane turetu moket, kad nereik su tokiu ir susidet, kuris nesumoka kavineje uz tave.
Nera jo atlyginimas didelis, tad man ir nekyla mintis nemoket uz save. Nors siaip as studente ir nedirbu. Bet visgi siek tiek vercia mastyti tokios seimynos replikos, o dar kai drauges papasakoja, kad uz jas vaikinai visad sumoka...
Nzn, ka jus manote? Ka reiktu daryt? Gal sedet kavinej ir laukt kol jis sumokes?
Kazkaip net nemaniau kad cia problema... As pati irgi megstu uz save susimoket. Kartais del to net susipesam

Kuris mokes. Na kai kada su pykciais neleidzia susimoket. Dar barames del benzino. Jei kazkur vaziuojam su mano masina, butinai liepia vaziuoti i degaine ir pripila benzino. Na bet jmj nezinau kas cia baisaus jei vaikinas nesumoka. Buna kad maniskiui su pinigeliais striuka, tada uz pramogas as sumoku. Kai man striuka smoka jis. O kai abu turtingi

tai susimokam kiekvienas uz save. Jmj nu niekada bedos is to net nekiltu minciu daryti

Juk pati sakai alga jo nediduke. Aisku galetu kartais palepinti tave nusivesdamas i kina, padovanodamas kokia dovanele. Ar jau taip tikrai nei cento tau niekada nera isleides?
Papildyta:
QUOTE(Veila @ 2007 04 07, 17:15)
man toks klausimukas kvailas kilo...o kaip reikia už save sumokėti?

... ta prasme kaip iš tos sąskaitos susikaičiuot kiek tu suvalgei?
Mes su MB jei jau sutariam kad si syki mokesim kiekvienas uz save tiesiog padalinam saskaia pusiau ir viskas. Kiekvieno lasiuko neskaiciuojam
Papildyta:
QUOTE(Runy @ 2007 04 07, 23:21)
Tikiuos, kad ne

Dovanu atzvilgiu neatrodo sykstuolis - tai gelyte atnesa, tai saldainiuku, auksini zieda savo iniciatyva jau po poros menesiu padovanojo ir viena dovana uz pora simtu be jokios progos iteike. Ir siaip sau nera islaidunas, savo pasififinimui pinigu be reikalo neleidzia. Nors kas zino kaip butu jei butume vede ir pasakyciau, jog man reikia nauju kailinuku.
Beje, savo skolas as pati prisimenu ir grazinu, jis ju neskaiciuoja. Taigi gal cia didele dalim is manes pacios isplaukia...
Nu va pasirodo nesykstuolis. Tai tada manau tikrai neverta pergyvent. Svarbu kad bendraut tau su juo gera