Įkraunama...
Įkraunama...

Vyresnio vaiko žindymas

Natuke, nenusimink labai ax.gif Sveikatos tavo sūneliui 4u.gif O tu dar nori savo mažėlį maitinti wub.gif Šaunuolė tu wub.gif wub.gif

O tikrai taip būna, kad nėštumo metu sumažėja MP? Aš maitinau dukrą MP 4 nėštumo mėnesius ax.gif Bet nejutau, kad MP sumažėjo. Paskui nusprendžiau nutraukti maitinimą... Bet dabar to nedaryčiau ax.gif Nes jaučiausi gerai 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pingvinukas: 27 gruodžio 2007 - 21:16
Man tai sumažėjo maždaug nuo šešto nėštumo mėnesio. Natukei kažkaip labai anksti organizmas sureagavo. Bet kiekvienam skirtingai. O gal kai vaikutis serga, labai daug nori žįsti, tai ir atrodo mažai. Man per ligas tai visada taip- vaikas kabo, o krūtinė vis tuščia atrodo. O dabar mums 12 savaičių. Kad mažėtų pienuko dar nejaučiu.
Atsakyti
QUOTE(crocus @ 2007 12 28, 15:10)
Man tai sumažėjo maždaug nuo šešto nėštumo mėnesio. Natukei kažkaip labai anksti organizmas sureagavo. Bet kiekvienam skirtingai. O gal kai vaikutis serga, labai daug nori žįsti, tai ir atrodo mažai. Man per ligas tai visada taip- vaikas kabo, o krūtinė vis tuščia atrodo. O dabar mums 12 savaičių. Kad mažėtų pienuko dar nejaučiu.

Tikrai, gal dėl to, kad serga sūnelis, o ir pati ji turbūt nerami ax.gif Natuke, viskas bus gerai 4u.gif

Crocus, sveikinu nestuke.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Man jau 14 savaičių, bet man atrodo, kad jau kokį mienesį pieno mažėjo. Kai pastojau, jaučiau, kad kruvio visyškai neatlaikau - neesu labai stiprios sveikatos, mažys valge daug, o čia dar neštumas. Kai savijauta normalizavosi, pieno sumažėjo - iš dalies gal paveikė tai, kad puse dienos mažylio nematau - dirbu. Bet man atrodo, kad suveikė organizmo apsauga - ilgai tokioj būsenoj aš pusiausviros nebūčiau išlaikus - arba susirgčiau pati, arba prarasčiau vaikelį, dėl to pats organizmas sumažino pieno kieki ir nuskriaudė tą, kuris mažiausiai nukentėtų. g.gif Taip pat ir mažiukas pradėjo daugiau valgyt suaugusių maisto, bet ir atsparumas ligoms man atrodo šiek tiek sumažėjo - ne karto dar taip ilgai nesirgom, kaip sergam dabar, o mums dar į darželį, ir skiepus mes planavom po naujųjų pradėt daryt doh.gif blink.gif

O dabar - paspaudžius krutį galima pasistengti išspausti porą lašiukų, skonis kaip krekenų. Lelius bevalgant keičia krutys kas kelias minutes - jam turbūt taip pat daug neišeina išspausti. Bet kai serga, kartais užtenką krutį burnoje palaikyti ir išspausti tuos kelis lašiukus - ir jau jaučiasi geriau wub.gif Man yra įdomu - ar turi tie pieno likučiai vertės vaikui - girdėjau, kad lyg tai taip, bet norėtusi daugiau info blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Natuke: 28 gruodžio 2007 - 22:13
QUOTE(Natuke @ 2007 12 28, 22:00)
Man jau 14 savaičių, bet man atrodo, kad jau kokį mienesį pieno mažėjo. Kai pastojau, jaučiau, kad kruvio visyškai neatlaikau - neesu labai stiprios sveikatos, mažys valge daug, o čia dar neštumas. Kai savijauta normalizavosi, pieno sumažėjo - iš dalies gal paveikė tai, kad puse dienos mažylio nematau - dirbu. Bet man atrodo, kad suveikė organizmo apsauga - ilgai tokioj būsenoj aš pusiausviros nebūčiau išlaikus - arba susirgčiau pati, arba prarasčiau vaikelį, dėl to pats organizmas sumažino pieno kieki ir nuskriaudė tą, kuris mažiausiai nukentėtų.  g.gif Taip pat ir mažiukas pradėjo daugiau valgyt suaugusių maisto, bet ir atsparumas ligoms man atrodo šiek tiek sumažėjo - ne karto dar taip ilgai nesirgom, kaip sergam dabar, o mums dar į darželį, ir skiepus mes planavom po naujųjų pradėt daryt doh.gif  blink.gif

O dabar - paspaudžius krutį galima pasistengti išspausti porą lašiukų, skonis kaip krekenų. Lelius bevalgant keičia krutys kas kelias minutes - jam turbūt taip pat daug neišeina išspausti. Bet kai serga, kartais užtenką krutį burnoje palaikyti ir išspausti tuos kelis lašiukus - ir jau jaučiasi geriau wub.gif Man yra įdomu - ar turi tie pieno likučiai vertės vaikui - girdėjau, kad lyg tai taip, bet norėtusi daugiau info blush2.gif

Natuke, tu pati pasakei, koks tas pienas - kaip krekenos smile.gif Taip ir yra, koncentruotas pienukas, imunoglobulinų turėtų turėti daug.
Laikykitės.
Atsakyti
Taip krekenos labai naudingos. Gaila streikuoja Zebros paštas, ten turėjau Markūnienės laiškiuką apie priešpienį. Kiek atsimenu taip pat kap Raidelės akcentavo imunoglobulinų kiekį, kuris labai naudingas vaikučiui.
Atsakyti
QUOTE(crocus @ 2007 12 29, 11:56)
Taip krekenos labai naudingos. Gaila streikuoja Zebros paštas, ten turėjau Markūnienės laiškiuką apie priešpienį. Kiek atsimenu taip pat kap Raidelės akcentavo imunoglobulinų kiekį, kuris labai naudingas vaikučiui.

O gal galėsi vėliau įdėti tą laiškiuką ax.gif Įdomu man 4u.gif
Atsakyti
Štai tokį ats gavau iš Markūnienės, kai laukiausi antrojo vaikelio, pienukas baiginėjosi, o gydytoja gąsdino, kad nebus pieno ateinančiam tongue.gif

"Atjunkymo metu tas bespalvis pienelis yra labai panašus savo sudėtimi į priešpienį. Jame beveik vieni imunoglobulinai. Tai labai saugo vaikelį nuo ligų ir labai gerai daro mažylis žysdamas ta "tuščią" krūtį. Po kito vaikelio gimimo pienelis atitiks naujagimio poreikius ir didesniajam gali nebepatikti skonis ir jis nustos žįsti, o jei patiks - tegu tesia, užteks abiems. Vienas augs sveikas ir drūtas nuo jūsų pienuko, o dydysis bus ne tik sveikas kūnu bet ir siela, mylės labiau brolį/sesę, nes bus galimybė būti labai arti su juo, dalintis, kas jiems abiems brangiausia - mama ir jos krūtys
Eglė"
Atsakyti
Kaip gražiai parašė wub.gif wub.gif wub.gif Ir koks palaikymas buvo thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

Daugiau tokių žmonių 4u.gif

Ačiū, Crocus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(crocus @ 2007 12 29, 18:11)
Štai tokį ats gavau iš Markūnienės, kai laukiausi antrojo vaikelio, pienukas baiginėjosi, o gydytoja gąsdino, kad nebus pieno ateinančiam  tongue.gif
"Atjunkymo metu tas bespalvis pienelis yra labai panašus savo sudėtimi į priešpienį. Jame beveik vieni imunoglobulinai. Tai labai saugo vaikelį nuo ligų ir labai gerai daro mažylis žysdamas ta "tuščią" krūtį. Po kito vaikelio gimimo pienelis atitiks naujagimio poreikius ir didesniajam gali nebepatikti skonis ir jis nustos žįsti, o jei patiks - tegu tesia, užteks abiems. Vienas augs sveikas ir drūtas nuo jūsų pienuko, o dydysis bus ne tik sveikas kūnu bet ir siela, mylės labiau brolį/sesę, nes bus galimybė būti labai arti su juo, dalintis, kas jiems abiems brangiausia - mama ir jos krūtys
Eglė"

ačiū mergaites, paguodet 4u.gif Aplamai ačiū visoms už palaikymą. Nes baigiau nuleidinėt nosį, galvodama, kad nebeturėsiu kuo vaiko immunitetą palaikyt kai jam labiausiai reikės unsure.gif
Atsakyti
sveikos, jungiuosi į jūsų gretas jei priimsite 4u.gif
Dukrytei 2 metai ir 4 mėnesiai, vis dar gauna MP, kol kas nežadu nujunkyti ir planuoju maitinti kol ji pati norės wub.gif Na, tikiuos, kad nenorės iki 10 metų g.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ramuniuks @ 2008 01 16, 18:05)
sveikos, jungiuosi į jūsų gretas jei priimsite 4u.gif
Dukrytei 2 metai ir 4 mėnesiai, vis dar gauna MP, kol kas nežadu nujunkyti ir planuoju maitinti kol ji pati norės wub.gif Na, tikiuos, kad nenorės iki 10 metų g.gif  lotuliukas.gif

Tai aišku, kad priimsime thumbup.gif Šaunuolė, kad maitini mirksiukas.gif
Atsakyti