Man jau 14 savaičių, bet man atrodo, kad jau kokį mienesį pieno mažėjo. Kai pastojau, jaučiau, kad kruvio visyškai neatlaikau - neesu labai stiprios sveikatos, mažys valge daug, o čia dar neštumas. Kai savijauta normalizavosi, pieno sumažėjo - iš dalies gal paveikė tai, kad puse dienos mažylio nematau - dirbu. Bet man atrodo, kad suveikė organizmo apsauga - ilgai tokioj būsenoj aš pusiausviros nebūčiau išlaikus - arba susirgčiau pati, arba prarasčiau vaikelį, dėl to pats organizmas sumažino pieno kieki ir nuskriaudė tą, kuris mažiausiai nukentėtų.

Taip pat ir mažiukas pradėjo daugiau valgyt suaugusių maisto, bet ir atsparumas ligoms man atrodo šiek tiek sumažėjo - ne karto dar taip ilgai nesirgom, kaip sergam dabar, o mums dar į darželį, ir skiepus mes planavom po naujųjų pradėt daryt
O dabar - paspaudžius krutį galima pasistengti išspausti porą lašiukų, skonis kaip krekenų. Lelius bevalgant keičia krutys kas kelias minutes - jam turbūt taip pat daug neišeina išspausti. Bet kai serga, kartais užtenką krutį burnoje palaikyti ir išspausti tuos kelis lašiukus - ir jau jaučiasi geriau

Man yra įdomu - ar turi tie pieno likučiai vertės vaikui - girdėjau, kad lyg tai taip, bet norėtusi daugiau info